Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Highland Center Hrauneyjar

Road no. 26, 851 Sprengisandur, IJsland

#1 van de 1 hotels in Sprengisandur

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 601 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    6,3
    ok voor 1 nacht: geen luxe.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer kleine kamer en badkamer. Prijs-kwaliteit is het vrij duur vind ik. Tip: noorderlicht-sein, zou heel aangenaam zijn.

    Dit hotel gekozen voor 1 nacht: rondreis door Ijsland. Vriendelijke ontvangst. Schoenen moeten uit bij aankomst, niet heel handig. De zakken over de schoenen zijn dan een makkelijkere optie. Ontbijt is oké. Fijn dat ze zo met het milieu bezig zijn. Restaurant is zeker goed, lekker gegeten. Parking aan het hotel. Wifi is goed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    5,0
    Berghut met extra's.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vooral de prijs/kwaliteitsverhouding! Bijzonder duur zelfs voor IJslandse normen. Douchedeur viel uit de hengsels. Kleine handenwasser. Bedden van 80cm breed. Slecht functioneerde verwarming.

    Locatie is uitzonderlijk. Eenvoudige maaltijd mogelijk in de hut. Ontbijt zeer basic.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    6,7
    Ligging, kwaliteit van het dinner
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt is heel summier en indien er veel gasten zijn wordt het buffet niet tijdig aangevuld wat de keuze nogmaals beperkt.

    Ligging, kwaliteit van het dinner

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    5,4
    Genoeg ruimte buiten de kamer om ergens te kunnen zitten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg eenvoudig, kamers erg klein, kil, sober en gehorig. De hygiëne liet te wensen over. Te kleine douche en we twijfelden aan de houdbaarheid van de douche artikelen.

    Genoeg ruimte buiten de kamer om ergens te kunnen zitten. Prettig dat er mogelijkheid was tot dineren. Koffie met refill.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    8,8
    Eén van de weinige plekken in IJsland, waar je over een...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eén van de weinige plekken in IJsland, waar je over een eigen douche kunt beschikken voor een redelijke prijs. Avondeten en ontbijt was uitstekend. Als je Landmannelaugar bezoekt, wat je zou moeten doen als je in IJsland komt, is dit de perfecte overnachtingsplek..

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    5,4
    Kamers waren ok, maar hadden een app.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement was zeer veroudert

    Kamers waren ok, maar hadden een app. Besteld voor 6 personen en het sofabed vr de 5 en 6 persoon was zeer ondermaats. Dus hennen de 5 en 6 de persoon een kamer gekregen. Maar dat was niet de bedoeling.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    9,2
    Mooie locatie om na een intensieve dag te ontspannen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche was snel koud (na 6 min).

    Binnen moesten schoenen uit, dit was heerlijk en bracht een huiselijke sfeer met zich mee. We hebben genoten van een warme maaltijd (groot portie) en was erg lekker. Ook het ontbijt smaakte goed. Er was genoeg privacy.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    6,7
    Prima betaalbaar eten en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstraling en sfeer had ik me luxer voorgesteld op basis van de site. De ranger gaf goede tip voor tripje naar verlaten gebied: heel gaaf. Totaal ander gebied dan bij Landmannalaugur

    Prima betaalbaar eten en goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    5,8
    De kamer was het geld zeer zeker niet waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden geboekt voor een kleine tweepersoons kamer, maar deze was wel heel erg klein, net iets groter dan een badkamer! En de matras was helemaal doorgezakt.

    De hulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel en de prachtige omgeving.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Geweldige locatie indien je door het binnenland van IJsland wil rijden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In Hrauneyjar zijn er verder geen restaurants of winkels (supermarkt). Erg jammer, want dan moet je hier een vrij duur lunchpakket / losse broodjes en drinken kopen.

    Erg goede locatie om van Myvatn naar Hrauneyjar te rijden via de Sprengisandur. Vervolgens een dagwandenling te maken naar Landmannalaugur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    9,2
    Goed gelegen en gezellige uitvalsbasis voor Landmannalaugar of het Ijslandse binnenland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Fijne accommodatie aan de rand van het Islands binnenland. Het restaurant en de eetzaal zijn heel gezellig en er hangt een leuke sfeer. Ideale uitvalsbasis om naar Landmannalaugar te gaan (met de auto of het openbaar vervoer) of andere bezienswaardigheden in de buurt. De lamssoep was heerlijk. De kamers zijn klein maar al het nodige is aanwezig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,1
    Goed voor een nachtje...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Groot hotel, (motel), vrij druk, een eerder 'oudere' populatie Toch nog een uurtje rijden van Landmannalaugar Slechte matrassen

    Het ontbijt was zeker ok. Je kan er ook dineren (ook hamburgers friet én betaalbaar) er is een drukke eetzaal, maar je kan je ook met gezin in de voorste ruimte zetten ( eten, spelletjes doen..). Indien je je in de gemeenschappelijke ruimtes zet, ben je niet verplicht iets te nuttigen. Water en sommige andere frisdranken zijn altijd gratis zelf te nemen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    5,4
    Kleine eenvoudige kamer met goede douche.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer lag direct tegen een heuveltje waardoor totaal geen uitzicht. Kleine kamer en heel gehorig. Verblijf is in een soort container. Ontbijt is redelijk. Veel te duur voor de het geen je krijgt.

    Kamer had een goede douche.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,8
    Prima hotel in afgelegen gebied
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dit hotel geboekt vanwege het natuurgebied dat in de buurt ligt. Dit gebied bleek nog gesloten (begin mei). Als je de kamer boekt zonder toilet en douche, en je zit in een drukke periode, dan moet je rekening houden met lange wachttijden...... Zo uit mijn hoofd: 1 toilet en 1 douche op 7 2-persoonskamers.

    Upgrade van kamer gekregen, terwijl we de meest simpele versie geboekt hadden. Goed ontbijt en een vriendelijke dame bij de receptie. Kleine sauna. Het schijnt een prima locatie te zijn om het Noorderlicht te zien. Wij waren daar helaas net te laat voor.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    7,5
    goede locatie om naar landmannalaugar te kunnen gaan en voor het noorderlicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer - Slaapzak-accommodatie
    • Verbleef 1 nacht

    gedeelte waar wij sliepen was wel oud en kamer was wel klein

    we hadden slaapzakaccomodatie geboekt, maar er zat toch beddengoed bij je kunt vanaf de receptie gratis een kaartje naar huis sturen, kaartje en postzegel verzorgen zij

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,5
    Landmannalaugar moet je gezien hebben.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ligging t.o.v. landmannalaugar

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,9
    small double room with breakfast and beautiful scenery
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Via Booking.com en google maps kwamen we niet op de juiste locatie terecht

    De gastvrijheid, de sauna, het mooie zicht uit het raam van de kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    7,1
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    6,7
    Prima locatie in het binnenland.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoge prijzen voor eenvoudige kamers

    Prima locatie in het binnenland. Schoon. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,3
    Voldoende ontbijt, vers gebakken brood.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voldoende ontbijt, vers gebakken brood. Gezien de lokatie was alles zeer goed. Enorm voordeel is eigen infobalie voor extra info rond omgeving.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    7,1
    lekker uitgebreid ontbijt, alsook het avondeten was lekker!
    • Vakantiereis
    • Stel

    zeer kleine kamer!! Doch prijs-kwaliteit niet te klagen.

    lekker uitgebreid ontbijt, alsook het avondeten was lekker! goed voor of na een uitstap naar Landmannalaugar (ligt vlakbij)

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    3,8
    De kamer is piepklein en ziet er goedkoop uit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer is piepklein en ziet er goedkoop uit. De badkamer heeft geen ventilatie. De prijs is veel te hoog voor zulke kamer! De receptioniste is zo chagrijnig. We kunnen goed zien dat ze helemaal niet plezier heeft met het werk.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    7,1
    Het ontbijt was prima en het Poolse personeel was erg...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het geheel heeft de uitstraling van en Russisch mijnwerkerskamp, er was een verbouwing gaande en dat zorgde voor de nodige troep.

    Het ontbijt was prima en het Poolse personeel was erg behulpzaam. Het avondeten was eenvoudig, maar zeker niet duur voor IJslandse begrippen. De locatie is uniek midden in de hooglanden.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    7,5
    Mooie ver van de bewoonde wereld afgelegen locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Restaurant is erg simpel

    Mooie ver van de bewoonde wereld afgelegen locatie

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    8,3
    Gezellige ongedwongen sfeer!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gezellige ongedwongen sfeer! Goede service, zoals snel WiFi , sauna!

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    3,3
    Locatie was goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles behalve de lokatie. Te vermijden!

    Locatie was goed

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    7,1
    Faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De afstand naar bezieningswaardigheden is groot.

    Faciliteiten.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    5,4
    Erg karige kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg karige kamers. De prijs kwaliteits verhouding klopt niet

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: