Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Maidens Hotel New Delhi 5-sterren

7, Sham Nath Marg, 110054 New Delhi, India

#4 van de 611 hotels in New Delhi

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 593 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,0
    Geweldige ervaring!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Heritage Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Enige minpunt was dat wanneer je de afrekening betaald er ineens veel extra tax wordt gevraagd, dus viel dit tegen

    Ontbijt was zeer uitgebreid. Kamer was geweldig. Hoewel Delhi een zeer drukke stad is, wanneer je eenmaal binnen het hoetel bent en aan het zwembad ligt heb je volledige rust!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    10
    Goed
    • Stel
    • Heritage Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ramen in Kamers kunnen niet open. Waardoor er geen "verse"lucht binnen stroomt! Als dat wordt opgelost is het een geweldig hotel

    Personeel, comfort kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    10
    Engelse "oase" luxe in de drukke stad Delhi
    • Zakenreis
    • Stel
    • Heritage Kamer
    • Verbleef 5 nachten

    De openbare ruimten zijn in Delhi niet allemaal even fris, de weg van de metro naar het hotel is daarom ook niet geschikt voor naaldhakken..

    Mooie kamers, brandschoon, fris, perfecte airco. Mooie inrichting (hout en leer met een oud Engelse saus). Buitengewoon vriendelijk personeel en een heerlijk restaurant (tuinkamer). Metrohalte Civil lines is op loopafstand en geeft een directe aansluiting op het metronetwerk van Delhi.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    10
    Heerlijk verblijf in drukke hoofdstad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Heritage Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    - Iets meer sfeer bij het zwembad (muziekje, bar, enz) - Weinig te beleven in de nabije omgeving, maar dat was waarschijnlijk door de algemene sfeer van Delhi. Een stad als Mumbai nodigt meer uit om in rond te lopen dan de hoofdstad.

    - Lekker ontbijt - Prachtige en ruime kamers met heel goede airco, zalig bed! - Mooie propere badkamer - Heel vriendelijk personeel!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    10
    Geweldig hotel in het midden van Delhi
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Heritage Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks

    Kamers geweldig en vooral uitstekende bediening.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    7,9
    Personeel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Heritage Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer oud

    Personeel

    Verbleven in december 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    8,3
    Personeel erg behulpzaam.
    • Zakenreis
    • Stel

    Het hotel is oud en vertoont hier en daar wat achterstallig onderhoud. In het gehele plaatje vonden wij dat echter niet storend.

    Personeel erg behulpzaam. Vlakbij metro station. In twee haltes midden in oud Delhi. Metro toegangskaart beschikbaar bij balie hotel. Fantastisch eten. Prachtige tropische tuin met zwembad. Eigen airport shuttle.

  • Beoordeeld op: 11 januari 2015

    7,5
    Maidens is een prachtig hotel, wel een beetje vergane glorie...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    voor alles moet je bijbetalen: wifi, ontbijt en dan betaal je ook direct de hoofdprijs, als je de kamer boekt op booking denk je heel goede prijskwaliteit verhouding, maar als je vervolgens voor alles flink moet bijbetalen, kom je zoals wij uit op een flink gepeperde rekening, die niet meer in verhouding staat voor wat je krijgt (zelf duur voor Europese begrippen), toegegeven wij hebben wel gegeten in het restaurant van het hotel na een lange vlucht waren we doodmoe, het eten was heerlijk, maar de prijs weer niet in verhouding tot wat je krijgt

    Maidens is een prachtig hotel, wel een beetje vergane glorie, maar heel stijlvol, mooie grote kamers, goede bedden, heerlijke badkamer met goede douche, het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 27 november 2015

    10
    Alles, het totale verblijf was excellent: geweldige service,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Alles, het totale verblijf was excellent: geweldige service, enorm behulpzaam, prachtig hotel!

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: