Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Rangá 4-sterren

Sudurlandsvegur, 851 Hella, IJsland

#2 van de 5 hotels in Hella

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 497 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    9,6
    Uitstekend maar duur in rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Is een vrij duur hotel, maar als je niet op een cent wil zien tijdens je reis moet je dit echt gedaan hebben

    Hotel gelegen in de rustige omgeving. Mooie ruime kamers, zeer uitgebreid ontbijt, gezellige bar, hot tubs dag en nacht gratis ter beschikking

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    10
    Was een ideaal hotel met alles erop en eraan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Was een ideaal hotel met alles erop en eraan. Ongelofelijk vriendelijk en behulpzaam personeel. Een extra wekdienst wanneer je het noorderlicht kan zien.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,9
    Fantastisch verblijf met heerlijk eten. En Noorderlicht gezien!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtige locatie en mogelijkheid om korte lezing van astronoom in klein observatorium bij te wonen. Zeer de moeite waard. Het eten in dit hotel is geweldig!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,5
    Wakeup voor noorderlicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Informatie ifv slechte weer

    Wakeup voor noorderlicht Uitgebreid ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    9,2
    Super locatie! Prijsverhouding is misschien wat aan de dure kant, maar dat is een persoonlijke keuze
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer uitgebreid ontbijt buffet met daarbij de mogelijkheid nog veel andere dingen te bestellen (omelet, gebakken ei e.d.)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    7,5
    Locatie is prachtig,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Standaard kamer en bed zijn erg klein, hotel ontvangt groepen

    Locatie is prachtig,

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    10
    Prachtige uitvalsbasis voor zuidijsland!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Dat we moesten weggaan

    Prachtige uitvalsbasis voor zuidijsland!! Ontzettend gastvrij , kindvriendelijk, fantastisch ontbijt en avondeten, goede bedden en heerlijke hottubs!!

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    9,6
    Fantastische locatie met excellente service;
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ruimte voor ontbijt en diner is perfect voor het ontbijt, maar toch wat ongezellig voor een diner

    Fantastische locatie met excellente service; super vriendelijk en proactief servicegericht personeel, en goede extra services zoals noorderlicht wekservice, hottub buiten en locale astronomie amateurs die gaarne bereid zijn om alles over de sterren uit te leggen.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    5,8
    De aardige zeer correcte eigenaar van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eigenlijk alles. Ouderwetse en oude inrichting. De drie persoons kamer was een 2 persoons met slaapbankje waardoor de kamer overvol was en je niet wist waar je met je koffers heen moest. Alles ontzettend duur ook voor Ijsland en je krijgt er een matig hotel voor. Zorg voor een kamer met uitzicht, anders kijk je op autos en heb je schaduw. Aan de linkerkant van het complex hoor je constant de autos van de A1. Als je buren snurken hoor je het door de wanden heen. Je kan wel oordopjes gaan halen s'nachts bij de balie. Dat dan weer wel.

    De aardige zeer correcte eigenaar van het hotel. Het avondeten was heel lekker, de bediening echter matig.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    9,6
    Hele fijne luxe en voelde ons enorm welkom.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hele fijne luxe en voelde ons enorm welkom. Heerlijk gegeten in het a La carte restaurant.

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    9,6
    uitstekend hotel met prima bar en restaurant
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    deze kamer had geen terras

    uitstekend hotel met prima bar en restaurant

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Rangá

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: