Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Guesthouse Pavi

Brautarholt 4, 105 Reykjavík, IJsland

#57 van de 58 B&B's en herbergen in Reykjavík

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2035 beoordelingen over dit hotel

6,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,2

  • Comfort

    5,8

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    5,5

  • Personeel

    6,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 48

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,5
    In Reykjavik is overnachten duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In Reykjavik is overnachten duur. Je krijgt dus voor Nederlandse begrippen relatief weinig kwaliteit voor een bepaalde prijs. Kamer was schoon maar beddengoed en ondermatras (geen hoes, vlekken te zien) niet.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,5
    Aangenaam
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had een schuin dak, hoofden een paar keer gestoten maar verder.. badkamer kon alleen nog wel een langere douchslang gebruiken

    De ligging! Mooi loopbaar naar een supermarkt en naar het water toe. Vanaf Pavi kun je prima het centrum in.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    5,8
    Prima voor wachttijd/slaap overbrugging voor naar vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Host was er niet, liet ons een half uur wachten. Er is geen lobby aanwezig. Geen Security. Zeer onpersoonlijk. Lijkt wel alsof het nog niet echt is gestart/ nog geopend moet worden.

    Locatie was prima. Ongeveer centrum. Wel een vaal buurtje. Prima voor een korte nacht omdat we vroeg naar het vliegveld moesten.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    4,6
    Middelmatig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Pavi wordt verbouwd. We werden naar een huis gebracht waar we verbleven in een slaapkamer. Zeer gehorig! Daarvan waren we niet vooraf op de hoigte gesteld.

    De locatie was oke.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    5,0
    Voor 1 nacht prima maar voor een langer verblijf kies een ander accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedeeld appartement met vreemden terwijl boeking was 2 plus 3 kamer app. Hadden dus met eigen vrienden in een app kunnen zitten. Tevens zaten wij in gebouw twee en drie van Pavi.

    Ligging, dicht bij de stad

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    3,8
    Nog nooit zo iets slechts meegemaakt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 6 nachten

    a. De informatie van booking.com. Op de site staan alleen lovende beoordelingen. Op andere sites was de beoordeling slecht, bleek later. Dus wij vertrouwden booking.com ten onrechte. Booking.com gaf slechte informatie naar onze mening. b. de kamer: (in willekeurige volgorde) - raam sluit niet - raamwerk in jaren niet meer geschilderd en vies - geen deksel op vuilnisbakje in badkamer - koelkast maakt veel geluid - sponsje in het keukenblokje met schaamhaar. sponsje direct weggegooid - keukenblokje maar eerst schoon gemaakt - daarna de badkamer maar eerst schoon gemaakt - nieuwe keukenhanddoek gekocht, die er lag maar aan de kant gelegd - in de badkamer gerafelde handdoeken - wastafel in badkamer had geen filter - douchecel met schimmel - douchcel kitwerk, voor de zoveelste keren extra laag er op om schimmel te proberen te verhullen - douchel met beschadingen - we moesten vragen om nieuwe handdoeken, wc papier en vuilniszakken. Deze werden niet iedere dag gewisseld cq aangevuld en vuilnis weggehaald. - keukenblok zonder afzuigkap - keuken met 1 klein pannetje - plinten met stof ( en niet zo'n beetje) - vloer kamer met stof - deurposten badkamer uitgezet onder door vocht en gedeeltelijk zwart door vocht (schimmel?) - gehorig, als buren deur dicht maakten, dan trilde de muur - er was een verbouwing aan de gang voor een betere vlucht uitgang bij brand. Nast herrie, stonk het er naar lijm. De vlucht route bij brand liep via onze kamer naar een enge trap, die je in geval van nood zou moeten uitklappen langs de muur en dat was blijkbaar afgekeurd door de autoriteiten in Reykjavik. Vandaar de verbouwing. - Aan de rest binnen het gebouw is zo te zien al jaren geen onderhoud gepleegd. - De buitenkant van het gebouw is ook triest. Geen foto's gemaakt van het gastenhuis, omdat het de mooie vakantie foto's zou vervuilen.

    De afstand naar het centrum was goed en de parkeerplaats voor de auto. Het gastenhuis stond in een goede wijk tussen mooie hotels en appartementen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    3,3
    Kamer op zolder in een huis op een lokatie weer minstens 300...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Kleine Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer op zolder in een huis op een lokatie weer minstens 300 verder van het centrum. Zolderkamertje waar ik maar op 1 plekje rechtop kon staan. En geen enkele service voor bagage. Geen receptie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    4,6
    Prima locatie, matige kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn matig, beddengoed is niet altijd even schoon. De badkamers worden wel goed schoongemaakt maar het algemeen onderhoud laat nog te wensen over. Douchekop kan je niet eens ophangen.

    Locatie is op loopafstand van het centrum van Reykjavik, goede ligging dus.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    6,7
    Goedkope accommodatie met weinig comfort, maar wel prima gratis parkeren en prima ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er had een keukentje kunnen zijn voor kleine zaken.

    Prijs kwaliteit verhouding is prima. Wij misten een gemeenschappelijke keuken/ruimte, maar konden op onze kamer wel genoeg uit de voeten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    5,4
    Goedkoop (?) dus niet te veel ervan verwachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers moeten nodig gemoderniseerd worden en grondig gepoetst. Je moet bellen als je aankomt, goed opletten dan want de uitleg wordt snel afgeraffeld. Raak je handdoek kwijt, kost dat 50€...gehorige kamer ; je hoort het snurken van de buurkamer

    Lokatie, draadloos internet en de prijs. Leuke tentjes in de buurt voor ontbijt!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    3,3
    Goede locatie, slechte service, personeel kortaf en onhygiënische, versleten bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er is geen receptie op locatie, dus we moesten buiten in de regen en wind wachten. Na 10 minuten kwam er een man om onze kamer aan te wijzen en ons de sleutel te geven. Hij was erg gehaast en binnen een minuut ook weer weg. De bedden waren doorgezakt en versleten en in de matrassen zaten veel vlekken. De douchekoppen konden niet hangen. Uitchecken moest voor 10 uur, echter kwam de poetsvrouw om 9 uur tot tweemaal toe aan onze deur rammelen, om te kijken of wij al weg waren. Geen aanrader.

    De locatie was redelijk, 15 minuten naar het centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    5,8
    De locatie is dicht bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Kleine Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Een geweldige gebrek aan isolatie van de kamers, waardoor elk geluid en elk gesprek in de andere kamers kon gehoord worden. Erg storend !

    De locatie is dicht bij het centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    3,3
    Het was het enige waar nog plek was.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het viel niet tegen, want we wisten wat te verwachten. Maar als je niet tegen budgetlocaties kan (lees: enige vorm van comfort wel op prijs stelt): ga hier niet heen!

    Het was het enige waar nog plek was. Verwacht echte budget. Het rammelt, kraakt, is niet schoon en de kamers lijken wel gevangeniscellen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    5,0
    De accommodatie ligt in het centrum van Reykjavik.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De accommodatie was alles behalve schoon. Op de toiletten was vaak geen toiletpapier aanwezig en de douches waren smerig. Tijdens ons verblijf in IJsland hebben we vaker hotels in deze prijscategorie gehad en deze waren beduidend beter en hygiënischer dan dit verblijf.

    De accommodatie ligt in het centrum van Reykjavik.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    7,5
    Goede ligging in het centrum van Reykjavik
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen ontbijtmogelijkheden De kamers zijn wat gedateerd en zouden wat schoner mogen zijn

    Goede ligging in het centrum van Reykjavik prima kamer voor 1 of 2 nachten

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    7,9
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 9 nachten

    Als je meerdere gasten hebt met wie je een badkamer en keuken deelt. is de Hygiëne niet altijd optimaal. Daarnaast is het geluid wat andere mensen produceren niet altijd prettig.

    Wij kregen een rustigere accommodatie i.v.m. ons langere verblijf.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2017

    10
    fijn verblijf gehad bij Pavi!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Guesthouse zelf zat vol, om de hoek ook nog appartementen van Pavi. deze met gedeelde keuken en badkamer. was geweldig! fijne ligging, schone kamer met veel kastruimte en fijn bed!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    6,3
    Dichtbij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen receptie, dus nooit iemand aanwezig voor vragen. Bij aankomst moet je de eigenaar bellen en dan komt er iemand..hoewel het schoon is, zaten er wel gaten in het beddengoed.

    Het hotel is vlakbij het centrum (5 min. lopen) en het is schoon.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    6,7
    2e keer Guesthouse Pavi was een groot verschil
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douche en wc waren schoon maar er zat nog genoeg kalk en andere dingen aanslag.

    We kregen een up-grade omdat we er voor de 2e keer gingen slapen. We hadden hierdoor een eigen wc en douche en zaten aan de andere kant van het gebouw, dit scheelde in geluidsoverlast. De bedden waren weer goed, net als de vorige keer en deze keer goed geholpen door de gastheer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    2,5
    Verschrikkelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was vies en smerig, kleine kamers, ouderwets. Alles was kapot, bijna geen bestek of beker, geen schone schoonmaakdoek of spons. Er kon geen raam open. Het stinkt. Echt een verspilling van je geld.

    Er was helemaal niks positief te noemen...

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,3
    Kalmte en rust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechts 1 toilet

    Kalmte en rust

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    2,5
    Niet heen gaan
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schuine wanden in de kamer, gehorig , 6 verhuurde kamers in 1 huis met 1 badkamer en 1 toilet

    Dicht bij het centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    3,8
    Nvt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorig in de annex, kleine gedateerde badkamer. Hoge kosten voor zeer weinig comfort.

    Nvt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig voor veel geld

    Locatie Schoon

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    3,3
    Douche
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gebouw, leek wel een school van binnen.

    Douche

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    5,0
    Matig verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig..als je een schone handdoek wilde moest je tot 10:00 wachten of ze gaan bellen.kamer wordt niet schoongemaakt

    Kamer was redelijk,

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    4,2
    hoesten ons een breuk op kamer
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de douche en kamer onhygiënisch

    locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    6,3
    Eigenlijk meer een jeugd herberg dan hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles is een beetje verouderd

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    5,8
    Was zonder ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was zonder ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    5,4
    Goeie locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Gemeenschappelijke douches. Oud gebouw, zowel binnen als buitenkant.

    Goeie locatie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    6,3
    Voor de prijs was het een ok kamer, met een goede ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, kon properder. Uitzicht van de guesthouse is grijs en ziet er niet aantrekkelijk uit.

    Goede prijs, perfecte ligging.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    6,3
    Prima prijs/kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het complex kan wel een opknapbeurt gebruiken.

    De bedden waren prima en de kamers ruim genoeg! Voor die prijs Kun je ook geen hoge eisen stellen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    4,2
    Kleinste kamer waar ik ooit geweest ben kon er met mijn 1.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Kleine Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleinste kamer waar ik ooit geweest ben kon er met mijn 1.67 nauwelijks staan.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    6,7
    Locatie, keuken aanwezig is wel prettig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort. Smalle bedden, lakens kapot. Dunne dekbed etc

    Locatie, keuken aanwezig is wel prettig. Wel schoon.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,5
    prima verblijf voor een korte stopover.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    het beddengoed (dekbed en kussen) was zeer matig en stuk . Wc en toilet unit zeer primitief, maar wel functioneel

    locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    6,7
    Goed bed en prima douche.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slechte wifi. Geen enkele moeite gedaan om de kamer enigszins gezelligte maken.

    Goed bed en prima douche.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    2,9
    Had liever ergens anders geslapen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wordt tijd voor nieuwe beddengoed. Wat er nu erop ligt is op en vies

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    6,3
    Er was geen ruimte om onze bagage veilig te plaatsen voor de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen ruimte om onze bagage veilig te plaatsen voor de check-in van 15u.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    6,3
    Fijn een keukentje te hebben om zelf eten te kunnen maken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Oud, slecht onderhouden guesthouse, er zijn duidelijk geldproblemen. In de lobby is brand geweest, deze is nu buiten gebruik (wordt wel opgeknapt) Matrassen zijn erg zacht, zakken een beetje door. Er is geen lift, je moet je koffers 3 hoog omhoog tillen, personeel is hier echter wel behulpzaam bij

    Fijn een keukentje te hebben om zelf eten te kunnen maken. Er is een keuken waar je keukengerei mag komen uitkiezen om tijdens je verblijf in je studio te gebruiken. Meerdere supermarkten om de hoek, ook een 24 uurs supermarkt dichtbij. Locatie is 15 min lopen van het centrum.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2016

    3,3
    Schone koelkast en magnetron ter beschikking
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vies, oud, geen schone handdoeken, wc papier of beddengoed, in het "keukentje" geen koekenpan ter beschikking, geen lift in het gebouw aanwezig, personeel kijkt niet naar jou of de kamer om. De afvoerputjes stonken verschrikkelijk. Douchegordijn was ronduit smerig!

    Schone koelkast en magnetron ter beschikking

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2015

    6,7
    Centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op de website staat dat niet altijd iemand aanwezig is, maar ik ging ervan uit dat er overdag toch wel iemand zou zijn. Het levert problemen op als je geen mobiele telefoon hebt.

    Centrale ligging

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    5,4
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sta voor een gesloten deur,voor een zeer slordige gevel.Moet opbellen en dan een ganse tijd wachten voor iemand opdaagt.Van op straat,op gang,zeer slechte indruk.Eens op de kamer:beter.Doch:sommige dingen stuk

    De ligging

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    5,0
    Bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het gebouw van buiten lijkt wel op instorten te staan, totaal vervallen. Van binnen ook niet bijzonder netjes/schoon. Douche hangt er kapot bij, gordijnrails kwam uit de muur en bijna van plafond naar beneden.

    Bed.

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    6,7
    vriendelijk ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Groep

    de kamer is klein Het water ruikt naar zwavel de man moet eerst opgebeld worden en dan duurt het nog eventjes voor hij er staat.

    vriendelijk ontvangst. kort bij het centrum

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    6,7
    Het centrum op loopafstand, gratis parkeren
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Heel armoedig en gehorig

    Het centrum op loopafstand, gratis parkeren

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    2,5
    De douche was vuil en beschimmeld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douche was vuil en beschimmeld. De kamer was vuil en er lag heel veel stof. Versleten handdoeken met gaten.

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    8,3
    Eenvoudig maar goed, voor IJslandse begrippen goedkoop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eenvoudig maar goed, voor IJslandse begrippen goedkoop.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    7,9
    Prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche

    Prijs kwaliteit verhouding

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 48

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Guesthouse Pavi

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: