Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Arnarstapi Guesthouse

Arnarstapi, 355 Hellnar, IJsland

#3 van de 3 hotels in Hellnar

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 202 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,2

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    6,3
    Functioneel overnachten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    In tegenstelling tot naast gelegen hotel en restaurant (heel modern en mooi), is guesthouse erg gedateerd en zonder enige sfeer. Kamers zijn ook heel erg gehorig. Kortom een groot contrast. Restaurant heeft simpel weg te weinig capaciteit om hotel en guesthouse gasten te bedienen. Gelukkig is er een erg leuke en goede snackbar, next door.

    Personeel was erg aardig, kamer was nog niet klaar, dus kregen we koffie aangeboden en was alles snel gefixt. Bedden zijn goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,8
    Mooie plek....wel erg duur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je de accommodatie bekijkt zie je prachtige nieuwe gebouwen. wij zaten in oud gebouw. Wat jammer is dat je er geen gemeenschappelijke keuken of zitkamer hebt. je kunt dus alleen op je slaapkamer bivakkeren. Als je zelf ontbijt wilt maken moet je dus zelf messen etc.bij je hebben

    de accommodatie ligt op een geweldige plek! Je kunt er prachtig langs de kust wandelen. mooi uitzicht vanuit de kamer. Lekkere fish&chips truck voor de deur! koelkast en waterkoker aanwezig op de gang

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    6,3
    Prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel simpele, gedateerde, basic kamer, maar dat wisten we door andere recensies, dus dat viel niet tegen. We waren de enigen in ons huisje, dus geen last van druk sanitair of geluid van buren. Er worden nieuwe huisjes gebouwd, die zien er mooi uit.

    Prachtige omgeving.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    10
    We ontvingen een upgrading naar hotel anarstapi in plaats...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    We ontvingen een upgrading naar hotel anarstapi in plaats van Guesthouse Arnarstapi.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Luxe, mooi uitzicht, lekker eten

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    8,3
    Mooie plek en grote kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is erg gehorig, ook miste ik een keukentje.

    De gastvrijheid, het uitzicht, de plek en de ruime kamers

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    3,8
    De foto van Internet is de foto van de receptie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Veel dingen vielen tegen

    De foto van Internet is de foto van de receptie. Het verblijf zelf is een ander gebouw. Minder leuk. Ze waren net, na een winterstop, weer open. Het rook er muf. De bedden miste een toplaag waardoor je op de vering van een ikea Box spring sliep. Er was geen ontbijt mogelijkheid. Ook waren ze niet bereikbaar of beschikbaar. Het was ons slechtste overnachtingsplek

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    6,3
    De bedden lagen lekker en het was schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer die wij kregen was veel soberder dan de kamer op de foto's. Het leek een beetje op Stay Okay kamer. Simpel 1 grijs ijzer stapel bed een 2 1-persoonsbedden. Grijze dunne wandjes en grijs vloerbedekking. Werd je niet echt vrolijk van. De wanden waren zo dun dat ik de persoon in de kamer naast ons hard kon horen snurken. Was niet echt fijn om in slaap te vallen dan.

    De bedden lagen lekker en het was schoon.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    5,8
    Omgeving en bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen kookgelegeheid en geen zitruimte. Dit maakt het tot een hotel zonder ontbijt maar met gedeelde nadkamer voor ons. En dat zochten we niet.

    Omgeving en bedden

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    6,7
    Mooie omgeving, eenvoudige maar prima kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Met 5 andere kamers de badkamer delen. Dat zijn veel kamers als iedereen 's morgens wil douchen.

    Mooie omgeving, eenvoudige maar prima kamers. Badkamer eenvoudig en gedeeld met 5 andere kamers.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    5,4
    Prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    de slaapkamer was erg gehorig

    Prima ontbijt

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    9,6
    de rust, de ambiance, de fysische geologie,de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de rust, de ambiance, de fysische geologie,de vriendelijkheid van de ontmoete ijslanders.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: