החוף הצפוני, אילת, 88101 , ישראל
תמורה למחיר
8.5
אינטרנט אלחוטי חינם
8.5
אורחים אמיתיים, שהיות אמיתיות, דעות אמיתיות.
המשיכו לקרוא עוד- פתיחת תיבת דיאלוגכל ציון חוות דעת נע בין 1 ל-10. כדי לחשב את הציון הכולל שאתם רואים, אנחנו סוכמים את כל ציוני חוות הדעת שקיבלנו, ואז מחלקים את הסכום במספר ציוני חוות הדעת שקיבלנו. אנחנו משתמשים בשיטה של ציון חוות דעת משוקלל. זה אומר שככל שחוות הדעת עדכנית יותר, כך יש לה השפעה גדולה יותר על חישוב ציון חוות הדעת הכולל. בנוסף, אורחים יכולים לתת 'ציוני משנה' נפרדים בקטגוריות מהותיות כמו מיקום, רמת ניקיון, צוות, נוחות, מתקנים, תמורה למחיר ואינטרנט אלחוטי בחינם. חשוב לציין שהאורחים שולחים את ציוני המשנה בנפרד מהציון הכולל, כך שאין קשר ישיר ביניהם.
אתם יכולים להשאיר חוות דעת על מקום האירוח שהזמנתם דרך הפלטפורמה שלנו, אם שהיתם בו או אם הגעתם למקום אבל לא שהיתם בו בפועל. כדי לערוך חוות דעת שכבר שלחתם, צריך ליצור קשר עם צוות שירות הלקוחות שלנו.
יש לנו מערכות אוטומטיות ואנשים שמתמחים בזיהוי חוות דעת מזויפות בפלטפורמה שלנו. אם נמצא חוות דעת מזויפת, נמחוק אותה ובמידת הצורך גם נפעל נגד הגורם האחראי.
כל מי שמזהה משהו חשוד יכול לדווח על כך לשירות הלקוחות, כדי שצוות ההונאות שלנו יחקור את הדיווח.
באופן אידאלי, נפרסם כל חוות דעת שאנחנו מקבלים – חיובית או שלילית. עם זאת, לא נציג חוות דעת שכוללת (בין היתר) את הפרטים הבאים או מתייחסת אליהם:
כדי לוודא שחוות הדעת רלוונטיות, יכול להיות שנציג רק חוות דעת שנשלחו עד 3 חודשים לאחר הצ'ק-אאוט. בנוסף, ייתכן שנפסיק להציג חוות דעת אם עברו 36 חודשים מאז שפורסמו, או אם מקום האירוח החליף בעלות.
מקומות האירוח יכולים לבחור אם להגיב לחוות דעת.
כשיש כמה חוות דעת, העדכניות ביותר מוצגות קודם בהתחשב בכמה גורמים נוספים (השפה שבה חוות הדעת כתובה, אם יש בה רק ציון או גם הערות וכו'). אם תרצו, תוכלו למיין ו/או לסנן אותן (לפי התקופה בשנה, ציון חוות הדעת ועוד).
אנחנו לפעמים מציגים ציוני חוות דעת חיצוניים מאתרים ידועים אחרים מתחום התיירות. במקרים כאלה, נדאג להבהיר שזה מה שעשינו.
כללים מנחים וסטנדרטים אלה מטרתם לשמור על התוכן ב-Booking.com רלוונטי וידידותי למשפחות מבלי להגביל הבעת דעות חזקות. הן מתפרסמות גם ללא תלות ברגשות העולות מן ההערה.
תרומות צריכות להיות קשורות למטיילים. התרומות המועילות ביותר הן מפורטות ועוזרות לאחרים לקבל את ההחלטה הטובה ביותר. אנא אל תכללו מידע אישי, פוליטי, אֶתִי או פרשנות דתית. תוכן שיווקי יוסר ונושאים הקשורים לשירותים של Booking.com יועברו לשירות הלקוחות או לצוות מקומות האירוח שלנו.
התרומות צריכות להתאים לקהל בינלאומי. אנא הימנעו משימוש בשפה בלתי-הולמת או ניסיונות לשימוש בשפה גסה עם איות יצירתי, בכל שפה. הערות ומדיה שיכללו 'דברי שינאה', הפליה, איומים, הערות מיניות, אלימות וקידום פעילות לא חוקית, אינם מורשים.
כל התוכן צריך להיות אמיתי וייחודי לאורחים. חוות דעת בעלות הערך הגבוה ביותר הן מקוריות ואובייקטיביות. התרומות שלכם צריכות להיות שלכם. שותפי מקומות האירוח של Booking.com צריכים להימנע מפרסום בשם האורחים או להציע תמריצים בתמורה לחוות דעת. ניסיונות להוריד את דירוג התחרים על ידי פרסום חוות דעת שליליות, אינם מקובלים.
כבדו את פרטיותם של אחרים. Booking.com ישקיעו מאמץ רב לאבטח כתובות אימייל, מספרי טלפון, כתובות אינטרנט, חשבונות מדיה חברתית ופרטים דומים.
הדעות המובעות בתרומות שייכות לאורחים של לקוחות Booking.com ולמקומות האירוח ולא ל-Booking.com . Booking.com אינם לוקחים אחריות או חבות עבור חוות דעת או תגובות. Booking.com הם המפיצים (ללא כל התחייבות לאמת) ולא המוציאים לאור של הערות ותגובות אלה.
כברירת מחדל, ביקורות ממוינות לפי תאריך חוות הדעת ועל פי קריטריונים נוספים להצגת חוות הדעת הרלוונטיות ביותר, כולל, אך לא רק: השפה שלכם, חוות דעת עם מלל וחוות דעת שאינן אנונימיות. אפשרויות מיון נוספות עשויות להיות זמינות (לפי סוג מטייל, דירוג, וכו '...).
שירות זה עשוי להכיל תרגומים המופעלים על ידי Google. חברת Google מתנערת מכל אחריות הקשורה לתרגומים, מפורשת או משתמעת, כולל כל אחריות לדיוק, מהימנות, וכל אחריות משתמעת לגבי סחירות, התאמה למטרה מסוימת ואי-הפרה.
סיום תוכן הדיאלוגתאריך כתיבת חוות הדעת: 17 ביוני 2026
ישראלכלום הכל בסד
שקט יפה נקי שירות מצוין אנחנו חוזרים תמיד
תאריך כתיבת חוות הדעת: 13 ביוני 2026
Hagit
ישראלחגדר כושר קטן מדי. לא מגיע שרות של מסעדה לחוף הים. בחדר היה רק תה שחור ולא צה צמחים. קרם גוף קטן ולא אטרקטיבי. מועדון הילדים דל
תאריך כתיבת חוות הדעת: 12 ביוני 2026

Masrwe
ישראלמלון נקי יפה מהםםםם
תאריך כתיבת חוות הדעת: 29 במאי 2026
לאה
ישראלאין תלונות! אהבנו הכל מלון מפואר נקי שירות ויחס מדהים ! נקי אוכל טעים ברמות ובשפע !!! ארוחת בוקר מפוארת ומגוונת רמה גבוהה חדרים מושלמים !!!!! צוות מדהים !
הכל הכל הכל מלון מושלם ברמות !!!!
תאריך כתיבת חוות הדעת: 28 במאי 2026
Yosi
ישראלמלון מהמם שירות חבל על הזמן, הכל נקי ומסודר, אוכל בשפע, גם פינקו אותנו בחדר טוב ויין

תאריך כתיבת חוות הדעת: 26 במאי 2026
Izhakb
ישראלבארוחת הובקר ,יותר מדי דברים ,חסר הגשה של קפה לשולחן , הדברים המיוחדים לא הוגשו בצורה מספיק אסטטית . הקבלה קצת באלגן ,לא מספיק מקצועית , ניסו למרוח אותי , בערב שהגעתי נאמר לי קיבלת ל- 3ימים הבאים חדר טרסה ...מדהים . ושבאתי לקבל את החדר אמרו לי לא משנה נשאיר אותך באותו חדר , למרות שארזתי את הדברים והודעתי לאישתי שעוברים לחדר משודרג . כמובן שלא ויתרתי ואכן שידרגו אותנו לטרסה אבל האירוע היה מיותר ולא מנוהל נכון . חסרה חניה לאורחים .
ארוחת הבוקר מאוד מגוונת והמלון ממש מרווח ונעים , מיקום מצוין , ואחלה מסעדות בהליכה רגלית
תאריך כתיבת חוות הדעת: 23 במאי 2026
Nimrod
ישראלארוחת ערב לא שווה את המחיר למרות המבחר
את הבריכות החוף הפרטי והמיקום
אודל
ישראלשרצינו להאריך טיפה את העזיבה אפילו בתשלום ולא איפשרו לנו
את המיקום הניקיון השירות היה מעולה הרום סרוויס מטורף !!! המלון מספק שירות לתינוקות ברמה מאוד גבוה וטובה . חד משמעית נחזור
מושייב
ישראלצוות מדהים. שירות יוצא דופן במיוחד בקבלה מתמר והילדי . חדר מקסים ונקי. מטבח עשיר...פשוט מושלם
Uri
ישראלחדר אוכל רועש והמוני המתנה למעליות
מיקום מעולה , נקי ושירות מעולה
תאריך כתיבת חוות הדעת: 15 במאי 2026
Nadin
ישראלהבריכה קטנה מדי ביחס לגודל המלון וכמות האורחים ,שזה מבאס כשיש עומס וחם- כולם רוצים בריכה ורק אז מורגש עומס
מלון יפה,נקי וכייפי! חדר נקי ונוח, גישה לחוף פרטי מושלם, וארוחת בוקר וואו! במקכז העניים- מול הג'מבו, קרוב לטיחלת , ליד האייס מול, ונגיש. חוויה ממש טובה!
תאריך כתיבת חוות הדעת: 12 במאי 2026
Shlomo
ישראלAll
תאריך כתיבת חוות הדעת: 4 במאי 2026
Dany
ישראלפעם ראשונה שהגענו למלון הזה ופשוט אין מילים בפי רמת השירות מצויינת בכל מקום בשטחי המלון שירות יוצא דופן והכל נקי ומזמין תודה ענקית לרויטל על תפעול צוות איכותי ונדיב תודה למיכאל משירות החדרים שדאג לכל ותמיד עם חיוך ותודה על יחס ושירות מושלם מיוסף פקיד ערב וקריסטינה מהקבלה אין שירות מדהים כזה וכל העובדים הסופר נחמדים של החדר אוכן התאהבתי במקום! נוף משוגע מהחדר

אילת, ישראל
בולוניה, איטליה
בראשוב, רומניה
סובאלק, פולין
באד קוצטינג, גרמניה
קלוז'-נאפוקה, רומניה
סן חוזה, קוסטה ריקה
Matarangi, ניו זילנד
חברת Booking.com היא חלק מחברת .Booking Holdings Inc, המובילה העולמית בנסיעות אונליין ושירותים נלווים.
יש לנו יותר מ-70 מיליון חוות דעת על מקומות אירוח, וכולן נכתבו על ידי אורחים אמיתיים ומאומתים.
הדרך היחידה להשאיר חוות דעת היא להזמין שהייה. כך אנו מוודאים שחוות הדעת מגיעות מאורחים אמיתיים ששהו במקום האירוח.
כשהאורחים שוהים במקום האירוח הם בודקים עד כמה החדר שקט, האם הצוות ידידותי ועוד.
בסיום הנסיעה, האורחים מספרים לנו על השהייה שלהם. לפני הפרסום באתר, אנחנו מוודאים שחוות הדעת אמינה ושלא נעשה בה שימוש בשפה לא נאותה.
אם הזמנתם דרכנו וברצונכם להשאיר חוות דעת, אנא התחברו תחילה.
סיום תוכן הדיאלוג