Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Palatin Hotel Jerusalem

4 Agripas Street, Jeruzalem, 94301, Israël

#73 van de 106 hotels in Jeruzalem

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1503 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 40

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,9
    Fijn hotel in Jeruzalem
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas is er geen lift, verder ontzettend fijne tijd gehad daar. Shlomo, de receptionist is zo ontzettend vriendelijk en behulpzaam, zeker voor herhaling vatbaar.

    De ligging, het personeel, het ontbijt, allemaal prima te doen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    7,1
    Door ziekte niet uit de verf gekomen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De kamer was wel heel erg klein en mocht ook wel eens worden gerenoveerd.

    Locatie dicht bij de oude stad was perfect. Het personeel in het hotel was erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    7,1
    Uitstekende ligging en aardig, hulpvaardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    de eerste kamer die we kregen (nr 12) was heel klein, de badkamer heel klein en schimmelig plafond. Omdat we een week bleven, hebben we gevraagd om een grotere en gerenoveerde kamer. Dat kon, uiteraard tegen bijbetaling. Dus de eerste kamer viel tegen, maar het is perfect opgelost door het management.

    Buitengewoon vriendelijk personeel en de ligging van het hotel. Goed ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    9,2
    Dit hotel zou ik iedereen aanraden.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen lift.

    Het hotel heeft een goede ligging in het centrum van de moderne Joodse wijk. Eenvoudige maar schone kamers. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het ontbijt was uitgebreid en goed. We konden de hele dag (als we dat wilden) gratis koffie nemen. Op de shabat konden we onze zelf meegenomen etenswaren in de eetzaal opeten. Met uiteraard weer de gratis cappuccino.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    9,2
    Geweldige ervaring in Jerusalem gehad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was niet zo groot, maar er waren extra dekens en kussens beschikbaar. Prima douche! Naast het hotel wordt nu gebouwd, en de bouwvakkers begonnen al om 6 uur 's ochtends. Door het raam te sluiten was er echter geen overlast meer.

    De receptionisten waren allen enorm vriendelijk en deden alles om het naar onze zin te maken. Het ontbijt was geweldig, allerlei vaak vegetarische salades, verse broodjes, koffie en thee, en wel 4 vruchtensappen. we mochten 24 uur per dag zelf koffie en thee gebruiken, en de ontbijtruimte was ook bruikbaar door met zelf gekochte waar daar even lekker bij te praten. Het hotel ligt geweldig, op korte loopafstand van de markt en het oude centrum.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,1
    gedateerd hotel met klantgerichte medewerkers op een geweldige lokatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    en nu weer investeren in de accommodatie. Het wordt wel erg gedateerd. Badkamer is klein en gehorig.

    prima lokatie met veel mogelijkheden Jerusalem te verkennen. Auto in de buurt parkeren kost veel geld. Kamers worden wel erg gedateerd en de algemene ruimtes mogen ook een onderhoudsbeurt krijgen. Prima ontbijt en geweldig personeel die je altijd wil helpen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    9,2
    Geweldige locatie, vriendelijke mensen, unieke sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Parkeren voor de deur is niet mogelijk, alleen om even in- en uit te laden (laat je knipperlichten aan en laat 1 persoon bij de auto blijven, anders krijg je een bon). Langer parkeren kan wel in een openbare parkeergarage heel dichtbij, maar die is duur. Beter is naar dit hotel te komen met openbaar vervoer of taxi. De weg naar het hotel vinden is moeilijk te vinden in de auto. Veel eenrichting-straten. Als je er bijna denkt te zijn, blijkt de weg afgesloten met paaltjes. Jeruzalem is sowieso niet aan te raden met de auto, het is druk en men heeft weinig geduld. Maar een auto is ook niet echt nodig, want vanuit dit hotel is praktisch alles op loopafstand; bovendien heeft Jeruzalem een uitstekend en frequent bus- en tramnet! NB. Hotel is niet geschikt voor mindervaliden: geen lift, je moet een trap op om bij receptie te komen en de kamers zijn nog een trap hoger.

    Hotel in de stijl van het bouwjaar (jaren '30) wat een bijzondere sfeer met zich meebrengt. Het hotel is klein maar fijn. Uniek zowel qua locatie als interieur. De sfeer is niet luxueus, maar beleefd, klantvriendelijk, netjes en schoon. Charmant eetzaaltje, prima ontbijt. De receptionisten zijn vriendelijk, bereid op alle vragen antwoord te geven (wanneer iets open is, hoe laat Engelstalige rondleiding in Knesset, welke bus je kunt nemen). Geweldige locatie middenin Jeruzalem, maar in rustig straatje (wandelgebied met kleine middenstand). Wandelen naar de oude stad via Jaffa Street 20 min, wandelen naar Knesset / Israel Museum 45 min. Hotel zelf biedt geen lunch of diner, maar overal om de hoek zijn leuke eettentjes (niet open op sabbat!) Probeer vooral het Ethiopische restaurantje om de hoek. De grote overdekte joodse markt, met een aantal eettentjes, is ook dichtbij. Wat we erg leuk vonden in vergelijking met andere hotels: dit is geen 13-in-een-dozijn hotel. In andere hotels doe je s morgens je ogen open en kun je denken: waar zijn we ook alweer? Maar hier wisten we onmiddellijk: hartje Jeruzalem!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    6,3
    Fijne en goede locatie, behalve de bouwput. Renovatie nodig.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten

    Erg oude douche, klein en kranen en föhn werkten niet( goed.)Renovatie goed idee. Bouwput naast hotel, waardoor je 's morgens al vroeg wakker gedreund werd.

    het ontbijt was goed maar erg eenvoudig. goede ligging binnenstad rustige omgeving.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    8,8
    De locatie als 1ste, geweldig ontbijt en vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift maar nogmaals personeel erg behulpzaam en vriendelijk.

    De locatie als 1ste, geweldig ontbijt en vriendelijk en behulpzaam personeel, ik ga volgend jaar zeker weer terug en dan weer via jullie .

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    8,5
    Fijn ondanks bouw werkzaamheden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten

    Keken uit op bouwput. Werkzaamheden begonnen tegen 6.30-7.00. Veel herrie. Uitslapen is er niet bij behalve op de zaterdag.

    Het ontbijt was ok. Medewerkers waren over algemeen aardig en behulpzaam..De bedden waren erg fijn. De ligging was perfect. Bij de grote winkelstraten. De beroemde levendige markt op loopafstand én de oude stad op loopafstand

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    4,2
    slecht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    vielen stukken van het plafon af, stank in de hal, slechte buurt hoorde ik van locals,

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,6
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas weinig daglicht, geen balkon, kamer aan de achterzijde.

    Ontbijt, kamer, ligging , mooi !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,5
    We hebben genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik miste een lift

    De omgeving

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    5,0
    eenvoudig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kamer heel basic, matig schoon

    eenvoudig ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    8,3
    Net hotel op goede locatie onbijtbuffetje met heel lekkere koffie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    ruime kamer lekker ontbijt heel lekkere koffie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,1
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer. Erg veel geluidsoverlast van straat

    Ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    7,1
    goed in nabijheid van de stad en redelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    zie boven

    bouwwerkzaamheden met veel herrie en duur parkeren

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    8,8
    Zeer prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rumoer 's morgens vroeg ivm bouwwerkzaamheden vlakbij het hotel.

    Goede ligging in centrum Goed ontbijt Goede bedden Vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    3,3
    Vies, oud en stoffig!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vies, oud en stoffig! Je geld niet waard

    De locatie is oke

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    Vriendelijk personeel, erg behulpzaam en denken mee. schoon hotel.
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine kamers, vooral de douchecabine was erg klein. Vele trappen op met bagage, geen lift aanwezig.

    Uitgebreid ontbijt, helaas geen bruinbrood...

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,5
    Er lagen overal zwarte haren en wij zijn allebei blond.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er lagen overal zwarte haren en wij zijn allebei blond. De kamer had wel iets schoner gemogen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,1
    Budget hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine en gehorige kamers en geen koelkast op de kamer.

    De vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    7,5
    prima locatie. prijs/kwaleit verhouding goed.
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 9 nachten

    De kamers zijn klein en gedateerd. De badkamer was erg klein.

    Het personeel was behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    8,3
    Heerlijk ontbijt, receptionist die veel uitleg gaf en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Heerlijk ontbijt, receptionist die veel uitleg gaf en meedacht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,5
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ze zijn nog steeds aan het bouwen in de buurt en het koffiezetapparaat werkte meestal niet.

    Prima onbijt, hotel staat op een mooie locatie.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,1
    Goede lokatie, sober hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit van de kamers en badkamer erg sober en nat

    Goede locatie, centraal gelegen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,9
    Prima hotel op een top lokatie gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was aan de kleine kant maar alles was aanwezig.

    Wij vonden het een prima ontbijt met genoeg keus en alles vers.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    8,3
    In het centrum, nostalgische plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen verschoven , Ondanks extra kleed er onder

    Dag en nacht koffie en thee. Was top!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    8,3
    Prima ontbijt en zeer behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt en zeer behulpzaam personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    8,3
    Geweldig verblijf kan niks anders van maken.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks, goed hotel in hartje Jeruzalem.

    Het ontbijt is geweldig en het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam,en de locatie !!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    7,9
    4e verblijf aldaar; do I need to say more?
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt was goed. De ligging is heel goed.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 april 2016

    7,9
    Hulpvaardige en vriendelijke receptionist overdag, goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bouwactiviteiten vroeg in de ochtend, verwarming die aan bleef en met de airco kon worden gecompenseerd

    Hulpvaardige en vriendelijke receptionist overdag, goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    7,9
    Ontvangst door oudere heer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geluid van bouwactiviteiten vanaf 7 uur. Dit kan nog wel een half jaar duren en er is kans op een groot flatgebouw. Het is met oordoppen wel te doen en op zaterdag is er geen lawaai vanwege sabbat.

    Ontvangst door oudere heer. Heel uitgebreide uitleg over wat er allemaal te doen is. Leuke kamer met balkon. Lekker bad en bed. Prima ontbijt. Mogelijk om je bagage achter te laten. Rustige straat met leuk uitzicht. Shutters aanwezig zodat je de kamer lekker donker kunt maken. Veel tv zenders. Dichtbij lightrail- en busstation en minibusjes naar Tel Aviv. Vlakbij leuke markt met leuke restaurantjes s' avonds.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,5
    Het bed, vriendelijkheid, informatie bij de binnenkomst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    op sabbath geen computergebruik. We wilden nl. nog wat gegevens opzoeken i.v.m. ons vertrek.

    Het bed, vriendelijkheid, informatie bij de binnenkomst. Elke dag schone handdoeken

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    7,9
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    1 van de receptie medewerkers was totaal niet vriendelijk, verder was het een top tijd met erg behulpzame mensen

    Top locatie!

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    8,3
    Ontbijt is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Elke ochtend vroeg wakker (06.30 uur) i.v.m. bouwactiviteiten in de buurt

    Ontbijt is prima. Prijs-kwaliteit verhouding kamers is ok.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    3,8
    Aardig en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel ligt nu naast een bouwput. Je wordt in de ochtend uit je bed gedrild.

    Aardig en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    8,3
    locatie en personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    lawaai van bouwwerkzaamheden

    locatie en personeel

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    6,3
    geschikt voor kortstondig verblijf om de oude stad te kunnen...
    • Stel

    oud en versleten

    geschikt voor kortstondig verblijf om de oude stad te kunnen bekijken

  • Beoordeeld op: 13 mei 2015

    6,3
    Ligging was zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Klein en gehorig

    Ligging was zeer goed

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 40

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Palatin Hotel Jerusalem

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: