Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Woodfield House Hotel 3-sterren

Ennis Road, Limerick, Ierland

#13 van de 33 hotels in Limerick

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1215 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    5,4
    Het minst van 6 overnachtingen in verschillende hotels tijdens mijn verblijf in Ierland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer viel tegen. Afzuiginstallatie naast kamer tot laat erg luidruchtig. Rumoer vanuit de pub tot laat hinderlijk hoorbaar in de kamer.

    Spontane tegemoetkoming bij betaling , nadat ik mijn klacht had medegedeeld.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    Goed hotel voor onderweg maar niet echt om er terug te keren.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Geen lift. Niet echt vriendelijk personeel. De eerste nacht was er een feestjes in de bar en daardoor veel lawaai op de kamer. Het hotel lig ZEER VER van het centrum.

    Goede kamers. Grote parking, goed restaurant. Grote bar.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    4,6
    niet aan te raden voor lang verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de afzuiginstallatie van de bar/restaurant stond pal naast het raam en maakte veel herrie tot 23 uur, daarna werd het iets minder maar zeker niet stil de TV had geen signaal

    gezellige bar met terras

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    4,0
    Tegenvallend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene Gedateerd hotel Lawaai tot diep in de nacht Slechte koffie

    Niets

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    7,5
    Heel gezellig ingericht hotel met eigen parkeerplaats.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Lift ontbreekt zodat je met je koffers trappen op moet sjouwen.

    Heel gezellig ingericht hotel met eigen parkeerplaats.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    7,5
    Hotel met al de nodige voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche

    De heerlijke bedden

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,1
    Mooie grote kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging was vrij ver van het centrum. We hadden onze omzetter van Brits naar Europees stopcontact vergeten op het vorige hotel, ik vroeg of zij een hadden maar hadden er geen.

    Mooie grote kamer. Propere badkamer. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    4,6
    Er is genoeg parkeergelegenheid.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De douches zijn niet gemaakt voor lange mensen. Ben je langer dan 1 meter 80? Veel succes om je haren te wassen. Wil je gebruik maken van de bar in de avond? Meteen betalen graag, je kunt niets op rekening van de kamer zetten. heb je daar vragen over, krijg je commentaar van het personeel. Het ontbijt was de eerste dag nog redelijk, maar de dagen erna werd het kariger en kariger. Soms was het bord ook heet, waardoor ik het vermoeden kreeg dat het ontbijt in de magnetron werd gegooid.

    Er is genoeg parkeergelegenheid.

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    7,5
    20. minuten lopen naar centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    20. minuten lopen naar centrum

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    7,9
    Rustige ruime kamer, prima bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer is outdated

    Rustige ruime kamer, prima bed. Fijne Pub met goede atmosfeer onder het hotel zonder dat je er iets van merkt in je kamer.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    7,9
    leuke pub en lekker eten aan huis
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie. Ver van het centrum

    leuke pub en lekker eten aan huis

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    9,6
    Het restaurant met de serre was gezellig en s avonds was t...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het restaurant met de serre was gezellig en s avonds was t leuk in de bar

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: