Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Reykjavík Hostel Village 2-sterren

Flókagata 1, 105 Reykjavík, IJsland

#60 van de 70 hotels in Reykjavík

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2014 beoordelingen over dit hostel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 48

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    6,7
    Oké
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onpersoonlijk als je later komt dan een bepaalde tijd, je kan je sleutel ophalen in een brief en als je kamer in een ander blok zit heb je een map daarnaar. Beetje suf.

    Niks beviel extreem goed, was gewoon prima allemaal. Roadhouse restaurant in de buurt, erg lekker.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    4,6
    Goedkoop verblijf, even buiten het centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    de kamer was te klein, de kamers zijn verdeeld over verschillende huizen (even lopen tot aan de receptie), de douche en toilet te klein en niet helemaal ok. Het ontbijt heel 'basic', de receptie was beperkt open met vaak een bordje 'even weg tot....'.

    Gratis parkeren. Het was er lekker warm (in januari!) - heel informeel, je krijgt je sleutel en that's it: trek uw plan. Je kan ongemerkt binnen en buiten lopen...

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    6,7
    owkayish
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er bleef kou de kamer in komen ook al stond het raam dicht. Het beddengoed rook niet al te fris. Bedden staan heel laag aan de grond (waar wij in hebben gelegen)

    De locatie nabij de highlights van Reykjavik. Vriendelijke staf

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    3,3
    Waardeloos.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dat er diverse huizen opgekocht waren in een woonblok om er hostels van te maken. Een Ijslandse vriendin is om die reden uit huis gezet. Badkamer stonk, lege shampoflessen inde dakgoot (dus vervuild), keukentje miniscuul, de trap naar boven was te smal voor de koffer en je moest bukken om de trap af te kunnen (plafondhoogte van de trap: ca. 1 meter 40!!!), allerlei dingen op de kamer kapot, jeuk in het bed (zie reviews op tripadvisor over bedbugs), geen mensen die dag aan de balie om te ontvangen (en we kwamen gewoon rond een uur of 17 aan), en ons gebouw was nog veel minder verzorgd dan het hoofdgebouw.

    Helaas, geen enkel positieve indruk, en dat is erg zeldzaam voor mij.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    5,8
    Niet de beste accommodatie...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude en niet zo schone sanitaire voorzieningen. Schimmel, stukken uit tegels een meer van dat. De kamer had 1 hele felle plafondlamp, de kleine lampjes deden het niet, lag ook de bedrading van open...

    Lekker dicht bij het centrum en ook bij de uitvalswegen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    8,8
    Vriendelijke host die ons goed hielp met onze vragen over de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was redelijk 'mottig' op de kamer. Er kan wel een klein zijraampje open, maar dat verluchtte niet echt veel. Daarnaast lagen we vlak naast de hoofdweg, dus met het raam open was er redelijk veel lawaai.

    Vriendelijke host die ons goed hielp met onze vragen over de busshuttle naar de luchthaven de dag nadien. Daarnaast gaf ze ook goede tips over waar we lekker konden eten en leuke stops onderweg naar de stad. Heel vriendelijke madam ! We moeste vroeg vertrekken dus we konden niet ontbijten, maar dit was wel een optie.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,5
    Goede plek voor een overnachting op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We verbleven drie verschillende nachten gedurende onze drie weken in IJsland, steeds in een ander gebouw van het hostel. De kwaliteit verschilt nogal van deze plekken. De eerste keer verbleven we in een gehorige ruimte met weinig douche en toiletvoorzieningen. Het tweede de derde verblijf waren beter.

    Flexibele in-en uitchecktijden. Mogelijkheid tot bagagedepot. Wastafel op de kamer. Prima bedden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,1
    De locatie lag erg centraal
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Per etage maar 1 douche gecombineerd met een toilet dus je moest erg lang wachten als je bijvoorbeeld alleen even wilde toileteren.

    De locatie lag erg centraal

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    5,0
    Ligging is ok.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een ander huis dan het hostel zelf. Kleine kamer, kon 1 heel klein raampje open. Geluidsoverlast doordat het gehorig is. Douchen in bad onder een laag opgehangen douchekop. Niet sfeervol, gezamenlijke ruimtes niet echt schoon, wateroverlast in keukentje. Onpersoonlijk.

    Ligging is ok. Vlakbij centrum, auto kan in de straat geparkeerd worden. Koelkastje en waterkoker op de kamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    6,7
    Prima lokatie om lopend de stad te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kreeg last van mn rug van het bed. En kamer klein voor vier personen. Maar ja, daar was de prijs ook naaar.

    Ligging is goed. Binnen 10 minuten loop je naar de winkelstraat.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    7,1
    Prima plek voor kort verblijf en dicht bij centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het enige minpunt is de keuken. Deze is vies en voor het hele gebouw eigenlijk veel te klein. Er staat maar 1 tafel met 4 stoelen dus wanneer het wat drukker is dan kan je niet normaal de keuken gebruiken.

    Ontvangst was uitstekend. We mochten zelfs eerder gebruik maken van onze kamer. Je kan zo de stad inlopen wat minder dan 5 minuten van de locatie vandaan is. De kamer is schoon en ruim voldoende om zoals wij met zijn vieren te verblijven. In de kamer heb je een eigen kleine koelkast en staat er een waterkoker, koffie thee voor je klaar. Eenvoudig maar netjes. Je deelt 2 badkamers en 3 toiletten met 4 kamers van jouw etage dus dat is prima te doen. Voor een kort verblijf prima!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    6,7
    Receptionist bij aanvang erg vriendelijk en had goede tips...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gedeelde badkamer was erg vies, schimmellucht en zwarte schimmel zichtbaar rondom douche/bad. Misselijkmakend.

    Receptionist bij aanvang erg vriendelijk en had goede tips over plekken waar we het best noorderlicht konden zien. Spreken zeer goed engels. Wifi werkt prima. Alles op loopafstand, leuk restaurant in dezelfde straat. Roadhouse reykjavik, lekker en niet duur.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    7,5
    Goed verblijf, weinig badkamers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren 2 douches voor iedereen, dat was weinig en dus lang wachten voor je kon douchen of naar de wc kon. Het was wel erg schoon.

    Omdat ik buiten het seizoen reis en het dus erg rustig was, kreeg ik een prive kamer in plaats van een gedeelde kamer. Het bed was heerlijk zacht.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    5,0
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden enorm doorgezakt, sanitair niet schoon ondanks dat het rustig was.

    Ontbijt redelijk, ligging super als je een huurauto hebt. Wel heerlijk stil, geen geluid van andere gasten

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    7,9
    Goed hostel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 7 nachten

    De gehorigheid van de kamers. De hostel ligt aan een drukke weg, ik had een kamer aan de voorzijde van het gebouw en kon het verkeer horen. De deuren sloten niet gemakkelijk waardoor je genoodzaakt was om deze iets harder dicht te doen.

    Nette kamers en het sanitair wordt goed schoongehouden. Op loopafstand van het centrum en gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Goed ontbijt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    8,8
    Ideaal voor hikers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor en na onze hike gebruik gemaakt van deze hostel. Alles top, vlakbij centrum. En eigen kamer in tegenstelling tot andere hostels, en voor betrekkelijk weinig geld.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    5,4
    Centrum Reykjavik en toch rustig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed kraakte vreselijk. Slechte ventilatie. Warm en benauwd. Met 5 vreemden op een kamer is dat vreselijk.

    Centrum Reykjavik en toch rustig Ontbijt 9 euro was eenvoudig, maar royaal en goed.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    7,9
    Een nette Hostel met vriendelijk personeel.En met lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De gehorigheid in het gebouw met onder andere het dicht smijten van deuren. Door veel te zware drangers.

    De service van het personeel. En de prijs kwaliteit.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    5,0
    geen ontbijt mogelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen ontbijt mogelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    6,7
    De verwachtingen waren iets te hoog, kan wel zeggen het was net en personeel Zeer behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 8 nachten

    In feite alles

    De ligging....in het centrum, de netheid.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,5
    Locatie
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extern toilet

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Prima, functioneel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Er was een probleem met Booking.com. Na een eerste vergissing werd uiteindelijk alles rechtgezet. Prima opgelost.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,5
    Budget maar zeer goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kapot stopcontact in de badkamer

    De locatie was fantastisch

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    6,3
    Goed voor 1 keer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 7 nachten

    De badkamer, keuken en locatie. Onze kamer was meters ver van de receptie.

    Bed was nog comfortabel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    7,1
    Goede prijs/kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer had iets properder gekunnen. Deze is redelijk versleten.

    Een warme propere slaapkamer in deze koude dagen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud, ander gebouw dan verwacht. Op een zolderkamertje weggestopt. Slechtste accommodatie in IJsland. Keuken viezig, bad stuk.

    Locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    3,3
    Matig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte info van medewerker, verspreide ligging van kamers, ongezellig, niet schoon

    Niets

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    5,0
    matig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    ontbijt en koffie

    alles matig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niet erg schoon

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,9
    goede accomodatie (prijs/kwaliteit). Ligging ook uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    in de kamer stond een waterkoker en tassen met een theezakje!!! super!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    4,2
    Erg veel geld voor een veel te kleine kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Erg veel geld voor een veel te kleine kamer. Er was vrijwel geen plaats meer naast de twee bedden die er stonden. Ontbijt was OK.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    7,5
    Makkelijk parkeren, centraal
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedeelde badkamer waar de wc in zat.

    Makkelijk parkeren, centraal

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,1
    Prima plek maar niet blij met extra kosten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deur viel in slot toen ik kookte in keuken (door wind en dranger) en receptie sluit al om 16:00 dus veel extra kosten voor heropenen deur.

    LocAtie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    7,1
    Onze reis naar Iceland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we naast de douch sliepen en het geluid van de kraan die open dicht ging.

    Dat er een keuken aanwezig was waar we zelf konden koken dat was super.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    6,3
    Ontbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche en toilet was oud

    Ontbijt was heerlijk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    5,4
    Goed verblijf, slechte matrassen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen waren echt zeer slecht, springveren kwamen er doorheen

    Het gemak na vliegreis.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht

    niet ontbeten, n.v.t.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    5,0
    Weinig aantrekkelijke kamers, vrij duur voor wat het is.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Sobere, weinig onderhouden en povere accommodatie, duffe geur binnen, veel rumoer. Slecht bed ook.

    Goede lokatie.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    8,8
    locatie, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    matrassen iets te zacht

    locatie, vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 juli 2016

    5,0
    Kamer niet geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bedden waren niet best.

    Kamer niet geweldig. Ontbijt goed.

    Verbleven in juni 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    3,3
    De bedden waren slecht, de gezamenlijke badkamer heeeel krap...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zie bovenstaande

    De bedden waren slecht, de gezamenlijke badkamer heeeel krap en te klein, niet schoon. Handdoeken en beddengoed sterk verouderd, versleten. Wel was het er lekker warm, eigenlijk te warm, maar de temperatuur was niet zelf te regelen. Alle kamers waren gelukkig niet bezet, anders waren de twee badkamers te weinig voor het aantal kamers op de benedenverdieping

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    6,7
    De locatie is gunstig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Door de deurdrangers slaan de deuren hard dicht, hetgeen veel lawaai geeft door het hele pand. Aangezien hier ook veel mensen 's nachts laat aankomen of 's morgens heel vroeg vertrekken, is dat heel vervelend voor de nachtrust.

    De locatie is gunstig. Het personeel is vriendelijk en kosteloos parkeren voor de deur.

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    7,1
    Kamer was licht, klein maar comfortabel en schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Sanitaire voorzieningen minimaal.

    Kamer was licht, klein maar comfortabel en schoon. Perfecte locatie in centrum.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    5,4
    Locatie vlak bij haven en winkel straat
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hotel was oud en aan onderhoud toe

    Locatie vlak bij haven en winkel straat

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,9
    Het personeel was enorm vriendelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets in het bijzonder

    Het personeel was enorm vriendelijk en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    3,3
    Prijs kwaliteit
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Prijs kwaliteit

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    4,2
    dat we zo snel mogelijk weg konden omdat we een vroege...
    • Vakantiereis
    • Stel

    al de rest

    dat we zo snel mogelijk weg konden omdat we een vroege vlucht hadden

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    5,0
    ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    super slecht bed!! veel lawaai water met een geurtje

    ligging

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 48

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Reykjavík Hostel Village

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: