Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Alba Guesthouse

Eskihlid 3, 105 Reykjavík, IJsland

#46 van de 58 B&B's en herbergen in Reykjavík

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 854 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    4,6
    zeer kleine kamer met wasbak.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 6 nachten

    zeer kleine kamer met wasbak. in de kelder met raam op de hoogte van de grond buiten. Uitzicht op muur en oude auto die er stond. omdat je uit de kelder keer keer je op de band en gril van de wagen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    9,6
    Heel veel pech door beenbreuk, fantastisch opgevangen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echt niets

    Zeer behulpzame eigenaren, brak mijn been op meerdere plekken, ze hebben mij en mijn 2 zonen echt fantastisch geholpen. Mijn jongens, die achterbleven zonder vader, voorzien van mentale support en eten en drinken. Mij heen en weer naar ziekenhuis voor controle. Geen woorden voor deze zorgzame, lieve mensen, niet geweten wat ik zonder hen moest. We komen later nog eens terug, nu moesten we vroegtijdig terug naar Nederland...

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,9
    Prima accommodatie voor prima prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centrum was >20 minuten lopen, bushalte vlakbij, mits je snelweg over stak. Gastvrouw was wat gesloten

    Prima accommodatie voor prima prijs. Ontbijt was goed, vriendelijke man

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    2,9
    Een slechte ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De eigenaar was een heel onvriendelijke man, gaf geen uitleg over zijn accomodatie of over Reykjavik

    het ontbijt was niet slecht, maar er was veel te weinig plaats

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    5,0
    middelmatig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt proper, onvriendelijke mensen, brood bij het ontbijt was lekker maar verder waren de tomaten en de komkommer niet vers.

    De bedden waren comfortabel en de kamers voldoende groot. Handig dat er ook een wastafel is op de kamer. Kinderstoeltje aanwezig. Klein half uurtje wandelen naar het centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    7,5
    Een ruim assortiment van beleg, brood en drank.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 6 nachten

    Een ruim assortiment van beleg, brood en drank. Voor reizigers die zoals ons Ijsland bezoeken voor zijn glorie was dit voor ons gezin een zeer fijne uitvalbasis dat een fijn en warm gevoel gaf. Slapen, ontbijten, roadtrippen en terug komen voor een comfortabele nachtrust.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,1
    Meneer was aardig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Meneer was aardig. Had ontbijtje neergezet voor ons omdat we zo vroeg weg moesten. Lief! Verder geen poespas, je deelt toilet en douche. Je betaalt precies (voor IJslandse begrippen) voor wat je krijgt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    8,8
    Prettige rustige locatie met een heerlijk ontbijtje.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets gezelliger ingerichte kamers had gekund. Voor mij had het geen prioriteit.

    Het ontbijt was heerlijk. Simpel maar zeer goed verzorgd! Daarnaast was het heerlijk rustig voor een korte vakantie waarin een rust moment heel prettig is!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    7,9
    Prima guesthouse zonder franjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Koop eens een schoenenrek voor de inkom ;-) Vlakbij drukke verkeersader, maar lawaai valt mee.

    Vriendelijke behulpzame uitbater. Niet het laatste nieuwe guesthouse maar wel netjes met een correcte prijs-kwaliteit. Ontbijt was in orde. Op wandelafstand van het centrum.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    6,7
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tapijt op de grond

    Vriendelijke eigenaar. Kamer was ok, pluspunt je had een eigen lavabo, zo kon je toch al je tanden poetsen en haar drogen in je eigen kamer. Badkamers waren proper maar soms moest je even wachten. Ontbijt was goed. Gratis privé parking. 15min wandelen van het centrum.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,1
    Prima verblijf bj een IJslandse familie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weet niet, het voldeed aan onze verwachting.

    Het ontbijt was goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,9
    Goede locatie en lekker ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goede locatie en lekker ontbijt!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    6,7
    Ontbijt was prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer en relatief duur

    Ontbijt was prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,9
    Goed ontbijt (inclusief!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt (inclusief!); vriendelijke medewerkers (eigenaren)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    5,8
    Achterstallig onderhoud
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Achterstallig onderhoud

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,1
    Prettige accommodatie op loopafstand van het centrum en goed bereikbaar vanuit het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was behulpzaam. Het ontbijt stond voor ons klaar, ondanks dat we erg vroeg moesten vertrekken om onze vlucht te halen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    7,5
    Prima kamers, goed ontbijt, goede prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    15 min lopen naar centrum Reykjavik

    Prima kamers, goed ontbijt, goede prijs-kwaliteit verhouding

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    10
    Vriendelijke en behulpzame personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Vriendelijke en behulpzame personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    4,2
    Goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamer;

    Goed ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    9,6
    Ontbijt was gevarieerd en volledig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt was gevarieerd en volledig. Personeel was ontzettend vriendelijk en georganiseerd.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    8,3
    Ontbijt was heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wifi-verbinding was op de kamer matig tot slecht

    Ontbijt was heerlijk

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    6,7
    Centrum goed te bereiken dus een ja.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    4,6
    ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    10 kamers, 1 toilet op bovenverdieping in badkamer, niet echt handig en 1 toilet op benedenverdieping. Verder nog 1 badkamer op bovenverdieping. Veel te weinig faciliteiten. Bij binnenkomst werd gelijk gezegd, schoenen uit, niet waarom. Later bleek dat dit wel nodig is omdat deze echt vies worden tijdens excursies. Kamer is echt een slaapkamer, geen stoel op.

    ontbijt was prima. Gastvrouw zorgde er zelfs nog voor dat we bij vertrek midden in de nacht voorzien waren van een ontbijt. Uitstekende bedden!

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    5,8
    Het ontbijt was lekker en uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontvangst was nogal stug. Bij vragen werden deze beantwoord, maar meer als nodig werd niet gezegd. Onze kamer was erg klein, eigenlijk geen ruimte voor de koffer. Accomodatie was schoon, maar wel achterstallig onderhoud (met name de douche).

    Het ontbijt was lekker en uitgebreid. De locatie is prima, lopend is het te doen naar het centrum.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    6,7
    Aardige eigenaren die mee dachten met waar we heen zouden...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is meer alsof je een kamer bij mensen thuis huurt dan een guesthouse. Op de begane grond geen badkamer, op de 1e verdieping zijn er 2. Locatie is op zich prima, niet heel ver van het centrum maar het is wel even lopen.

    Aardige eigenaren die mee dachten met waar we heen zouden kunnen gaan en waar we het beste het noorderlicht zouden kunnen zien. We moesten vroeg weg de volgende dag en ze waren zo aardig om wat ontbijtspulletjes neer te zetten zodat we wat konden eten voor vertrek. Dit was wel beperkt en simpel maar op zich prima.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    5,8
    We konden om 2.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We konden om 2.00 uur 's nachts aankomen (late vlucht). Dat was erg prettig. Goed ontbijt, prima bedden en nette douche. Voor IJslandbegrippen een prima hotel met een nette prijs (vergeleken met andere hotels in Reykjavik).

  • Beoordeeld op: 20 april 2016

    7,1
    Ontbijt was uitgebreid en lekker.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    algemeen onderhoud (schilderwerk, badkamers)

    Ontbijt was uitgebreid en lekker.

  • Beoordeeld op: 28 maart 2016

    7,9
    De eigenaar was zeer behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was erg klein voor 2 personen.

    De eigenaar was zeer behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    8,8
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Warm water met zwavelgeur. Dit is echter algemeen op IJsland.

    Vriendelijk personeel. Genoeg stopcontacten.

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: