Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over A La Casa Dei Potenti

Piazza Delle Erbe 10, 53037 San Gimignano, Italië

#28 van de 36 B&B's en herbergen in San Gimignano

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 960 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,5
    Basic in een charmant oud pand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Auto op parkeerplaats 1 buiten het stadje gezet. Dan is het 10 min. wandelen. Gezien het voor 1 nacht was hebben wij onze rugzak met het nodige gevuld, we hadden geen zin om met onze koffer te zeulen.

    Mooi oud pand in het midden van San Gimignano en toch rustig gelegen. Kamer was in orde. Je kon de gasten in de kamer er naast een beetje horen, maar dat is normaal in zo'n oud huis.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    8,3
    beetje donkere kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje kamerachtige kamer... jammer dat er niet een stuk rustige tuin was waar je even rustig kon zitten... dus of op je kamer of de deur uit het toeristische San Minigato in (wat op zich niet echt een straf is natuurlijk)

    De plek ligt midden in het oude centrum. Geweldig om hier een nachtje te slapen als je de Via Francegina loopt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,3
    Basic in mooi eeuwenoud pand midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op drukke dagen (weekends) moeilijk tot niet bereikbaar met de auto. Auto op parkeerplaats 1 buiten het stadje neergezet. Dan is het wel 10 min. lopen. Dat is niet zo erg maar met bagage en heuvel op niet voor iedereen even handig.

    Locatie. Mooi oud pand. Vriendelijke dame.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    9,6
    Top verblijf, gewoon doen!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht

    Om 7 uur word je wel wakker gebeld door kerkklokken, hoort bij de locatie.

    Alles is goed alleen datgene wat u kan vinden in "wat viel u tegen".

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    9,2
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,6
    Ontbijt was in het naastgelegen restaurant wat geen probleem...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was in het naastgelegen restaurant wat geen probleem was.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,9
    Middeleeuws hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Communicatie is wat lastig. Maar met handen en voeten kom je er wel!

    Perfecte locatie! midden in het Middeleeuws Manhatten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    7,5
    Goede B&B in het centrum, wel ver lopen naar betaald parkeer terrein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Loopafstand naar parkeerterrein en betaald parkeren.

    Lekker midden in het Centrum

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    7,5
    Klein hotel op een mooi plein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    9,6
    alles was uitstekend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten

    geen wifi

    alles was uitstekend

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,9
    Ligging midden in het dorp aan een leuk plein, en toch...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We kregen een setje sleutels, eentje voor de voordeur, en de andere voor de kamer. De kamerdeursleutel paste niet op onze kamer, maar die van de voordeur wel. Zou je met de voordeursleutel ook de andere kamers openkrijgen? Er was geen koelkast op de kamer, maar dat vonden we een minor detail.

    Ligging midden in het dorp aan een leuk plein, en toch lekker rustig.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    7,5
    De ligging in het stadje, de afgesloten parkeerplaats...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Na telefonisch contact hadden we verwacht dat de beheerder aanwezig zou zijn, dat gebeurde pas later.

    De ligging in het stadje, de afgesloten parkeerplaats (stukje verder, gratis). een echt authentiek gebouw, fraai gerestaureerd. Dat de mensen in de 16de eeuw wat korter waren is ook te merken: op tijd het hoofd bukken.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    6,3
    lokatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    airco deed het niet en het was 34 graden

    lokatie

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: