Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ben Yehuda Apartments

119 Ben Yehuda Street, Tel Aviv, 6340211, Israël

#55 van de 125 hotels in Tel Aviv

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1478 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 27

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,5
    Ontbijt konden we op drie andere locaties gebruiken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt konden we op drie andere locaties gebruiken. Ligging was voor de twee rust dagen die wij hadden prima. 5 min lopen van het strand. Bus bijna voor de deur

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    5,8
    Het was ok
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de gangen is luide 'achtergrond' muziek. De vloer in de gangen is aluminium traanplaat, dus lawaaig, de deuren zijn niet goed geïsoleerd, het is gehorig tussen de kamers. Het is toegestaan om op de gangen te roken, dus ook te praten(?).

    De locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,8
    Fijn adres; voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers - Penthouse
    • Verbleef 3 nachten

    Kwaliteit van de zitbank in de kamer kan beter. Maar gelukkig zijn wij meestal buiten geweest. Parkeren ging heel moeizaam maar dat kwam ook omdat wij een hele grote auto hadden. Zijn wel door personeel hiermee geholpen.!

    Mooi adres vlakbij strand, winkels en supermarkt. Niet zo ver van de Ayalon (baan20) Personeel behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,9
    Geweldig naar ons zin gehad, hele fijne sfeer in Tel Aviv
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Appartement met 1 Slaapkamer - Begane Grond
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg mooi weer tijdens ons verblijf en er was geen plek om echt bij of op het terrein van de accommodatie buiten te zitten, ik kan me voorstellen dat mensen dat jammer zouden kunnen vinden maar plantsoen met prima koffiekiosk ligt op een paar meter lopen erg leuk en dan zit je tussen de locals is aan te raden om dat te doen erg leuk

    De kamer was prima, prima plek om Tel Aviv in te te lopen en te ontdekken, leuke ontbijt en koffietentjes in de buurt, strand dichtbij, aardig personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,9
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 9 nachten

    Jammer dat je niet even kunt douchen als je vlucht later op de dag is.

    Goed appartement met 2 slaapkamers te bereiken met lift of trap,goede bedden en kleine maar goede badkamer,kluis op de kamer perfect kookplaatje om zelf je ontbijt te regelen.Personeel prima en zeer behulpzaam. zelfs toen we de manager in een restaurant in de stad tegen kwamen was hij het die een taxi voor ons regelde,perfect en zakelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,8
    Strak en modern apartement op een heel prettige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Hoewel het een appartement is, nodigt de keuken niet uit om zelf een maaltijd te bereiden. Verder zouden de stoelen comfortabeler kunnen.

    Strak ingericht appartement met een prettig balkon en een mooie badkamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    Misschien na de verbouwing?
    • Zakenreis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst bleek het type kamer dat we gereserveerd hadden niet meer beschikbaar. We kregen een ander appartement, dat zonder enig twijfel voor iemand anders bedoeld was(zie pics) Uitzicht achterkant triest, gang naar de kamer in puin vanwege de verbouwing herrie vanaf 9:00

    Ruimte van de kamer (er is verschil in type kamers) verder schoon.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,9
    Leuke omgeving met restaurants en winkels
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was wat geluidsoverlast van de straat door het verkeer en er is een lift maar die stopt halverwege de etages wat inhoud dat je toch een trap omhoog of naar beneden hebt

    De ligging en de behulpzaamheid van het personeel met de koffers vanwege de trap

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    10
    Prima appartement met alle ruimte, lekker bed, goede keuken en geen straatlawaai.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Enorme ruimte in het appartement met aparte slaapkamer. Prima bed. Geen lawaai door afdichtend slaapkamerraam. Ruimte goed te ventileren. Keuken goed uitgerust.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    6,7
    Goede ligging, maar weinig comfort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten

    De bedden zijn niet goed: dunne matrassen waar je de bedspiralen door heen voelde. Geen ventilatie in badkamer. Kamer rook erg muffig. Wordt maar 1x per 3 dagen schoongemaakt. Pas op de laatste dag zagen we dat er bij de receptie flyers lagen met allerlei tips over de stad en waarin ook werd aangegeven dat je als gast 10% korting kreeg op restaurants in de omgeving. Personeel heeft hier helemaal niets over gezegd.

    Prima ligging tussen strand en (noordelijke) centrum van de stad. Prijs kwaliteit is voor Tel Aviv ok, het is een erg leuke, maar dure stad.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    9,6
    De locatie is perfect.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De locatie is perfect. Heel Tel Aviv binnen handbereik. Strand, supermarkten, winkels, openbaar vervoer. De staf is ook heel aardig en behulpzaam!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    8,3
    Vriendelijk, begripvol personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Vriendelijk, begripvol personeel!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,1
    Prima appartement
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Economy Appartement met 1 Slaapkamer - Begane Grond
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden meer verwacht voor de prijs die we betaalden

    Dicht bij het strand

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    5,8
    Familievakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers - Penthouse
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wc spoelde niet goed door Weinig zitplaatsen Niet voldoende parkeergelegenheid

    De lokatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,5
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    9,2
    Fijn en praktisch verblijf in Tel Aviv.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was glad!

    Mooi en tegelijk functioneel ingericht appartement. Ligging tov strand redelijk dichtbij. Aardig receptiepersoneel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,5
    De ligging van het hotel is zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 9 nachten

    De bedden lagen niet lekker

    De ligging van het hotel is zeer goed. Behulpzaam personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    4,0
    erg onvriendelijk personeel
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten

    erg onvriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    4,6
    Rommeldebommel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Appartement met 1 Slaapkamer - Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toegang naar het appartement werd verbouwd. Daardoor was het stoffig en erg vroeg lawaai.

    Het blikje fris dat we bij aankomst kregen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    9,2
    Fijn verblijf met goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    de ligging, personeel,

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    8,3
    Fijn geweest en supermarkt dichtbij
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mogelijlheid parkeren bij de accomodatie

    Vriendelijk personeel en ligging appartement

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    8,8
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    de ligging van de appartementen is prima. De kamers zijn ook goed. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    8,3
    Vlakbij de boulevard, de zee, het centrum etc.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets viel echt tegen. Er is weinig parkeergelegenheid en parkeren in de publieke ruimte is lastig.

    Vlakbij de boulevard, de zee, het centrum etc. Prima ruimte met koelkast en zitje.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    8,3
    hygiene, centrale locatie, vrij ruim
    • Gezin met oudere kinderen

    in de keuken niet echt een faciliteit om te koken. Geen balcon en alleen voor 2 personen een gemakkelijke zitplaats

    hygiene, centrale locatie, vrij ruim

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    10
    de ruimte het dakterras en dat je lopend naar de beaches...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets. Maar als je slecht ter been bent moet je wel een halve trap klimmen. De lift stop namelijk halverwege tussen de verdiepingen

    de ruimte het dakterras en dat je lopend naar de beaches kunt. Je zit midden in tel-aviv.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    9,2
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Meer pannen

    Locatie

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    5,0
    Niet erg schoon, matige faciliteiten in de kamer, geen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet erg schoon, matige faciliteiten in de kamer, geen ontbijt in hotel.

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 27

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: