Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The LaLiT New Delhi 5-sterren

Barakhamba Avenue, 110001 New Delhi, India

#55 van de 689 hotels in New Delhi

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1768 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,9
    Goed zaken hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed - Gratis WiFi
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Momenteel wordt de 5de verdieping gerenoveerd. Ik sliep op de 4de. Te veel overlast. Na dit gemeld te hebben, direct een upgrade naaf business op de 7de verdieping. Prima kamer. Ontbijt isbuitbundig. Vondt restaurant ook erg goed. 1 avond a la carte, 1 avond buffet. Laatste was perfect.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    10
    Hotel the Lalit New Delhi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gratis WiFi
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben 1 dag gedineerd in een restaurant Baluchi gelegen in het het hotel. Het eten was lekker. De rekening voor 2 volwassenen was rond de 100 euro. Voor Indiase normen erg hoog.

    Van begin tot eind was alles goed geregeld. Al het personeel was super vriendelijk! Ontbijt was helemaal top. Van westers ontbijt tot een echt Indiaas ontbijt, alles kon je er vinden. De kamer was groot genoeg en geluidsdicht, heel erg schoon, heerlijke (regen) douche, super matrassen. Iedere dag werd de kamer ook goed schoongemaakt. Het zwembad was ook prima. Per dag mochten wij gratis 2 kledingstukken laten wassen. Locatie van het hotel was ook goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    8,8
    De ligbedden bij het zwembad zijn echt heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Kamer met Kingsize Bed - Gratis WiFi
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers worden met de "Franse slag" schoon gemaakt. Ze worden niet goed schoon gemaakt, vlekken op spiegels, ramen. De regendouche was helemaal verkalkt hebben wij zelf deels ontkalkt zodat ik mijn haar beter kon wassen.

    De ligbedden bij het zwembad zijn echt heerlijk! Het ontbijt in het 24/7 restaurant is ook enorm goed. Wij hebben ook in India in een Hilton hotel geslapen en daar was het ontbijt toch wel minder. Je krijgt wel iedere dag nieuwe slippers, wattenschijfjes, doucheschuim etc. Het ligt op loopafstand van Connaught Place!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    8,8
    Grandioos
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Premier Kamer met Kingsize Bed - Gratis WiFi
    • Verbleef 1 nacht

    Als je zoveel betaalt voor een kamer en dan nog eens 800 roupie moet betalen voor 24 internet... pfff. Ze proberen ook iets té opvallend je nog meer te laten consumeren en tonen bewust niet de menukaart eerst. Want drankjes en maaltijden zijn erg duur voor de norm. Maar dat kies je zelf. ;-)

    Zeer mooi hotel, goede ligging, zeer vriendelijke staff en concierge. écht geweldig. Ook een mooi zwembad en gigantisch ontbijtbuffet. Wauw!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    7,9
    Hotel goed, info booking.com als gebruikelijk, maar misleidend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Premier Kamer met Kingsize Bed - Gratis WiFi
    • Verbleef 1 nacht

    Heel karig 60 minuten wifi, die je 's-avonds direct moest opgebruiken. Niet 5 minuten thuis melden dat je goed bent aangekomen en dan de andere karige 55 minuten in de ochtend gebruiken, het was op. Slecht van Booking.com dat je duidelijk meldt dat er geen creditcard kosten zijn, maar opgeteld wel 3 tax posten samen 33 euro niet in de kamerprijs van in mijn geval 88 euro, en dan loop je het hotel uit en blijk je ruim 120 euro betaald te hebben. Tax is tax dus die krijg je niet terug, dus voortaan altijd in de prijs meenemen.

    Prima hotel, vorstelijk ontbijt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2018

    7,5
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was aan renovatie toe

    Zwembad

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    10
    Geweldig hotel centraal in Delhi
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed - Gratis WiFi
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service, de hartelijkheid van het personeel, het uitgebreide buffet en de centrale ligging zorgt ervoor dat dit hotel absoluut aan te bevelen is!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    4,2
    Slechte ervaring kom er nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Kamer met Kingsize Bed - Gratis WiFi
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles. Service slecht,kamers oud en vies

    Niets

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    6,3
    Comfortabel doch niet gezellig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gratis WiFi
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te onoverzichtig ingedeeld

    Kamers, vooral de rust in de kamer, was weldadig! Er drong geen verkeerslawaai door

    Verbleven in maart 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 april 2016

    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    In de gang naar de kamers ging het vuil aan de muren. Ook in de kamer was het niet echt proper. De rekening was ongeveer 20% duurder dan het voorstel van Booking.com. De oorzaak was de extra taxen. Booking.com stelde 9,96% extra tax voor. Het hotel stapelde allerlei extra taxen bovenop de rekening. Zo was er een luxetax aangerekend. Die hebben ze er dan terug afgehaald omdat ik niet tevreden was???

    de ligging was ok.

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    9,6
    Lelijk hotel vanbuiten, maar luxueus vanbinnen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Lelijk hotel vanbuiten, maar luxueus vanbinnen. Mooi zwembad. Zeer goede prijs-kwaliteit voor hotel, restaurant wel duur, ong 30% extra voor taxen en service, dus beter gaan eten op Connaught place dat vlakbij is.

  • Beoordeeld op: 7 januari 2016

    9,6
    De samenwerking met de limousine-service is écht wel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De stad is enorm vuil en je kan bijna niet ademen van de smog (begin januari)

    De samenwerking met de limousine-service is écht wel noodzakelijk. Het is eigenlijk niet mogelijk om gewoon een taxi te nemen in New Delhi

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    9,6
    Groot echt vijfsterren Hotel met alles erop en eraan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Goed ontbijt maar wat te beperkte keuze voor een vijf sterren Hotel. Prachtig hotel vanbinnen, maar lelijk betonnen blok vanbuiten.

    Groot echt vijfsterren Hotel met alles erop en eraan. Mooie ruime kamers. Goed gelegen kort bij Connaught place.

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    8,8
    ligging hotel , grote en rustige kamer, netheid, vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    wifi beperkt tot 1u per dag

    ligging hotel , grote en rustige kamer, netheid, vriendelijk en efficiënt personeel

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: