Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Imperial Hotel

66 Hayarkon Street, Tel Aviv, 63902, Israël

#120 van de 125 hotels in Tel Aviv

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 551 beoordelingen over dit hotel

6,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,4

  • Comfort

    5,8

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    5,6

  • Personeel

    6,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,9

  • Gratis WiFi

    6,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    5,4
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is wat verouderd (niet zo erg) maar ook niet echt heel schoon. De harde muziek uit de bar beneden ging nog best wel een tijdje door en we moesten alweer vroeg op. We hebben er echter wel om kunnen lachen. Ik had een andere indruk van de foto's die ik had gezien.

    Het ontbijt was goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,1
    Voor de prijs die ik betaalde was het ok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Het geheel is een beetje gedateerd. Het trappenhuis (lift deed het niet, dus ik nam de trap) ziet er niet mooi uit.

    Locatie. Het personeel was behulpzaam. De tv op de kamer deed het niet en men wilde meteen iemand sturen om er naar te kijken. De prijs die we betaalden was voor Tel Aviv erg aantrekkelijk en de accommodatie voldeed aan mijn verwachtingen. De kamer was ok. Op mijn laatste dag deed de lift het niet, maar er werd al aan gewerkt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,8
    Ik ging alleen op vakantie waardoor het budget iets minder was dan normaal. 5/10
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 10 nachten

    Het is een verouderd hotel dan dringend moet op gefrist worden. De eerste kamer was slecht gelukkig na klacht kreeg ik iets beter.

    De locatie van het hotel direct bij het strand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    5,4
    Als je niet tegen lawaai van buitenaf kunt kies dan een ander hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Een keer voor ontbijt geweest. Deze vond ik zo slecht dat ik niet meer terugkwam. Er was heel veel lawaai van buitenaf door slechte isolatie maar ook de koelkast rammelde hele nacht door. Ik kon hierdoor moeilijk slapen.

    Afstand naar het strand. Slechts twee minuten lopen. Ligging is wel uitstekend. OV, strand, winkels allemaal een paar minuten lopen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    5,0
    Locatie was perfect maar let op Tel Aviv heeft niet echt...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt is erg basic. Hard gekookt ei, plakje kaas, jam en chocopasta. Voor de rest salades en oud brood dat geroosterd moet worden. En overal oploskoffie natuurlijk. Sommige personeelsleden zijn niet echt heel vriendelijk

    Locatie was perfect maar let op Tel Aviv heeft niet echt veel parkeerruimte. Ik adviseer (als je een huurauto hebt) om vooraf een aantal dagen (en een prijsje) af te spreken voor het volledige verblijf.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    4,2
    Rondreis Israël.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne van de badkamer (schimmel en kakkerlak). Eetzaalmanager onvriendelijk. Voor toegang tot bar diende men te reserveren.

    De locatie van het hotel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    3,3
    Vies vuil hotel Imperial Tel aviv.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vies vuil vettig smerig gewoon onmiddellijk zin om naar huis te gaan geen woorden voor. Gewoon een stort foei foei

    De locatie was leuk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    8,3
    Prima kamer, goede prijs !
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    5,8
    Ontbijt, locatie en bedden goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van coctailbar in kamer 201 erg groot. Tot diep in de nacht.

    Ontbijt, locatie en bedden goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,9
    goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen parkeer plaats, ik moest schuin tegen over her hotel betaald parkeren

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    5,4
    iets verouderd hotel maar perfect gelegen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niet echt fris van uitstraling

    De kamers en het hotel is iets verouderd

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    5,0
    De locatie was top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers zeer basic. Ontbijt slecht. Ontvangst WiFi matig.

    De locatie was top! Dicht bij het prachtige strand van Tel Aviv. 50m lopen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    3,3
    Een ramp
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vies vies en nog eens vies stonk naar de urine zelfs tot buiten de badkamer, bad was vol schimmel, douchegordijn niet uit te leggen hoe smerig

    Niets

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    6,3
    Matig door slecht funktionerende airco en schimmel rond bad, ligging was geweldig, ontbijt goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    airco, draaide wel maar koelde niet, benauwd warm op de kamer

    ligging bij het strand geweldig, tevens dicht bij centrum

    Verbleven in september 2016

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14