Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Montefiore Hotel By Smart Hotels

7 Shats Street, Jeruzalem, 94267, Israël

#69 van de 106 hotels in Jeruzalem

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 763 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,5
    Goed hotel, wel enigszins verouderd, centraal gelegen in Jeruzalem, met goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers en in het bijzonder het sanitair zijn sterk verouderd, om niet te zeggen armoedig.

    Goede bedden, uitgebreid ontbijt, centraal gelegen en toch rustig. Goede restaurantjes in de buurt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,9
    Prima hotel, centraal gelegen in de nieuwe stad van Jeruzalem
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Ons werd verteld dat we het diner bij aankomst in het hotel konden gebruiken, maar dit bleek in een ander hotel op 10 minuten afstand lopen te zijn. Eén keer werd er vergeten om de kamer schoon te maken en vooral de badkamer was wel aan renovatie toe.

    Het hotel is centraal gelegen, het personeel heel vriendelijk en behulpzaam en er is een ruime ontbijtkeuze. De bedden liggen prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,2
    Prima, zou ik weer naar toe gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Koffie

    Kamer en locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    9,6
    prettig en gezellig en een centrale locatia
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 3 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    het ontbijt was zeer uitgebreid, ook het diner was heel smaakvol

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    6,7
    We waren met 3 koppels en zijn alle zes heel tevreden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Allemaal oké.

    Het ontbijt was heel uitgebreid. De privacy en goede douche beviel het meest. Nadat we dit een paar nachten niet hadden gehad.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,5
    de vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ik vond het een oud hotel. aanbevolen door vrienden

    de vriendelijkheid

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    9,2
    Wij komen al een paar jaar in dit hotel.
    • Stel

    Jammer dat men, buiten het ontbijt, in dit hotel niet iets te drinken kan bestellen.

    Wij komen al een paar jaar in dit hotel. De kamers zijn prettig. Het ontbijt is uitstekend en de locatie is top.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    4,6
    het hotel ligt centraal, aantal mensen van de receptie...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    de kamer was heel erg klein voor 3 personen, we konden niet bij de spiegel, hangruimte voor kleding was heel klein, nauwelijks loopruimte in de kamer, het matras van het bijgeplaatste bed schoof steeds heen en weer, de badkamer was erg oud en het deel om de wastafel werd niet schoongemaakt. we waren met 3 personen op deze kamer en kregen elke dag maar 2 glazen en 2 bekers ondanks het feit dat ik het elke dag vroeg. ik mag toch aannemen dat men ziet dat er 3 bedden staan! het ontbijt was heel matig, bepaald brood was er soms niet.de foto's op de website geven de indruk dat er een hele mooie badkamer is.

    het hotel ligt centraal, aantal mensen van de receptie helpen je goed met een vraag.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: