Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over La Perle Hotel

6 Histadrut Street, Jeruzalem, 94230, Israël

#26 van de 106 hotels in Jeruzalem

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 416 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    9,2
    Goed en kan dit hotel aanbevelen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt kan men in het cafe gebruiken maar omdat men het zelf betaalt kan men ook elders gaan maar dan zal het wel duurder worden. Israel is overigens duurder dan nl. In hotel viel niets mij tegen behalve dat er geen lift is.

    Ligging zeer centraal. Ontbijt is direct naast het hotel in een cafe op de hoek. Men krijgt een voucher ter waarde van 29,90 shekel, Na betaling van dit bedrag ommelet met brood, koffie, jus [zoet], salade etc. Vrouw achter balie erg vriendelijk en behulpzaam; man wat minder toegankelijk. Kamer klein maar voldoende. Geen lift en wel wat gehorig. Zou hier wel weer boeken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,9
    Een goed hotel om Jeruzalem te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers zeer gehorig. Je hoort letterlijk het gesprek van de gasten in de kamer ernaast.

    Zeer vriendelijk, behulpzaam en flexibel personeel. Mijn zoon en ik hadden ieder een aparte kamer. Door omstandigheden moest mijn zoon 1 dag eerder vertrekken. De kamer kon zonder probleem geannuleerd worden. Bedankt Daniela!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    9,2
    prima verblijf gehad, ligging optimaal in het centrum en t.o.v. de oude stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Raam met daglicht en een fohn op de badkamer.

    De kamer was prima, was alleen geen direct daglicht. Ligging hotel echt super, midden in het winkelgebied van Jeruzalem en op 10 minuten lopen van de oude stad.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    7,5
    locatie, heerlijk bed!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    personeel vond ik niet heel vriendelijk. er werd tot na middernacht keihard gepraat op de gang en mijn kamer vond ik stinken. geen raam naar buiten, dus kon niet luchten.

    locatie, heerlijk bed!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    8,3
    Ga er weer naar toe...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig. Niet heel ruim. Vooral badkamer klein. Geen ontbijtbuffet.

    Perfecte lokatie op loopafstand van het oude centrum, ca 15 min lopen. Leuke straatjes in de omgeving. Zou er weer boeken. Koffie en thee beschikbaar.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    10
    Geweldig !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Tip Misschien een tafeltje of een stoeltje in de keuken om te eten! Of iets op de kamer dat je kan uitklappen?

    Klein maar propere kamer. Alles was aanwezig. Kreeg bij aankomst direct info.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    8,8
    Heel degelijk hotel voor deze prijs, geen luxe maar alles is aanwezig en heel netjes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift aanwezig en het had misschien iets meer zichtbaar aangeduid mogen zijn aan de straatkant

    Heel centrale locatie, op wandelafstand van de oude stad. Personeel is enorm behulpzaam en vriendelijk. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    6,7
    Basic hotelroom with helpfull staff close to old city of Jerusalem
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijskwaliteits verhouding ten opzichte van vergelijkbare hotels in Europa.

    De locatie van het hotel is prima. Dicht bij de oude stad. Ontbijttentjes in de buurt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,9
    Algemeen hebben we van ons verblijf in Jerusalem heel erg genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 8 nachten

    We hadden een kamer op de derde verdieping. Er was jammer genoeg geen lift. Regelmatig hadden we 's nachts wel last van nachtlawaai. Er was ook geen terras aan het hotel verbonden waar je even kon gaan zitten zonder verplichting.

    Niet vast aan een uur voor het ontbijt omdat het hotel hier niet in voorzag. Dicht bij de winkelstraat met lekkere restaurantjes en de oude stad. Super!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    9,6
    Heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed geregeld. Dat er geen ontbijt is zou mensen tegen kunnen vallen. Echter naast de deur de lekkerste koffie en broodjes voor weinig. Aanrader dus

    Heel veel gastvrijheid bij het ontvangst. De aanrader in jerusalem! Zeker als je traplopen niet erg vindt!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    8,3
    de centrale ligging in jeruzalem, te voet alles wel...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Je zou aan de buitenkant niet zeggen dat er een hotel zit, eerst een gangetje door. Maar dan kom je ook in een echte receptie, geinig.

    de centrale ligging in jeruzalem, te voet alles wel bereikbaar als je van wandelen houd...daarnaast kun je met de uitstekende tram. Kamer is klein maar netjes, fijn matras. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Mooie prijs kwaliteit. Onbijt zit er niet bij maar aan de overkant bij Gauge kun je een heeerlijk onbijt kopen voor shekel 35. ook onder het hotel een dergelijke zaak maar die vond ik minder aantrekkelijk. maar eigenlijk is al het eten toch wel goed hoor!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    8,3
    Superfijne locatie waar je je echt welkom voelt!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel gastvrij en vriendelijk personeel, perfecte ligging. Kamer was wat gehorig maar ach, daar is overheen te komen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    10
    Genoten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Ligging van het hotel. Kamer was prima

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    5,4
    Armoedig hotel wat wel een opknapbeurt kan gebruiken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers waren klein en niet schoon. Het hotel had weinig extra's. Geen ontbijt.

    Lokatie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    6,7
    De ontvangst door de eigenaresse, heel hartelijk, gastvrij.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift, geen 24/7 anwezigheid receptie

    De ontvangst door de eigenaresse, heel hartelijk, gastvrij. De omgeving, overal dicht bij.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    7,9
    Prima centraal gelegen hoteltje, nette maar gehorige kamers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn erg gehorig. Je hoort gasten in andere kamers praten etc. Als iedereen slaapt of weg is, is het wel heel stil.

    Goede ligging, nette kamer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    7,9
    de locatie
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    de schoonmaker die mijn reistas openmaakte en er een verroeste metaaldraad indeed. Voortaan gaat ALLES op slot.

    de locatie

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 maart 2016

    8,8
    Fijne kamer voor 1 persoon.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Fijne kamer voor 1 persoon. Naast het hotel een bakker met terras en koffie. Vriendelijk personeel. Goede ligging, oude stad op loop afstand. Veel eet gelegenheid in de buurt.

  • Beoordeeld op: 30 november 2015

    7,9
    Het personeel is erg behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Israel is wat duur. Dus deze kamer heeft wel een wat hoge prijs.

    Het personeel is erg behulpzaam. Ze hebben bvb het vervoer (via nesher tours) naar het vliegveld voor me geregeld. Ik heb in west jerusalem helemaal niks gemerkt van de '3e intifada'. In de oude stad zijn er wel wat controleposten. Maar als je geen tas bij je hebt kom je daar vlot doorheen.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    10
    centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    bepaalde kamers kijken uit op rommelige binnenplaats,

    centrale ligging behulpzaam en vriendelijk personeel rustige interessante winkelwandelzone

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    8,8
    geen lift
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    geen lift

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: