Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Captain Reykjavik Guesthouse Ránargata

Different locations in Reykjavík city centre, 101 Reykjavík, Vesturbær, 101 Reykjavík, IJsland

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 746 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    6,7
    Vlakbij het centrum, goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer - Ránargata 11
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer was klein, verouderd en een beetje viezig. Best duur voor een kamer met gedeelde badkamer.

    Lekker ontbijt, kamer is ruim. Je moet je schoenen uitdoen bij de ingang, dus de gangen zijn schoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    7,5
    Goede accommodatie lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer - Ránargata 11
    • Verbleef 2 nachten

    Het douchen moest in een bad en het gordijn hangt te dichtbij en plakt dan aan je lichaam vast tijdens het douchen.

    De vriendelijkheid van het personeel en de kamer lekker ruim en iedere morgen een zeer goed ontbijt welke werd opgediend door de eigenaar met vers gebakken koekjes, broodjes, fruit, skyr , ei, enz...

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    9,6
    Prima budgetlocatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer - Bergstadastræti 60
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijk hou ik van een vroeg ontbijt, en hier werd het ontbijt pas na 08.15 geserveerd. Een keer waren we eerder wegens geboekte toer, en toen heeft diegene die het ontbijt aan het klaar maken was ons vroeg ontbijt gemaakt om 07.45. Ze helpen dus zeker mee. Je kunt altijd gebruik maken van de keuken of er zelf eten klaar maken indien men honger heeft of voor ontbijt of voor thee. Het is er wel wat rustig omdat het een klein huis is, maar dit vonden wij niet erg.

    Waren met 2 (jonge) personen op vakantie naar Reykjavik; vele dagen weg ivm. tours naar natuurgebieden. We hadden de locatie op de Berg...straeti. Hier is geen personeel, alleen bij het ontbijt. Hebben we geen last van gehad. Ze reageren snel op mailtjes. Je kunt jezelf 'inchecken'. Er zijn genoeg gezamenlijke badkamers per kamers, hier keek ik eerst wat op tegen, maar dit valt hartstikke mee. Je kunt altijd gebruik maken van de keuken en koelkast om bijvoorbeeld eerder te ontbijten omdat je eerder weg moet (ontbijt is na 08.15). Ontbijt is vers klaargemaakt en is heel redelijk. Op goede afstand van het centrum (5 min lopen) en het algemene busstation waar de toerbussen en de bussen naar het vliegveld vertrekken (ook 5 min). Personeel heel vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    7,9
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer - Bergstadastræti 60
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 keer was de algemene deur perongeluk op slot gedaan. Wij hadden hier geen sleutel sn dus misschien iets duidelijker naar de gasten informeren de deur niet op slot te doen van binnen, of iedereen van een sleutel voorzien.

    Heerlijk verblijf gehad in captain Reykjavik. Elke ochtend een geweldig ontbijt en goede schone kamers en sanitaire voorzieningen

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    10
    Super centraal en een hele gezellige gastheer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer - Ránargata 11
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super centraal en een hele gezellige gastheer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    10
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer - Ránargata 11
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai vd andere midden in de nacht.

    Ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,1
    Dicht bij het oude centrum van Reykjavik.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Gastheer kon iets vriendelijker Verscheiden lampen stuk Douchebak vertoonde sporen van schimel

    Dicht bij het oude centrum van Reykjavik. Moderne inrichting Leuk appartementje

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    8,3
    Vriendelijke eigenaars die 's ochtends zelf een vers...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai-overlast door de gemeenschappelijke badkamer die vlakbij de kamers ligt.

    Vriendelijke eigenaars die 's ochtends zelf een vers ontbijt maken! Mooie en nette kamers.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    7,9
    Vriendelijk personeel, alles schoon, goed centraal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was beetje karig en behoorlijk gehorig. Slecht geslapen omdat er blijkbaar steeds mensen naar toilet moesten en daardoor veel geklapper met deuren.

    Vriendelijk personeel, alles schoon, goed centraal.

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    7,9
    Twee reuze aardige gastheren
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gedeelde badkamer tegen onze kamer Super gehorig.

    Twee reuze aardige gastheren Goed ontbijt met veel plezier gemaakt Met heerlijke broodjes en roerei

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    8,3
    friendly staff, no breakfast buffet but a plate with...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    friendly staff, no breakfast buffet but a plate with everything on it: eggs, ham, cheese, warm rolls and selfmade cookies, even a small portion of styr. Excellent Wifi

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    8,8
    De mensen die daar werken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ik wilde graag om 9 uur inchecken vanwege een nachtvlucht. Helaas was het hotel nog vol, waardoor ik op de eerste checkout moest wachten. Helaas.

    De mensen die daar werken. Twee mannen hebben echt hart voor klanten.

  • Beoordeeld op: 30 november 2015

    9,6
    vriendelijkheid humor en hulpvaardigheid en erg schoon
    • Vakantiereis
    • Groep

    niks

    vriendelijkheid humor en hulpvaardigheid en erg schoon

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    7,9
    Het ontbijt en de gastvrijheid!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het huis is behoorlijk gehorig.

    Het ontbijt en de gastvrijheid!

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    8,3
    de grappige verzen op de wanden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    vliegtuigen die laag over reykjaviek scheerden

    de grappige verzen op de wanden. Het mooi ontbijt

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: