Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Abacus Hotel 4-sterren

Via Monte Grappa 39, 20099 Sesto San Giovanni, Italië

#7 van de 26 hotels in Sesto San Giovanni

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1582 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 49

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    5,8
    Kansrijk maar te ouderwets en te duur.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior King Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achterstallig onderhoud en ouderwetse uitstraling. Prijs te hoog voor geboden kwaliteit.

    Prima hotel om Milaan te bezoeken. Om de hoek van de metro em treinstation waar je geen last van hebt. Men doet zijn best maar het hotel heeft te kampen met een ouderwets staat en achterstallig onderhoud. Jammer want er zijn veel faciliteiten zoals zwembad en sauna die prettig zijn bij een verblijf. Jammer genoeg waan je je in de tijd van Miami Vice.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,1
    Vlakbij metro.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior King Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco werkte niet. Gelukkig was het niet zo warm en dus niet echt nodig. Nogtans mag een werkende airco wel verwacht worden in een 4sterren hotel

    Vlakbij metro. Zeer gemakkelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    4,2
    Grote teleurstelling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior King Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    personeel erg onvriendelijk bij binnenkomst, maakt fotokopieën van legitimaties, als je aangeeft dat je dat niet prettig vind dan , krijg je een grimmig gezicht met de opmerking ik wil ook een kopie van je creditcard want die is niet in orde. dat dacht ik niet dus gaf aan contant te betalen. waarop ik het antwoord kreeg 300 euro nu betalen en ik wil 50 euro borg. vervolgens laten ze je nog 50 euro teveel betalen. bij het terugkeren om een verklaring voor het bedrag te vragen, waar de man achter de receptie naar wilde kijken, kreeg hij te horen van de manager dat dat wel later kon er waren nu belangrijkere dingen te doen. meneer heeft het afgehandeld en kreeg geld terug maar had wel dan ook de toeristenbelasting betaald. die ze me bij het uitchecken nogmaals een keer lieten betalen, had dit niet helemaal door daar we ook nog een paar drankjes hadden genuttigd. bad liep leeg, bij aangeven hebben ze iemand gestuurd die ernaar kwam kijken en vertelde dat het in orde was. bij het in bad gaan liep het bad binnen 5 minuten telkens leeg. niet opgelost dus, terwijl ik aangaf vanwege een spieraandoening dat ik een bad nodig had. housekeeping komt toch op de kamer terwijl je niet storen ophangt. haardroger ging nog zachter dan dat je het droog blaast. badkamer gedateerd is hier en daar aan een opknapbeurt toe. als je een extra handdoek vraagt omdat je die dag geen housekeeping hebt gehad , kun je een badjas huren. geen shampoo op de kamer kom je pas achter als je al onder de douche staat is alleen zeep aanwezig om je mee te wassen , vind je een kaartje als je shampoo wil kun je dat vragen bij de receptie. Naar mijn mening is dit hotel niet bezig met zijn gasten. in plaats van zorgen ontnemen, krijg je erg veel zorgen van dit hotel al met al geen geslaagd verblijf kom ook zeker niet meer terug.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    9,6
    Bewaakte parking in de kelder van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior King Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Als je in het donker aankomt is het lastig te zien waar je even kunt parkeren om in te checken. Bij inchecken krijg je een kaart voor de parking

    Bewaakte parking in de kelder van het hotel. Ligging vlakbij metro en trein. Ontbijt is heel goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    9,6
    Handige locatie aan de rand van de stad, maar met de Metro zo in hartje centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Prestige Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deze keer verliep alles zeer soepeltjes

    Geweldige kamer / suite. Super vriendelijke en behulpzame mensen bij de receptie. Wat een verschil met de vorige keer!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    5,8
    Ok hotel, maakt groot verschil wie er bij de receptie staat
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Prestige Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens inchecken was onze boeking niet bekend. Na lang wachten en voel zoeken en aandringen konden ze uiteindelijk wel de betaling via booking.com terug vinden en hebben we uiteindelijk toch een kamer gekregen. Helaas niet eens excuses voor het ongemak oid. Achteraf ook niet de suite gekregen die e geboekt hadden, maar een standaard kamer met 4 bedden 😣. Op de terug reis verbleven we hier weer een nacht, en toen verliep alles wel goed en hadden we wel onze geboekte suite

    Locatie, vlak bij metro en dus zo in centrum van milaan

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    8,8
    Bedden waren heerlijk en een lekker bubbelbad op de kamer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Prestige Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Airco zoemde Het restaurant is weekends gesloten, dat zie je niet bij boeking. Maar ze hadden wel een lijst liggen met restaurants in de omgeving. Zodoende hebben we om de hoek heerlijk gegeten.

    Bedden waren heerlijk en een lekker bubbelbad op de kamer (familiekamer)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,8
    Wij haddend de suite met zijn 5-en en dat ging prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Prestige Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij haddend de suite met zijn 5-en en dat ging prima. Heerlijk ruim en groot bed om 3 kinderen in te doen. Parkeergarage gratis erbij en naar metro station. Ideaal!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,1
    prima !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Prestige Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Airco werkte niet zo goed op onze kamer - ttz maakte veel lawaai want het was wel goed fris op de kamer maar door lawaai moesten we ze 's nachts afzetten waardoor het wel warm was op de kamer maar al bij al niet zo erg

    Goed hotel op 50m van de metro en dan 20 min naar centrum. Zwembadje was heerlijk om nog even in te gaan. We hadden een prestige suite en die was super ruim voor ons gezin met 2 kinderen (12 en 16j). Voor die prijs moet je niet twijfelen ! Ontbijt was ook voldoende.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    7,9
    Degelijk, ietwat verouderd hotel, goede prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen waren enorm hard, ik werd altijd wakker met pijnlijke ledematen wegens te hard en ik ben echt wel wat gewoon anders. De verwarming in de badkamer was ook niet optimaal. Kijk ook goed na wat er aangerekend wordt van de minibar.

    Zeer vriendelijke mensen, goed gelegen, wifi werkte goed

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    7,1
    Goede prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotelkamers iets verouderd, maar best nog ok.

    Goed ontbijtbuffet, airconditioning per kamer, zwembad, sauna, hamam, hotel op 200m van metro, parking in prijs inbegrepen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    9,6
    Uitgebreid ontbijt met vriendelijke bediening.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior King Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eén van de twee kamers had kamerbreed tapijt, de andere was moderner met laminaat.

    Uitgebreid ontbijt met vriendelijke bediening. Vriendelijk personeel. Ruime, bewaakte, gratis , overdekte parking. Goed zwembad. Alles zag er nieuw uit. Goede airco en geluidsisolatie. Vlakbij metro-ingang.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 20 juli 2016

    9,6
    Rustig, heel verzorgd hotel, dichtbij metro, super ontbijt, gratis parking.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was uitgebreid, verzorgd en zeer lekker. Kamer was ietwat verouderd, maar zeer netjes en comfortabel. Nette badkamer! Ook zwembad is leuk. Gratis parking in hotel. Metro vlakbij! ideale uitvalsbasis om de stad te bezoeken.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    10
    Heerlijk verblijf, vriendelijke personeel. Goede hygiëne.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior King Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    -

    Ruime bedden. Fijn zwembad. Goede sauna.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,1
    Prima hotel, dichtbij metrostation, rustige wijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior King Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beperkt menu bij diner in restaurant.

    Vlakbij metrostation, rustige wijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    6,7
    viel mee
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Premium Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    personeel avondienst

    Personeel was niet zo vriendelijk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,5
    Prijs kwaliteit en naaste ligging langs metrostation maakt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs kwaliteit en naaste ligging langs metrostation maakt het een uitstekend hotel voor een city trip naar Milaan!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    8,8
    mooie ruime kamers!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    mooie ruime kamers! schoon en vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    9,6
    Prima verblijf met eenvoudige mogelijkheid om naar het centrum van Milaan te gaan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas was het restaurant en de bar op zaterdagavond gesloten.

    Vriendelijk personeel veel faciliteiten en prima ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,3
    Super ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super ontbijt. Zwembad met sauna Behulpzaam personeel Metro om de hoek.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,5
    Goede lokatie om milaan te bezoeken via metro
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Familiesuite (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    - airco in de kamer was luid.

    - zwembad en andere faciliteiten - Locatie metro naar Milaan - Winkelcentrum Vulcano dichtbij

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,9
    ideaal doorreis hotel om Milaan te bezoeken en shoppen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior King Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen enkele opmerking alles was super!

    super vriendelijk onthaal

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    9,6
    Aanrader voor bezoek aan Milaan met auto
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior King Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prijs-kwaliteit

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,5
    proper hotel;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ouderwetse kamer

    proper hotel; goed ontbijt metro op 5 minuten wandelen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,9
    Prima hotel voor bezoek aan Milaan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Prestige Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een beetje verouderd, maar wel netjes.

    Autoparking, vlak bij metro, ruime familiekamers, super kingsize bed, dagelijks verse lakens.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,1
    Ideaal hotel om Milaan te bezoeken, vlak bij metro.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior King Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    het personeel van de balie is beleefd , gedienstig vriendelijk maar geven niet echt een warm onthaal gevoel.

    uitgebreid ontbijt, grote kamer !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    9,2
    Leuk hotel op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior King Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechts 1 lift werkte.

    Vlakbij de metro. Gratis Parkeergarage. Ruime kamer, groot bed, goed ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    9,6
    Alles was prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer 😀

    Alles

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    7,5
    Goed ontbijt, goede verbindingen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Familiesuite (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker ontbijt en goede verbindingen met milaan! Prijs/kwaliteit

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    8,3
    Zeer goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Familiesuite (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Propere kamers, lekker ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    8,8
    Waar voor je geld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Prestige Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud kan op sommige plekken beter.

    Kamers zijn top.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    8,3
    Zwembad voor de kinderen was top.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in bad was wat minder

    Zwembad voor de kinderen was top. Ontbijt goed van alles wat.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    10
    alles was piekfijn in orde
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Premium Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks

    alles was piekfijn in orde

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    8,3
    Lokatie super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hotel beetje gedateerd, we kregen eerst een 3 persoons kamer op het dak...deze moesten we via een raar gangetje betreden. Niet echt fijn. Gelukkig konden we een andere kamer krijgen. Hotel ligt niet in fijne buurt, beetje rare types in de avond.

    Lokatie super! Vlakbij metro en trein. Ontbijt heerlijk. Je kunt gratis espresso en cappuccino bestellen. Ontzettend aardige manager die mij goed heeft geholpen toen ik iets wilde regelen met mijn autoverhuurbedrijf.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    8,3
    Rustig hotel geen overlast van andere kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep

    wifi werkt alleen snel als er niet teveel gasten tegelijk op netwerk zitten. Verlichting in badkamer is te geel van kleur

    Rustig hotel geen overlast van andere kamers. Uitstekend buffet met veel keuze

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    8,8
    Vriendelijk behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigen restaurant ih weekend gesloten (businesshotel) maar wel extra tips ivm dichtbij gelegen restaurants!

    Vriendelijk behulpzaam personeel Ligging direct aan metro naar centrum Milaan Parking onder hotel direct toegang tot hotel

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    8,8
    Goede service en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor het avondmaal moet het (niet altijd) buiten het hotel. Er zijn wel een paar goede restaurants in de omtrek. San Mina is er 1 van. S' avonds is er niets om nog eens te wandelen of te winkelen.

    Goede service en vriendelijk personeel. Nette kamer en rustig. Ontbijt was goed verzorgd. Groot pluspunt is dat de metro op 5 min loopafstand ligt.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2016

    7,1
    Heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel niet vriendelijk

    Heerlijk ontbijt Parkeergarage

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    9,6
    alles was O.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    alles was O.K.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    8,8
    Prima kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt was wat gewoon.

    Prima kamers

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    7,9
    perfecte locatie voor f1 weekend
    • Vakantiereis
    • Groep

    perfecte locatie voor f1 weekend

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    6,7
    Goede prijs,kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamer wel aan vernieuwing toe, zoals douche, lavabo,...

    Goede prijs,kwaliteit verhouding. Correct ontbijt.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    3,3
    Locatie dicht bij metro station
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Bed zeer slecht

    Locatie dicht bij metro station

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    9,6
    Heerlijke bedden, ruime schone koele kamer en een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    Heerlijke bedden, ruime schone koele kamer en een uitgebreid goed verzorgd ontbijt. Zeer vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar!

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    8,8
    Een heerlijk comfortabel hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een heerlijk comfortabel hotel. Prima prijs kwaliteit verhouding. Vanuit hotel stad makkelijk bereikbaar.

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    7,5
    Goed hotel op doorreis Italie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Goed hotel op doorreis Italie. Ook voor bezoek aan Milaan. Eigen ondergrondse parking. Vlakbij metrostation.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    9,6
    Dicht bij metro halte.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Dicht bij metro halte. Fijne bedden. Gratis parkeren in parkeergarage onder hotel. Goede douche

  • Beoordeeld op: 12 juni 2015

    8,8
    hygiëne, 5 min lopen naar de metro en 20min naar de Duomo
    • Vakantiereis
    • Stel

    hygiëne, 5 min lopen naar de metro en 20min naar de Duomo

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    3,3
    Niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zwembad was al jaren niet meer opgeknapt

    Niets

Er zijn ook 28 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 49

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Abacus Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: