Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Addar Hotel

10 St. George's Street, Jeruzalem, 97200, Israël

#104 van de 106 hotels in Jeruzalem

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 800 beoordelingen over dit hotel

5,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,3

  • Comfort

    5,7

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    5,2

  • Personeel

    6,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,9

  • Gratis WiFi

    5,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    5,8
    Had meer verwacht van dit hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    Het hotel is helaas ene beetje vergane glorie. In de hal beneden lijkt het nog een beetje de oude grandeur te hebben, maar op de kamer gekomen is het vooral allemaal erg oud en gammel. Het keukenblokje is erg matig, hoewel de extra kraan en koelkast wel prettig waren. De badkamer kan beter schoongemaakt. Maar vooral de airco is dramatisch slecht. Die moet dringend vervangen of schoongemaakt. Het continental ontbijt is een absoluut dieptepunt. Daar kan een hotel met een beetje goede wil best wat van maken, maar hier is het echt veel te karig en slecht van kwaliteit. Parkeren indien "available". Wij hebben de indruk dat dit hier eigenlijk nooit "available" is.

    De ligging ten opzichte van de oude stad Jeruzalem is goed. Een kleine 10 min. lopen en je staat voor de poort. Receptie is niet onvriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    5,8
    Het hotel was wat je er qua prijs van mag verwachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was minimaal.

    Het hotel was wat je er qua prijs van mag verwachten. Sterk verouderd, niet heel schoon maar wel lekker goedkoop en authentiek. En ... vlak bij de oude stad!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    4,2
    Wegblijven!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel was chagrijnig. Ontbijt was niet meer dan een paar sneetjes wit brood met jam. Wilde je jus de orange, dan moest je erom vragen en werd je niet echt vriendelijk geholpen. De kamer stonk naar een sterke rioollucht. En wat een ongelooflijke herrie gedurende de hele nacht op straat, de locatie is dan ook niet rustig gelegen.

    Het hotel ligt op loopafstand van de oude stad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,1
    Prima keus voor wie geen luxe maar goedkoop hotel zoekt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Hygiëne in de kamer was niet goed. Er was duidelijk niet stofgezogen in 1 van de kamers die we kregen. Dit is daarna wel hersteld met een schoonmaakbeurt. Ontbijt biedt weinig. Enige broodbeleg was jam......

    Betaalbaar. Locatie is heel goed, op loopafstand van historisch centrum van Jeruzalem. Kamers zijn ruim en bieden alles wat je nodig hebt en de sfeer in het hotel is arabisch, exotisch. Dat vonden wij wel leuk. Leuke ontbijtzaal, ook mogelijk om in de fraaie tuin te ontbijten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    3,8
    Niet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt alleen geroosterd brood met kuipje jam.Koude koffie. Vooruit een glaasje sap nog erbij. In de eetzaal liepen de mieren vrolijk rond. Kamer met balcon geboekt niet gekregen.

    Niet.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    6,3
    Ontbijt broodje en jam
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beleg en of fruit of iets anders Alleen maar brood en jam

    Ontbijt broodje en jam Meer was er niet in Jerusalemhostel vorige keerzeer uitgebreid met hier vergelijken Voldoende drinken aanwezig

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 januari 2017

    5,8
    Geen spijt want bed was goed en appartement groot
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna alles is kapot helft vd verlichting deed t niet koelkast lag constand water onderin dus spullen worden nat veel electra uitval ontbijt niet meer dan toast als het tosti ijzer het al deed en alleen jam

    Grootte van de kamer, meerdere kamers slaapkamer en woonkamertje apart met bankstel en keuken

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    10
    Het personeleel en de locatie van het hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeleel en de locatie van het hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    4,2
    Warm en vies. Ontbijt was extreem minimaal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Algemene staat hotel, prijs, slechte airco, ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    2,5
    Vreselijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles!!!

    Vreselijk!!!! Horrible!!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    5,0
    Matig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen we aankwamen bleek het 'overbooked' en moesten we 1 nacht naar hun zuster hotel. De volgende nacht konden we wél daar terecht.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    6,3
    Grote kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was erg slecht

    Grote kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    2,9
    Geen 4 sterren hotel . Niet eens 1 ster waard
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Heel slecht paar broodjes met ontbijt .

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    3,8
    Totale ontgoocheling.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verloederd hotel. Schimmel op muren. Abominabel ontbijt : niet te eten. Kamers worden niet opgemaakt.

    De ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    6,3
    Het was zoals we bedacht hadden maar niet uitstr
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het onderhoud is slecht; het ziet er allemaal een beetje als vergane glorie uit.

    De koude douches waren heerlijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    6,5
    Prijs/ kwaliteits verhouding ok.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beter geen ontbijt dan het nu geserveerde.

    Ok plek, dicht bij de oude stad

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,9
    Vriendelijk personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding, gelegen aan rustige straat.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,1
    Nice hotel, walkable to old city!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet helemaal goed schoon gemaakt, en onderhoud is matig, veel dingen werken niet meer

    Lokatie, vriendelijk personeel, grote kamer

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 april 2016

    8,8
    Uitstekende locatie op 15 minuten wandelen van de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitstekende locatie op 15 minuten wandelen van de Damascuspoort en 2 centrale busstations van waaruit je met het openbaar vervoer overal naartoe kan. Een beetje vergane glorie en een sober continentaal ontbijt, maar de ruime kamers met terrasje (wij hadden een suite met woonkamer met flatscreen TV, kitchenette en aparte badkamer en slaapkamer met extra geluidsdichte deur !), de tuin en het vriendelijk en behulpzaam personeel uit Oost-Jeruzalem onder leiding van manager Abraham, maken de minpuntjes helemaal goed. Ben je op zoek naar een kleinschalig hotel waar je je thuis kan voelen, dan is Addar hotel zeker een aanrader met een prima prijs-kwaliteitverhouding.

  • Beoordeeld op: 11 november 2015

    8,8
    Vriendelijk personeel, goede service.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk personeel, goede service. Zeer ruime suite. Hygiënisch. Een prima ligging t.o.v. de oude stad en het openbaar vervoer. Goed en lekker lokaal ontbijt. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    5,8
    Locatie is top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte communicatie vooraf. Via booking.com aangeven dat we een parkeer plek willen niks van het hotel gehoord. Bij aankomst waren wij veel te vroeg, de front office gaf aan dat we ipv 14:00u inchecken het later werd, vanwegen vakantie drukte. Hier gingen wij niet mee akkoord. Dit werd echter wel opgelost nadat we voet bij stuk hielden. Toe konden we eerder inchecken. Ontbijt matig steeds hetzelfde. Ook hebben ze geen kurkentrekker die wij konden lenen. Erg vreemd vonden wij aangezien ze een hotel zijn. WiFi deed het slecht/ niet op de kamer.

    Locatie is top.

  • Beoordeeld op: 5 maart 2015

    6,7
    Grote kaner.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer verouderd arabisch hotel. Verwacht geen luxe zoals omschreven in de tekst!!!

    Grote kaner. Vijf minuten lopen naar damascus gate. Behulpzame staf. Eenvoudig maar goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    5,8
    Ruime kamer.
    • Zakenreis
    • Stel

    Deel personeel onvriendelijk. Nooduitgang geblokkeerd met bedden en matrassen; gevaarlijk. Rekening opmaken bij uitschenken duurt belachelijk lang.

    Ruime kamer.

  • Beoordeeld op: 9 januari 2015

    7,9
    Hotel ligt uitstekend gesitueerd tussen de oude en nieuwe...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel is niet echt actief.

    Hotel ligt uitstekend gesitueerd tussen de oude en nieuwe stad. Het ontbijt is prima en de prijs/ kwaliteit is goed.

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    7,5
    Hotel ligt op een prima locatie, vriendelijk personeel en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel ligt op een prima locatie, vriendelijk personeel en eenvoudig maar goed ontbijt.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Addar Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: