Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Acquaviva Del Garda 4-sterren

Viale Agello 84, 25010 Desenzano del Garda, Italië

#17 van de 39 hotels in Desenzano del Garda

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1302 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,8
    Extreem propere en ruime kamers met prachtig zicht op het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Uitzicht op het Meer.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enig minpunt was het niet functioneren van 2/3 jaccuzi’s aan het meer.

    Extreem propere en ruime kamers met prachtig zicht op het meer. Mooie zwemvoorzieningen zowel aan het hotel als aan het meer. Ruime ontbijtkeuze!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    9,2
    mooie hotel, locatie minder, hebben wel super genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Uitzicht op het Meer.
    • Verbleef 3 nachten

    de locatie zegt aan het strand ze hebben geen strand op locatie wel een mooie tuin waar je in kan zonnen maar als je wilt gaan zwemen moet je eerst over rotsen heen klimmen.

    de kamer met het uitzicht op het gardameer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,6
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met uitzicht op de tuin
    • Verbleef 9 nachten

    Niets

    Wij zijn er reeds een paar maal geweest en het bevalt ons enorm omwille van een goed hotel ,ruime kamers -goed ontbijt -privé meer -vriendelijk bediening en een rustige ligging waar men tussen de lokale bevolking kan gaan uiteten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,8
    Al bij al was mijn verblijf fantastisch, zowel het hotel als de omgeving van het Garda meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met uitzicht op de tuin
    • Verbleef 9 nachten

    Sfeerloos. Het hotel mikt eerder op zakenlui, congressen en meetings dan op vakantie toerisme. Toch zie ik mogelijkheden voor mensen die komen voor wellness en streekbezoeken, mits eigen vervoer. Alle faciliteiten zijn prachtig en inbegrepen, maar er is niets te beleven. Prachtig zwembad met prachtige zetels en parasols om te zonnen of schaduw te zoeken, maar je moet wel een oerlelijke badmuts opzetten om te mogen zwemmen ... Niet direct leuk als je je na het zonnen wil afkoelen met een verfrissende duik. De keuze aan dranken is zeer beperkt ( zelfs geen Cola ) of zelfs afwezige bediening aan de poolside of aan de niet werkende jacuzzi's ( 2 van de 3 )met prachtige ligweide aan de lakeside. Indien je geen eigen vervoer hebt om je plezier elders te zoeken, ben je gezien. Op normale wandelafstand ( 15 à 20 min.) is er totaal niets. Descenzano ligt op +/- 5 km. en Sirmione idem. Dit is erg veel commentaar, maar goed bedoeld. Het heeft zeker niet mijn vakantie om zeep geholpen, maar het zijn enkele kleine punten die toch zijn blijven hangen.

    Stijlvol, verzorgd en eerlijk ontbijt, zonder al te veel poespas. Avondmaaltijden van super kwaliteit, autenthieke italiaanse keuken op professionele manier bereid en geserveerd. Meerkeuze mogelijkheid voor het 4 gangen menu à la carte. Top. SPA is gratis en van goede kwaliteit.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,9
    Mooi, verzorgd hotel met heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Uitzicht op het Meer.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer met uitzicht op het Gardameer, dus daar betaal je wat meer voor. Maar prijs-kwaliteit verhouding is niet goed. We hebben op één week in vier hotels in drie landen geslapen; dit hotel was zeker niet slecht, maar andere hotels ook niet, maar doe kostten de helft!

    Mooi, verzorgd hotel met heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    6,7
    Van zeer goed in het verleden naar matig nu.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met uitzicht op de tuin
    • Verbleef 3 nachten

    In verband met een verbouwing die vermoedelijk de hele zomer zal duren wordt het ontbijt in een aparte zaal geserveerd. Wij hadden graag bij het reserveren hiervan in kennis worden gesteld hetzij door het hotel of door Booking en misschien hadden wij dan niet gereserveerd. Het was n.l. een ongezellige zaal.

    De kamer was prima en het ontbijt ook.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    9,6
    Heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met uitzicht op de tuin
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toegang tot het meer vanut het hotel was afgesloten, waarschijnlijk om veiligheidsredenen. De prijzen van de spabehandelingen waren erg duur.

    Heerlijk ontbijt. Avondeten heel lekker met mogelijkheid voor gezonde keuzes. prachtig zwembad met service.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    5,8
    Zijn geld niet waard! Erg gedateerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met uitzicht op de tuin
    • Verbleef 8 nachten

    Kamers erg gedateerd, ziet er niet fris uit. Op eerste kamer welke wij kregen zat er zelfs een ingetrokken sperma vlek op het hoofdbord. Kregen daarna een andere kamer. Voor de € 200,- per nacht welke wij betaalden (augustus 2016) mag je beter verwachten.

    Ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    10
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Gedeeltelijk Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    6,7
    Van de drie 4sterren hotels bezocht tijdens onze kleine rondreis in Italië, was deze kamer slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zeker niet 4 sterren waardig

    Ontbijt en diner

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    8,3
    uit gebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    kamer iets verouderd met name de badkamer.

    uit gebreid ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,3
    Dankzij comfort prima vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met uitzicht op de tuin
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bewegwijzering

    Het verblijf was aangenaam, mede door de kwaliteit voorzieningen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    10
    Wij komen weer terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Uitzicht op het Meer.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige minpuntje is dat je vanaf het privé terras van het hotel aan het water niet het water in kunt

    Het complete plaatje: alles goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,3
    Weekje Gardameer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Uitzicht op het Meer.
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Balkon had schoner gemogen. Tegenvallend uitzicht en positie balkon ten opzichte van zon (noord).

    Goede fitness en wellness. Zeer groot bed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Uitzicht op het Meer.
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De servicegerichtheid van het personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    6,7
    De kamer was erg verzorgd, ruim en proper.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het uitzicht was erg teleurstellend en voldeed totaal niet aan onze verwachtingen. We keken uit op de parking van het hotel en een autoweg terwijl ons een uitzicht was beloofd op het Gardameer. Met moeite kon je een glimp opvangen tussen de bomen van het Gardameer.

    De kamer was erg verzorgd, ruim en proper. Ook het ontbijt beviel ons.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,1
    Kamers & vriendelijkheid receptie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen vers fruitsap bij ontbijt en 5€per nacht voor gebruik van de garage, bijna geen keuze voor snacks aan zwembad, maken geen gebruik van hun schitterend dakterras op 5de verdiep

    Kamers & vriendelijkheid receptie

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    10
    Super hotel op een voor ons goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super hotel op een voor ons goede locatie. Prima uitvalsbasis om de omliggende plaatsen (zoals Verona, Sirmione) te bezoeken. Prachtig uitzicht op het Gardameer vanaf ons ruime balkon. Zeer breed bed en prima badkamer. Mooie tuin met zwembad. Uitgebreid ontbijt (werd goed aangevuld) en vriendelijk personeel. Diverse keren bij Rossi en Rossi gegeten (dit restaurant ligt op 10 minuten loopafstand) en was uitstekend (ruime keuze). Wij gaan zeker nog een keer terug.

  • Beoordeeld op: 10 juli 2015

    6,7
    - De spa was gratis en kon je heerlijk gebruik van maken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    - De spa was zeer verouderd, sommige knoppen werkten niet, de douche was kapot, er hing geen klok in de sauna etc. - Het ontbijt was minimaal, als je later was werd niks meer aangevuld, geen verse jus d'orange, weinige verse producten. - Voor de wifi kreeg je een code die 3 dagen geldig was, maar elke keer als je ergens geweest was moest je weer opnieuw die code invullen want anders deed hij het niet, ook was hij erg onstabiel. - De wifi werkte alleen in het hotel, bij het zwembad en bij het strand was er geen verbinding. - Vanaf het strand was er geen mogelijkheid om het Gardameer in te gaan. Je kon dus niet in het meer zwemmen.

    - De spa was gratis en kon je heerlijk gebruik van maken. - Tijdens ons bezoek was er een conferentie bezig waardoor er niemand bij het zwembad, de spa en het strand was. - Voor 5 euro per dag kan de auto in plaats van buiten op de parkeerplaats, binnen in de garage staan. - Het strand was een aangename verrassing door de grappige tunnel onder de weg door.

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    5,8
    een terras buiten alleen geen mogelijkheid om daar iets te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    een terras buiten alleen geen mogelijkheid om daar iets te drinken ook aan het strandje geen mogelijkheid. je kon alleen binnen aan een bar iets drinken echt waardeloos bij 30 graden

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    4,6
    Ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dit is een groots bisiness hotel waar de gewone man van minder belang is. Het hotel is zeer lawaaierig omwille van de vele meetings die daar door bedrijven worden georganiseerd.Wat ons betreft was het personeel aan de receptie zeer afstandelijk , niet behulpzaam en karig met informatie.Wij hebben daar 3 nachten verbleven en toen we daar de derde dag terug om een nieuwe wifi code vroegen kon het plots wel voor 3 dagen i.p.v. voor 24u. Door de aanwezigheid van bisiness mensen was ook steeds de parking ontoegankelijk voor de hotelgasten. Pas na middernacht kon je je auto terug op de parking plaatsen. Wij zaten op de tweede verdieping en hadden uitdrukkelijk een rustige kamer gevraagd met zicht op de tuin. We hebben een zeer lawaaierige kamer gehad aan de drukke straatkant.Ook de lawaaierige air conditioning konden we zelf niet af of aanzetten.Toen we 's morgens er om vroegen om de airco aan te zetten en 's avonds laat terug af te zetten (vanwege het lawaai) werd dit met de nodige tegenzin toch gedaan. Ontbijt was naar Italiaanse normen wel in orde en de mensen in de zaal waren ook vriendelijk.Samen gevat is dit een zeer duur hotel (510 € voor 3 nachten) met veel streken en weinig service. Absoluut geen aanrader.

    Ontbijt.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    8,3
    Het prachtige buitenzwembad, de ondergrondse doorgang naar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden een kamer met balkon en frontaal zicht op het Gardameer wat wel schitterend was maar... de kamer zat wel vol met musquito's maar dat is omwille van het meer..! We kregen die avond wel zonder problemen een andere kamer toegewezen en hulp om van kamer te wisselen

    Het prachtige buitenzwembad, de ondergrondse doorgang naar het privéstrand met ligstoelen en Jacouzzi's, het kwaliteitsvol ontbijt en de andere faciliteiten.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    9,2
    Vriendelijk behulpzaam personeel en uitstekend ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk behulpzaam personeel en uitstekend ontbijt

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    6,7
    Uitzicht en Afmetingen Kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Koele "kale" inrichting hotel

    Uitzicht en Afmetingen Kamer

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    10
    proper, groot, goede ligging, goede service
    • Vakantiereis
    • Stel

    niks

    proper, groot, goede ligging, goede service

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    9,2
    Gratis fietsen, hulp bij parkeren ondanks drukte door lokaal...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi kan beter

    Gratis fietsen, hulp bij parkeren ondanks drukte door lokaal feest. Terras aan strand.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    6,7
    zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    airco in onze kamer onvoldoende

    zwembad

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    9,6
    grote kamer/ ruim balkon/ alle faciliteiten in het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    grote kamer/ ruim balkon/ alle faciliteiten in het hotel.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    6,7
    Onbijt en diner lokatie veel te groot en ongezellig...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onbijt en diner lokatie veel te groot en ongezellig sfeerloze bar lounch lokatie

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: