Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Jerusalem Tower Hotel 3-sterren

23 Hillel Street, Jeruzalem, 94581, Israël

#86 van de 106 hotels in Jeruzalem

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 869 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    3,8
    Een grote teleurstelling en zonde van ons geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne liet te wensen over en personeel was bij het uitchecken ronduit onbeleefd.

    Eigenlijk alleen de locatie was redelijk. Maar prijs kwaliteit ver onder de maat.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    2,5
    Waardeloos en een stelletje dieven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer oud en lawaaiig hotel. Je hoorde de lift in de kamer bij iedere beweging die de lift maakte en het geluid van de straat is verschrikkelijk. Onze airco bleek kapot te zijn en maakte kabaal, de koelkast op de kamer was ook erg lawaaiig. Direct gemeld en volgende ochtend zou manager aanwezig zijn en zou het probleem opgelost worden. De hele nacht niet kunnen slapen van al het geluid, maar het management was van mening dat wij gewoon de nacht moesten betalen, erg onbeschoft en absoluut niet service gericht. Conclusie: NIET BOEKEN!!! Super slecht hotel

    Dat ze een eigen parkeergarage hebben maar voor €10 per nacht is dit niet goedkoop te noemen.....

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    6,7
    Ik kende het hotel. Het is basic, maar de locatie prima. Het voldeet aan mijn verwachtingen.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Informatie over faciliteiten. Zo is er een fitnessruimte. Dit had ik op internet gelezen. Hij stond in het hotel echter niet aangegeven. Ik moest er bij de bali om vragen.

    locatie optimaal

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,5
    de locatie beviel het meest
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    de kamers zijn klein ...........waren niet schoon en de airco haperde...........ook nadat we het aangegeven hadden bij de receptie, 's nachts over gebeld hebben, verbeterde dat niet helaassssssss

    de locatie beviel het meest

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,5
    "Jerusalem tijdens PASEN."
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het vinden van de aangegeven en bijgeboekte parkeergarage. De mogelijkheid tot het parkeren voor het hotel. Bij onwetendheid een zoekplaatje, dus advies: beter aangeven! Dit veroorzaakt onnodige irritatie en tijd verlies. Een persoon van het hotel, dient je te begeleiden naar de inpandige eerst niet te vinden parkeergelegenheid. Kleine kamer en gedateerd.

    Dicht bij het centrum. Klantvriendelijk en klantgericht gericht receptie. Prima keuken en geweldig bedienend personeel. Zaten er bewust met de Pasen, derhalve " 's lands wijs en 's lands eer". Informatief bereid je op al je vragen te antwoorden. Hadden deze paraat. Spraken goed Engels en deskundig. Voorbereid op hun taak.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    7,1
    Enkele personeelsleden uit het hotel waren uiterst...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Kamers worden zeer slecht schoongemaakt, haren, vlekken, je vraagt je echt af wat er eigenlijk wel wordt schoongemaakt. Onderhoud en verzorging hebben dus echt wat aandachtspunten nodig!

    Enkele personeelsleden uit het hotel waren uiterst professioneel, zeer vriendelijk, vooral Samer en de Russische vrouw aan de receptie waren uiterst vriendelijk! Ook in de catering zeer vriendelijk personeel, vooral Jadallah! Deze mensen zijn het beste visitekaartje van het hotel!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    3,3
    Slecht hotel. Locatie weegt niet op tegen de nadelen van dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Slechte overall ervaring. Na inchecken bleek onze kamer niet schoon te zijn. Vieze smerige handdoeken hingen nog over de rand etc. Na melden kregen we een andere kamer. Deze kamer was wel gereed en schoner. Maar niet wat je mag verwachten van een hotel met deze kamerprijzen. Bedden zijn waardeloos, de vering voel je er door heen. Hierdoor twee slechte nachten gehad. Ontbijt stelt niet veel voor. Al met al een waardeloze ervaring. De locatie weegt niet op tegen slechte nachtrust.

    locatie en verder is het een slecht hotel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,3
    Fijne locatie, fijn hotel , fijn personeel , fijn ontbijt en alle andere toebehoren.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed kan beter. Bed was redelijk doorgezakt en voelde als een plank aan. Moet echt vervangen worden. De glazen plaat( die het douchewater moet tegenhouden) in de badkamer die de afscheiding is tussen het bad/douche en de rest van de ruimte is niet erg handig . Kan een beter systeem voor gevonden worden. (Douchekop aan de andere kant hangen samen met het glazen raam en dan heb je meer ruimte om uit het bad te stappen) :—)

    Ontbijt was prima verzorgd. Alles was aanwezig voor een goed ontbijt. Fijn en attent personeel. Kamer en douche waren netjes. Kluisje aanwezig op de kamer. Alsmede een goede airco. Goede locatie ,maar 15 min van de Jaffa- gate en 25 min van de Damascus- gate.( Arabische wijk) Vlakbij Jaffastreet en alle winkels daarom heen. Ook is de overdekte Joodse markt niet ver weg.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    6,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    6,7
    Prima locatie nabij oude en nieuwe stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hokkerige en donkere kamer

    Prima locatie nabij oude en nieuwe stad

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde bedden, kleine kamer duur voor wat je krijgt. Geen aanrader

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    7,9
    De locatie, dicht bij de Ben Yehuda
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    Het ontbijt. Was iedere dag precies hetzelfde. Geen variatie. Verder was het eten goed

    De locatie, dicht bij de Ben Yehuda

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    6,7
    Te hard bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te hard bed.niet meer voor herhaling vatbaar

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Jerusalem Tower Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: