Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bell Boutique and Spa Hotel

50 Hayarkon Street, Tel Aviv, 63301, Israël

#105 van de 125 hotels in Tel Aviv

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 648 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    5,0
    Niet goed in verhouding met de prijs. en bij boeking was de site van het hotel doorslaggevend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers erg oud en b.v douche ruimte zeer slecht onderhouden. Geluid overlast vanaf buiten was eigelijk niet te doen, verkeer en bar/cafe onderkant, naast hotel.

    Locatie en ligging Hotel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,3
    Mooie schone kamer met heerlijk bed en ruim balkon
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai op straat, met het raam open slapen is niet fijn vanwege het geluid

    Erg schoon, fijne bedden en een balkon waar je ‘s avonds heerlijk kunt zitten

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    8,3
    verder prima; ik heb elders een prima massage gehad. en extra betaald om de kamer te krijgen die ik
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    dat niet van tevoren mij was meegedeeld dat mijn verzoek om een kamer met balkon met uitzicht op de zee extra geld zou kosten. verder was het nauwelijks mogelijk een afspraak voor de spa te maken. was bijna helemaal volgeboekt. het hotel had op zijn site kunnen zetten dat je van tevoren een afspraak kan maken.

    vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,9
    Tel Aviv beach : Bell boutique goede prijs/kwaliteit voor enkele dagen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift, kleine kamer

    De accommodatie was dicht bij strand en resto . Het was ook heel makkelijk om naar het centrum te stappen. Jaffa was ook in het bereik voor wandelaars zoals ik. Het ontbijt buffet was een beetje eentonig, maar goed en de koffie was excellent

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    4,6
    Matig hotel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel geluidsoverlast. Personeel komt niet in actie wanneer er bijvoorbeeld om 6 uur 's ochtends een potje voetbal in de gangen wordt gespeeld door kinderen.

    Het ontbijt was erg goed

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    8,3
    Goed voor overnachting voor vlucht
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Kamers waren goed. Vooral de gerenoveerde kamers op 2e verdieping. Goedkoopste erg krap en donker. Keek uit op binneplaals. Upgrade gevraagd. Kreeg kamer met zeezicht op 2e verdieping. Medewerkers erg vriendelijk. Ontbijt goed genoeg.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    2,5
    Waardeloos en ook smerig!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Men heeft mij een mail gestuurd tijdens mijn vakantie dat ik de knop van het raam kapot zou hebben gemaakt, terwijl ik het raam niet eens heb aangeraakt. Vervolgens blijkt dat er ook via mijn creditcard EUR 25,- voor reparatiekosten in rekening is gebracht. Echt belachelijk! Ik ga hier nooit meer heen!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    8,3
    Fijne locatie een aanrader 8.5
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een ruimte om je nog te kunnen douchen voor je weg gaat als je s avonds terug vliegt

    De kammer die we hadden die grensde aan het dak terras en heerlijk dicht bij het strand

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    7,9
    Gewoon prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er had wat meer variatie bij het ontbijt kunnen zitten.

    Personeel was erg vriendelijk en de locatie is lekker dicht bij het strand.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    7,1
    Goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd en gehorig!!

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    Prima hotelkamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Prima hotelkamers. Hotel slechts op 100 m van de boulevard. Prima prijs kwaliteit verhouding. Uitstekend ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    4,2
    De locatie was top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/kwaliteit ligt niet in verhouding. Hotelkamer was niet erg schoon en het hotelpersoneel was ook niet erg gastvrij.

    De locatie was top

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    3,3
    Niet aan te bevelen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vies, kleine kamer, erg gehorig en rumoerig. Voelde me in de buurt 's avonds/'s nachts niet comfortabel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    8,3
    In een paar stappen sta je op het strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers en ook de badkamers zijn zeker niet groot.

    In een paar stappen sta je op het strand.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,9
    Her ontbijt was fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Jammer dat er geen lift was maar goed te doen.

    Her ontbijt was fantastisch. Elke dag wat warms wat op verzoek werd bereid. De kamer was klein maar prima. het zeezicht niet echt de moeite waard. Maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door het fantastische dakterras. De gratis parkeerfaciliteit was uitstekend.

  • Beoordeeld op: 28 maart 2016

    4,6
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    hygiëne en grootte va n de kamer

    prima

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    5,8
    Locatie van het hotel en parkeren was heel goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt was sober en er was weinig ruimte in de ontbijtzaal.

    Locatie van het hotel en parkeren was heel goed.

  • Beoordeeld op: 7 januari 2015

    6,7
    de ramen zijn niet geluidsdicht, je hoort alles, het is net...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ramen zijn niet geluidsdicht, je hoort alles, het is net alsof er geen ramen zijn

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    8,3
    ligging;
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    ontbijt.

    ligging; vanuit mijn balkon zag ik de zee. heerlijk bed,prima douche

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: