Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ein Gedi Kibbutz Hotel

Kibbutz Ein Gedi, Ein Gedi, 86980, Israël

#2 van de 3 hotels in Ein Gedi

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2725 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 64

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    9,6
    Prachtige plek, op 5 minuten van een strandje aan de dode zee. Gelegen in een schitterende kloof.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad viel me een beetje tegen. Had niet helemaal de klasse die ik had verwacht en viel wat uit de toon bij de accomodaties. Restaurant vond ik ook tegenvallen qua sfeer, beetje kantine gevoel. Enkel buffet. De kwaliteit van het eten overtrof gelukkig wel de verwachtingen.

    Prachtige omgeving, supermooie en complete kamer!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    8,3
    Een oase in de woestijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De spa bij het strand was redelijk slecht; het had zijn beste tijd gehad en je werd met een tractor voor een kilometer naar het strand in de Dode Zee te rijden. Het is beter om naar het strand in Ein Bukek te gaan.

    Heel luxueus! We kregen een eenvoudige kamer maar we hadden een jacuzzi op onze kamer. Het is erg groen; veel bomen en planten, een oase in de woestijn. Het meest beviel ons de Synergy Spa in het hotel en het ontbijt!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    3,8
    Dode zee is een unieke ervaring maar dit hotel is echt zonde van het geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele slechte bediening, ongeïnteresseerd. Niet lekker gegeten in het restaurant, pre fab pizza. Lelijke kamers en de stang van de douche was kapot.

    De dode zee en de locatie was afgelegen maar prima

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    6,7
    Beste plek om de Dode Zee te ervaren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De receptie heb ik slechte ervaringen mee, lange wachttijden en onvriendelijk personeel. Oppassen als je in de bar of restaurant iets besteld dat je niet je credit card afgeeft, ze chargen je dan twee keer.

    Dit is waarschijnlijk de mooiste plek aan de Dode Zee (Ein Bokek is verschrikkelijk) omringt door prachtige natuur. Het hotel zijn kleine kabines verspreid over het terrein. Kwaliteit van de kabines is matig, de bedden zijn slecht 1,90 lang. Het doet wat spartaans aan, wat wellicht het kibbutz gevoel geeft. het Dode Zee strand van de Kibbutz is een ervaring en gratis toegankelijk. Zo ook het zwembad. De Spa kost 50 shekel pp. Massade is slechts op 17km en zeer de moeite waard.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,9
    De huisjes staan niet allemaal even mooi, vaak in het donker...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De huisjes staan niet allemaal even mooi, vaak in het donker van de schaduw en niet allemaal met mooi uitzicht, krap tegen elkaar aan. Wij hadden wel een mooi plekje, maar dat was dus geluk hebben. Ik zou bij een volgende boeking wel voorkeur hebben voor een huisnummer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    9,6
    Meer dan een bezoek waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De plek is zeer uniek en historisch is het een kibbutz die zich bevindt in een botanische tuin in de woestijn. Deze tuin wordt zeer goed onderhouden en indrukwekkend zijn de grote Baobabbomen en de grote cactussen voor de receptie. Een deel van de hotelkamers zijn omgebouwde woningen van de vroegere kibbutzbewoners. Er is een goed zwembad en een spa op het terreinen er is een pendeldienst naar de Ein Gedi Spa aan de dode zee waar je onder andere een modderbad kunt nemen. De sfeer ademt nog steeds een beetje de sfeer van de oude collectieve kibbutz vooral door de oude betonnen bouwstijl en de aparte eetzaal waar je overigens prima kunt eten. In de omgeving kun je naar de historische plaats Massada en je kunt natuurwandelingen maken door wadi Arugot en wadi David op enkele kilometers afstand.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,9
    Ontspannend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De Spa bij de zee heeft wel een update nodig. WiFi in huisje was matig en viel soms weg. Eten was erg matig tot slecht.

    Shuttle bus naar dode zee gratis en fijn. Personeel erg aardig. Lekker zwembad. Mooie tuin. Rustig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,8
    Mooi rustig gelegen hotel met veel extras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De deur van de kamer klemmen. Vanuit de kamer was de WiFi erg slecht bereikbaar. Ook was de WiFi langzaam. De dierentuin op het park stelde niet veel voor.

    De kamers waren eigenlijk een soort bungalowtjes en ruim. De kamer was schoon en netjes De badkamer was schoon en netjes De accomodatie ligt op een Kibbutz die tevens een botanische tuin is voor een groot deel, erg mooi. Bij het hotel is zelf een zwembad en een spa. Verder op is het en gedi spa waar zwavel water baden zijn, en waar je met een trekker naar de dode zee wordt gebracht. Dit alles is inbegrepen in de prijs. Zowel het ontbijt buffet als het diner buffet waren erg goed. Het personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    Fijn dat de verderop gelegen spa aan de dode zee inclusief...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijn dat de verderop gelegen spa aan de dode zee inclusief is. Super ontbijt. Wi-Fi in hele vakantie. Wadi David met verkoelend poeltjes/watervalletjes is aanrader.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    5,0
    Ein Gedi is erg mooi! Helaas te weinig waar voor je geld in het Kibbutz Hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Op de afbeeldingen bij booking.com staat een schitterend binnen en buiten zwembad. Helaas moet daarvoor 50 Shekels (zo'n €12) voor bijbetaald worden per keer dat er gezwommen wordt. Er is nog wel een ander zwembad aanwezig, maar dat is warm en erg vies. Daardoor was er bij ons bezoek aan de dode zee helaas geen mogelijkheid om af te koelen (de dode zee is ook warm en het is niet echt mogelijk om de douche op koud water te zetten). Door dit zwembad hebben wij het gevoel dat we belazerd zijn door het hotel. Het diner buffet was erg duur, zonder drank inclusief. Het eten was helaas vaak aan de koude kant. Daarnaast zijn we een dag naar de watervallen van Ein Gedi geweest. Erg mooi! Echter was bij ons hotel verteld dat we wel een taxi naar het hotel konden regelen. Deze was er niet, waarop we zo'n 8km in 40 graden brandende zon terug naar het hotel zijn gelopen.

    Vanaf het terras van onze kamer hadden we mooi uitzicht op de dode zee.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,9
    Prachtig gelegen kibbutzhotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner alleen mogelijk in buffetvorm met wel ruime keuze, al was dat elke dag hetzelfde. Ongezellige ruimte zonder achtergrondmuziek, geen gastvrij aanbod van drankjes. Over het algemeen ontbrak gemotiveerd personeel.

    De ligging is spectaculair aan de Dode Zee. Uitstekend ontbijtbuffet. Zwembad was groot en schoon. Kamer rustig gelegen in de botanische tuin.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,9
    Even weg uit de stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het onbetrouwbare busschema. We zaten op het terras als afscheid nog wat te drinken toen we onze bus zagen vertrekken, een kwartier te vroeg. De volgende bus was ook weer een kwartier te vroeg, maar nu zaten we er buiten op te wachten. De chauffeur stopte nauwelijks, zodat andere mensen hem ook weer misten. Klopt het schema bij de receptie wel? Misschien is het mogelijk dat de chauffeur even toetert en een ogenblik wacht, zodat de gasten in de lobby ook naar buiten kunnen komen met hun bagage. De reis zelf van en naar Jeruzalem verliep vlot. We genoten erg van de stilte en vonden de radio´s (3 !) bij het zwembad storend. Ook op het terras hoorden we liever de vogels dan muziek.

    de Paradijselijke omgeving met overal groen (in de woestijn!), overal vogels, heel veel stilte. Heerlijk als je uit Jeruzalem komt!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    8,8
    Luxe verblijf op een bijzondere plek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets, behalve dat het een dure locatie is, maar dat wisten we.

    Uitgebreid ontbijtbuffet. Schitterend uitzicht vanaf de het balkon van de hotelkamer. Goed geanticipeerd op het extra bed wat we hadden aangevraagd.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    9,6
    "Je lege geestelijke en lichamelijke accu, laad je daar compleet op!!!"
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De prijs kwaliteit verhouding was enigszins aan de hoge kant. Een langer verblijf wordt hierdoor duur.

    Het ontbijt was overheerlijk en rijkelijk. Zelfs verse honing van de raat, droop om je warme croissant met roomboter te verlekkeren. Voorts de rust, stilte en prachtige omgeving. Bovendien geweldige, mooie zwembaden (zout en zoet water). Heerlijke Hammam (Turkse) sauna. De extra dubbele handdoeken, die werden verstrekt om af te drogen en voor je ligstoel. De heerlijk bedden aan de zwembaden met hun prachtig uitzicht. De mogelijkheden tot verdere bezoeken in de omgeving, als men zelf over een auto beschikt, zoals: Massada, Jerusalem en de Dode Zee. Geweldige keuken voor diner, maar ook een barbistro, waar heerlijkheden kunnen worden genuttigd. Zelfs een happy-our ontbrak niet. Koelkast op de kamer. Wat een heerlijke tijd met lieve mensen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    7,5
    Geweldige omgeving in de buurt van de Dode zee !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs van de kamer.

    Heel bijzonder dat er zo'n groene omgeving is na een heel stuk rijden met alleen maar kale vlaktes en bergen. De tuinen (planten en bomen) zijn erg mooi. Je hoort veel vogels, ziet grote marmotten lopen en buiten de omheining zelfs steenbokken. Er zijn verschillende soorten huisjes die wel verschillen van elkaar. Onze kamer was netjes, maar wel wat gedateert, maar voor 1 nacht was het prima. Een hele bijzondere ervaring was het om een keer in de Dode zee te dobberen. We kregen vouchers voor de spa waar een zwembad was, maar ook waar je met een vervoer naar het strand ( en de Dode zee) werd gereden. Bij het hotel zit ook een groot zwembad. Ontbijt was een lopend buffet met een ruime keuze.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    7,5
    Beslist één van de mooiste Kibbutzen van Israel, op een unieke locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer nogal `run down', smakeloos meubilair, niet al te vriendelijk onthaal. Duur voor de kwaliteit van de kamer.

    Beslist één van de mooiste locaties van Israel. Omgeving van het hotel prachtig onderhouden met een weelde van bloemen en geweldige uitzichten. Uitstekend ontbijt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    7,5
    Na 10 jaar kwam ik hier weer terug voor de prachtige natuur!
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers heel eenvoudig voor de prijs. Geen stoel met leuning, maar een krukje. Vlekken op een (slaap) bank. Onderhoud kamer is goed.

    Natuur is paradijselijk mooi. Maaltijden goed. Vriendelijk personeel. Weinig of niets extra voor de vegetariër. Prijs diner rond 27 dollar. Zitje buiten bij kamer is vrij. Internet op kamer had ik niet verwacht, viel soms uit, maar was steeds te herstellen. Ik had internet nodig voor mijn werk

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 februari 2017

    7,5
    heb er enorm genoten!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het eten is matig helaas.

    de plek is prachtig en de sfeer in het hotel is zeer goed:je bent er met elkaar en dat is plezierig. ook de spa is geweldig: heel mooi en heerlijk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,9
    Sympathieke plek, mooie natuur en rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Is tamelijk geïsoleerd, verder niets in de buurt. Maar je komt er ook voor de rust Keukenbrigade deed zijn best maar het bleef wel een beetje school kantine eten. Hygiëne in de Spa kan beter

    Geweldige omgeving Het is een soort rustig dorpje , ver van alles weg Prachtige planten in en om de kibboets

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    8,3
    Zeer uitgebreid ontbijt, mooie kamers, prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig keuze voor mensen met voedsel allergie, geen opties voor avond eten afgezien van restaurants in kibbutz en die waren erg duur voor wat er werd geboden.

    Zeer uitgebreid ontbijt, mooie kamers, prachtige omgeving

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2016

    7,5
    Mooie locatie, aanbevelingswaardig, maar prijstechnisch iets te duur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs is te hoog voor wat de kamer, de faciliteiten en het complex zijn. Dit geldt ook voor het buffetdiner. De kwaliteit is goed, maar overpriced. Om echt te kuren bij de dode zee is eerder een hotel met directe Access tot de zee aan te raden.

    De locatie is ideaal als tussenstop richting de Negev of om kort de dode zee te bezoeken. Ein Gedi is eigenlijk 1 van de mooiste kibbutz in Israel, gelegen in een prachtige oase met een geweldig uitzicht op bergen en zee. Mocht je de tijd hebben dan zijn 2 of 3 nachten hier ideaal. De kibbutz biedt ook tours aan - zeker aan te bevelen. Het zwembad is geweldig en voor kinderen zijn er genoeg mogelijkheden om te spelen. Wij sliepen in een delixe kamer met uitzicht en terras op de bergen - prachtig! De kamer was netjes, schoon en ruim.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    4,6
    Het geld absoluut niet waard!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dit was het duurste hotel dat we tijdens onze trip boekten, maar voldeed absoluut niet aan onze verwachtingen. Het is in de zomermaanden een speeloord voor lokale gezinnen die heel het zwembad inpalmen en er een soort van centerparcs van maken. Het zwembad is bovendien erg basic en niet schoon. Er is wel een leuke spa (waar bijna niemand is) maar die sluit om 18u. Ook het avondeten stopt op 21u en die is in een grote refter waar de bezoekers er een sport van maken om het zo vuil mogelijk te maken. De badkamer was flink verouderd en er kropen mieren rond. Het terrein is niet goed onderhouden en de inkom erg verouderd. In de omgeving kan je niets anders vinden om te eten en dus betaal je veel geld voor een grootkeuken buffet waar je op een half uur binnen en buiten bent. Verder niets bijzonder aan het hotel dus neem beter een mooi hotel ergens en bespaar je het geld.

    Goed bed, stevige airco en mooie gerenoveerde spa in hotel (maar je moet het zelf vinden). Mooi uitzicht over dode zee vanaf de Spa.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    10
    Een paradijs op de laagste plek ter wereld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks om te klachen.

    In principe alles was geweldig. Schitterend omgeving, rust,vertrouwd,goed georganiseerd en heerlijk eten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    6,7
    Leuke omgeving, aangepast aan kinderen. Alleen niet zo modern
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De staat van het hotel. Slecht onderhouden. Jammer...

    De locatie is prachtig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    6,7
    geen hotel maar bungalow park
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt. geen brood

    de bevers

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    10
    perfect
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niet

    omgeving

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    7,1
    Erg ontspannen. Een echte aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel kon je met af en toe een glimlach en een vriendelijk woord welkom laten voelen. Bewegwijzering.

    Spa, ontbijt en diner, tuin, sfeer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,9
    Leuke kibboets sfeer en prachtige ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eten wordt er niet beter op

    Leuke kibboets sfeer, mooie tuin en prima ligging vlak bij de Dode Zee

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,3
    Omgeving prachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving prachtig

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    7,5
    Mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten kan een stuk beter

    Mooie omgeving

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    9,6
    Prachtige exotische lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Sobere kamer.

    Ligging in prachtige tuin.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    4,6
    Garden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Room

    Garden

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,5
    Erg genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden 2 meter lang? Ipv 190...

    Prachtige botanische tuin in zeer rustige mooie omgeving

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    10
    Het was geweldig!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Strand dode zee

    Het zwembad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    7,5
    super plek om te verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niet

    omgeving

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,3
    De prachtige omgeving, prima ontbijt en dinerbuffet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prachtige omgeving, prima ontbijt en dinerbuffet

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    6,3
    Mooie locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg simpel, het buffet was niet warm

    Mooie locatie!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,8
    Prachtige locatie, letterlijke en figuurlijk een oase.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Ontbijt en diner (niet inbegrepen) waren fantastisch. Prachtige locatie met veel faciliteiten, ondermeer goed zwembad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,5
    een prima plek een een droge omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de bijbehorende Spa is gedateerd en zeer rumoerig

    Geweldige plek direct naast een aantal Wadi's

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    8,8
    Het ontbijt was uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was uitstekend! De omgeving is rustgevend en relaxt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    7,1
    duur hotel als je geen gebruik maakt vd faciliteiten (Spa)...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de kamer

    de omgeving: woestijn en Dode Zee

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 november 2016

    8,3
    desert stay
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    beetje veel poezen

    location en tuin

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    7,9
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vliegen

    De locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    7,9
    Het verblijf in de Botanische tuin was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Misschien handig als er bij het zwembad ook drinken te koop is.

    Het verblijf in de Botanische tuin was heerlijk. De huisjes liggen rustig en in een prachtige omgeving. Het zwembad is groot en goed onderhouden. Je kunt op het terrein van de kibboets eigenlijk voor alles terecht. Boodschappen, eten en wandelen. Je moet hier wel flink wat voor lopen.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,3
    De Spa/resort was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Redelijk prijzig

    De Spa/resort was geweldig... Ongelooflijk uitzicht vanaf het zwembad (langs ene kant de woestijn / bergen en langs de andere kant de Dode Zee) Leuk zwembad met water uit de Dode Zee, mooie ligweide, thee, koffie,....

  • Beoordeeld op: 27 maart 2016

    7,1
    Geweldig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Buitenzwembad was dicht ondanks 28 graden.

    Geweldig ontbijt. Eenvoudige kamer maar een heerlijke douche.Geweldige ligging in een prachtige Wadi. Prima basis voor adembenemends Hikes!

  • Beoordeeld op: 23 maart 2016

    5,0
    De omgeving en de locatie zijn prachtig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als je niet in een nieuwe, recente kamer terecht kunt, dan krijg je geen waar voor je geld. Van een oude lawaaiige koelkast tot te korte bedden, een smoezelige badkamer en slechte afwerking.

    De omgeving en de locatie zijn prachtig. Er is een nieuwe SPA waar de hotelprijs waarschijnlijk door opgedreven wordt.

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    5,0
    Mooie locatie en uitstekend zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Meer een hostel dan een hotel, matige service en een douche zonder warm water. Geen verbindingen of shuttle service naar naastgelegen nationaal park of masada. Maar een restaurant dat matig is en duur (buffethal).

    Mooie locatie en uitstekend zwembad.

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    7,5
    de omgeving, de ligging in het groen, het uitgebreide...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de badkamer, het kamermeisje verving niet de meegenomen gebruikte handdoeken, de bungalowtjes kunnen een degelijke opfrissing gebruiken

    de omgeving, de ligging in het groen, het uitgebreide ontbijt, het openluchtzwembad

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    3,3
    Je verwacht dat je voor dat geld meer in een hotel zit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De enige manier om in de dode zee te kunnen zwemmen is door gebruik te maken van een shuttle busje. De lokatie ligt niet aan het strand

    Je verwacht dat je voor dat geld meer in een hotel zit. Echter lijkt de lokatie op een soort bungalow park waar iedereen dicht tegen elkaar aan zit. Moet je van houden

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    5,8
    Deze locatie was niet wat wij ons hadden voorgesteld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Deze locatie was niet wat wij ons hadden voorgesteld. De omgeving (botanische tuin) is prachtig maar de kamers zijn niet meer opgeknapt sinds 1960 ... Personeel was niet servicegericht en de Dode Zee is veel verder weg dan gehoopt.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,5
    Het is een fijne plek om tot rust te komen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De inrichting van de kamers is wat gedateerd. De schoonmaak kon beter.

    Het is een fijne plek om tot rust te komen. Het zwembad is heerlijk en de tuin prachtig

  • Beoordeeld op: 4 april 2015

    6,7
    De omgeving, de botanische tuin
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat er niet in de reserveringsmail stond dat we ons paspoort en visum-briefje bij ons moesten hebben (deze lag in ons appartement in Tel Aviv) om vrijstelling van BTW te krijgen (200 extra shekel op 1 dag). Ook viel de afwerking van de kamer wat tegen.

    De omgeving, de botanische tuin

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    7,5
    Schitterende omgeving met uitzicht op de Dode Zee, luxueuse...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er was geen warm water in de kamer, in de winter is het openluchtzwembad gesloten, de kamer was nogal basic voor 170USD ...

    Schitterende omgeving met uitzicht op de Dode Zee, luxueuse (gratis) spa, zeer uitgebreid ontbijt, mooie tuin

  • Beoordeeld op: 4 februari 2015

    6,9
    Wij hadden een leuke kamer met terras nr 141.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De eten was niet warm en niet lekker en veel te duur

    Wij hadden een leuke kamer met terras nr 141.De tuinen zijn prachtig.De bed was uitstekend en heel groot.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    9,6
    ligging, faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel

    ligging, faciliteiten

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    9,6
    Combinatie van faciliteiten, ligging, natuurschoon is...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles was super

    Combinatie van faciliteiten, ligging, natuurschoon is bijzonder!

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    7,1
    mooie tuin, leuk zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    weinig restaurants in de buurt en buffet van dit hotel was matig OK

    mooie tuin, leuk zwembad

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    9,6
    Ligging is prachtig, goede voorzieningen en shuttle bus naar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Ligging is prachtig, goede voorzieningen en shuttle bus naar restaurant en dode zee. Professionele bediening

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    9,6
    Vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Spa met veel oosterse invloeden.

    Vriendelijk personeel! Uitstekend gevarieerd ontbijt. Mooie omgeving en natuur. Mooi zwembad.

  • Beoordeeld op: 29 juni 2015

    8,3
    spa en zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    spa en zwembad

  • Beoordeeld op: 27 april 2015

    9,2
    Mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Duur avondeten

    Mooie omgeving

  • Beoordeeld op: 8 april 2015

    7,1
    Het eten, uitstekend zowel ontbijt als diner
    • Vakantiereis
    • Stel

    Relatief duur

    Het eten, uitstekend zowel ontbijt als diner

  • Beoordeeld op: 9 januari 2015

    9,2
    Een overnachting in Ein Gedi kibbutz is ontspannen, heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een overnachting in Ein Gedi kibbutz is ontspannen, heerlijk eten en je laten verwennen in een voortreffelijke spa.

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 64

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: