Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Radisson Blu Saga Hotel, Reykjavík 4-sterren

Hagatorg, Vesturbær, 107 Reykjavík, IJsland

#67 van de 70 hotels in Reykjavík

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 555 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    7

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,9
    Echt de moeite waard. Heb zin om weer terug te gaan.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel is verouderd. Het water in de douche liep niet snel weg. De verf schilferde van de binnenkant van de ramen en de zuil in de kamer. De gordijnen hingen niet helemaal aan de haakjes. De matras was ok maar er lag slechts een dunne molton op desondanks deze feiten was het er kraakschoon en heel rustig. Helaas wist ik niet dat er een restaurant was op de 8de verdieping en dat je tijdig moet reserveren. Heb daarom roomservice besteld. Het eten was echter fantastisch.

    Het ontbijt was heel goed. De kamer was erg schoon. Het personeel was bijzonder vriendelijk. Heb roomservice moeten bestellen omdat ik niet wist dat er een restaurant was op de 8de verdieping en dat je moet reserveren. Het eten was echt zeer goed. Ondanks dat mijn kamer verouderd was zou ik er zo weer verblijven.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    9,6
    We hebben genoten van ons verblijf in dit aangenaam hotel. We zouden dit hotel zeker opnieuw boeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    De badkamer was wat gedateerd. De douche was in te bad en de opstap was vrij hoog. Niet voor minder mobiele of oudere mensen dus

    zeer vriendelijk personeel, goede en rustige locatie op wandelafstand van het centrum van Reykjavik. Uitstekend ontbijt, gezellige bar, en lekker avondbuffet. De kamers waren ruim en goed geïsoleerd dus geen storende geluiden van naburige kamers.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    2,5
    Na wisseling kamer, bleek de verlichting niet uit te kunnen gaan. Slecht opgelost, geen excuses!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Juniorsuite geboekt, deze bleek in een volstrekt onacceptabele staat te zijn, vieze ramen, gedateerde badkamer, zijn we niet gewend van Radisson Blu. Hebben vervolgens gewisseld naar een superiorkamer maar geen geld terug gekregen omdat de kamer via Booking.com was geboekt

    Het ontbijt was in orde, de rest, locatie was slecht, het hotel is aan het renoveren wat je gedurende het ontbijt merkte omdat toen de drilboor aangaan.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    7,5
    niet veel tijd gehad om van hotel te genieten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ruime propere kamers .

    Verbleven in februari 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 december 2015

    7,9
    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is in zijn geheel wat verouderd (met name als je over de gangen loopt is dat erg duidelijk). Ze waren ten tijde van ons verblijf tevens een verdieping aan het renoveren. Wat ons het allermeest tegenviel en een ABSOLUTE tip is voor booking.com om even uit te zoeken: het restaurant op de bovenste verdieping was tijdens ons verblijf (maar misschien nog langer!??) gesloten! Erg jammer aangezien dit eigenlijk voor ons de reden was om dit hotel te kiezen: op booking.com wordt dit erg aangeprezen inclusief het panorama uitzicht vanuit het restaurant. Hier hebben wij dus helaas niets van meegekregen!

    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Omdat het onze huwelijksreis was kregen we een upgrade naar een business class room en gratis ontbijt alle 3 de ochtenden. Ook konden we onze boarding passes voor onze terugvlucht zonder problemen bij de receptie uitdraaien.

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    6,7
    Fantastisch (maar duur) ontbijtbuffet
    • Zakenreis
    • Stel

    Gedateerd.

    Fantastisch (maar duur) ontbijtbuffet Locatie was ok, centrum op 10 min lopen. De toeristenbus stopt vlakbij.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    5,4
    Kleine kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kleine kamer. Geen airco. Matig ontbijtbuffet. Prijs/kwaliteit verhouding.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Radisson Blu Saga Hotel, Reykjavík

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: