Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Woodhill House 3-sterren

Wood Road, Ardara, Ierland

#4 van de 6 hotels in Ardara

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 185 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    9,6
    Uitstekend verblijf, vriendelijke staf/eigenaars, prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Poetsen kan iets beter, leuk spinrag, verhoogde wel de historische charme

    Prima ontbijt, zeer leuke omgeving, historische parel weggestopt in het landschap.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    6,7
    Mooie locatie, speciale sfeer (moet je van houden)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was nog niet verwarmd bij aankomst (het was een koude en natte dag). Waterdruk van douche was slecht. Minimale straal!

    Mooie locatie, speciale sfeer (moet je van houden)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,3
    Ierse gezelligheid midden de natuur.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt en restaurant waren niet meer van dezelfde hoge kwaliteit als deze van een vorig bezoek enige jaren geleden, waar we heel goede herinneringen aan hebben.

    Landelijke ligging met mooie tuin en oprijlaan, heel gezellige bar. Vriendelijke gastheren en personeel. Dicht bij Ardara.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    5,4
    Een van de minste van al de hotels dat ik al geboekt heb via booking.com
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de kamers en sanitair waren veroudert de hygiëne liet te wensen over schimmel in de badkamer en zelfs een kakkerlak zien lopen in de kamer en dat voor die prijs had ik veel meer verwacht

    prachtige ligging en lekker ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    7,9
    Mooi huis, afgelegen en stil en toch binnen 10 minuten in...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij inchecken vertelde een van de jongere werknemers dat het ontbijt vanaf 8.00 uur was.. Maar de volgende ochtend stonden we om 8.30 uur voor dichte deur. Was pas vanaf 9.00 uur. Toen verder goed opgevangen door senior en zijn vrouw.

    Mooi huis, afgelegen en stil en toch binnen 10 minuten in Ardara. Sfeervol, de historie komt je tegemoet. Goede bedden en restaurant zodat je daar ook goed kunt eten zonder er weer op uit te moeten. Gerund door vader en zoon.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2015

    9,2
    Gastvrijheid, ligging van het hotel, hoge service en de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Buiten het seizoen is het restaurant niet open.

    Gastvrijheid, ligging van het hotel, hoge service en de schone kemers en sanitair!

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: