Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Agrihotel Il Palagetto 3-sterren

Via del Palagetto - Località Cozzano, 56048 Volterra, Italië

#9 van de 24 hotels in Volterra

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 558 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 59

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    9,2
    schilderijtje in Toscane
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten

    kamers zijn bescheiden maar terras is heerlijk en het overige vergoedt alles.

    werkelijk schitterend gelegen midden in het Toscaanse landschap . Zonsondergang tijdens het diner niet te beschrijven zo mooi . prachtig zwembad, heerlijk diner en ontbijt. Personeel ook uitermate vriendelijk .we hebben genoten en mooie tochten in de omgeving gemaakt. San Gimignano is een must.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    6,3
    Prachtige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren zeer gehorig! Je kon de gesprekken naast ons volgen in onze slaap kamer. Personeel was niet heel hartelijk of behulpzaam. Gering aantal schaduw plekken bij het zwembad, geen extra parasols aanwezig.

    Prachtige ligging. Eten in het restaurant was goed, prima prijs/kwaliteit. Verder sobere maar prima kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    8,8
    Bijzonder, maar kan met een update superieur worden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer gedateerd en toe aan vernieuwing, het mini terrasje voor de deur zonder privacy heel jammer. Het kleine ijskastje op de kamer was verroest en de rubber had ook zijn beste tijd gehad beetje smoezelig. Klemmende buitendeur met achterstallig onderhoud.

    De locatie, de mensen die het hotel runnen, het ontbijt, het avondeten, het uitzicht en de vriendelijkheid van het personeel. Deze locatie heeft het in zich om uit te groeien tot één van de toppers in de Toscane. Bij aankomst terwijl men de oprijlaan oprijdt kijkt men zich de ogen uit. Op de heuvel ligt het verblijf en dat ziet er geweldig uit. Genoeg parkeerplaatsen voor iedereen en de receptie wordt met richtingspijlen goed aangegeven. De ontvangst is hartelijk. Wij hadden de juniorsuite geboekt met eigen terras. Ons werd de kamer gewezen, de kamer is prima maar is zwaar toe aan een opknapbeurt. De badkamer heeft een douchecabine die aan het roesten is. Het kitwerk is behoorlijk aangetast, en de jetstralers voor een massagedouche aan de muur zien er versleten en vies uit. De knop voor bediening is zelfs bijna niet meer te draaien van stroefheid. Het toilet is schoon maar versleten wat betreft het binnenwerk. Ons terras wat zeer klein was, had geen enkele vorm van privacy, de buren zaten gewoon naast ons gescheiden door een open tuinrek. Ons stoort dat verder niet zo, ook de mensen op het terras van het restaurant keken vol op ons privé terras. Indien men de kamers zou renoveren en nieuwe spullen zou aanschaffen voor terras en in de kamer samen met een kleine make over zou het superieur zijn. Wij vonden het goed en zijn zeer tevreden. Het eten was bijzonder goed en veel keuzemogelijkheden a la carte. De wijnen zijn ook goed. Overdag gingen wij toeren door de Toscane en zijn er dan de hele dag niet. Voor ons prima adres voor de avond, nacht en ochtend.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    Gweldige locatie om het echte Toscane te ontdekken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten

    Douchekop mag gerepareerd worden ;-)

    Het uitzicht rondom en de rust. Toscaans uitzicht. Ligbedden bij het zwembad hebben kussens. Restaurant: gevarieerde kaart en je hoeft er 's avonds niet meer uit.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    Zeer fijne plek om Toscane te verkennen met fantastisch uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer (Superior + terras) was niet ruim. Ontbijt was niet bijzonder maar acceptabel.

    Zeer mooie locatie met fantastisch uitzicht over het Toscaanse landschap. Goede bereikbaarheid. Eveneens mooie uitvalsbasis om omliggende steden zoals Voltera, Siena en San Gimignano te bezoeken. Veel faciliteiten (restaurant, fitness, zwembad, tafeltennistafel, tafelvoetbal etc.).

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,1
    Prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Half mei was het zwembad nog leeg, heel erg jammer! Je mocht wel van de ligstoelen gebruik maken, maar dat is snel te warm als je niet kunt zwemmen. De badkamer was klein. Douche had behoorlijk wat schimmel op de muren. Kamer oogt schoon, maar overal zitten slierten stof. Het ontbijt was karig en om een kopje koffie moest je bedelen, bij niet zo'n vriendelijke ober. De villa lijkt rustig en kleinschalig. Dus wij verbaasden ons echt over de vele mensen die overal waren. Er zijn blijkbaar behoorlijk wat kamers, wat we niet hadden verwacht.

    Het uitzicht is prachtig! De kamers zien er mooi uit en er is een heerlijk terras bij. Het is handig dat er een restaurant bij is, want er is verder niks anders dicht in de buurt. Restaurant is niet echt goed, en duur, maar je hebt te eten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    5,8
    De locatie en uitzicht zijn werkelijk geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Driepersoonskamer met terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De superieur kamer was groot genoeg, maar de douch gaf weinig water door een verkalkte kop en alle kranen zaten los. Er kan best wat van gemaakt worden maar het is het nu net niet. Zelfde voor de keuken en rest bediening. Het eten is zo zo en de ober heeft het gewoon niet. Kan echt beter. Jammer. De meeste recenties benoemen al twee jaar dezelfde punten

    De locatie en uitzicht zijn werkelijk geweldig. Volterra is binnen 15min te bereiken en is een leuke plaats

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Goed hotel in de Toscaanse heuvels
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel vond ik niet echt gastvrij. De bediening tijdens ontbijt en diner was meer met zichzelf dan de gasten bezig. Ondanks prachtige weer was het zwembad helaas nog niet open.

    Op prachtige locatie met vergezichten op de Toscaanse heuvels en Volterra. Goede kamer met goed bed. Restaurant erbij met lekkere gerechten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    9,6
    Prachtige locatie met een prachtig uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het heeft ook een restaurant waar veel gasten eten. Het eten was prima maar de ober was niet prettig. Onaardig en zeer kortaf. Waarschijnlijk had hij na een seizoen hard werken genoeg van de toeristen. Dan is het fijner om in Volterra te eten maar dan heb je weer een auto nodig.

    De ligging! En een heerlijke kamer met een prachtig uitzicht.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,9
    - De ligging: prachtig uitzicht over de Toscaanse heuvels en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 4 nachten

    De kwaliteit van de gerechten en de service in het restaurant: na het diner wilde ik graag de rekening hebben en paraferen, zodat hij aan de eindafrekening toegevoegd kon worden. Dit was niet mogelijk en 'dat deed men nooit'. Poes in het restaurant: niet erg hygiënisch Onze kamer was sleets: douchecabine met bruine vlekken, bed met kuil. Balkon met duivenpoep, werd niet gereinigd.

    - De ligging: prachtig uitzicht over de Toscaanse heuvels en pijnbomen - Het mooie zwembad

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    5,8
    Prachtige rustige omgeving.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons was het te rustig. Er was niet eens een winkel in de buurt, niks. Bijna alle personeel kon geen Engels. Ontbijt was dramatisch. Van 8 tot 10. Als je om kwart voor 10 kwam was er gewoon niets meer. Dineren kon pas na 19.00. We vonden het niet lekker en kleine porties. Slecht geslapen.

    Prachtige rustige omgeving.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,5
    Steeds verse meloen en ananas aan het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 4 nachten

    Niets van ontbijtkoeken of croissants, enkel een droge toast en veel gebak maar ik ben geen fan van taarten in de vroege morgen. Geen vers fruitsap, wel hard gekookte eitjes (koud) en koffie aan een automaat.

    Steeds verse meloen en ananas aan het ontbijt. Prachtig uitzicht van op het terras! Top!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,3
    Werkelijk een hele mooie locatie met vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader komen terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De weg er naartoe vinden was lastig. Het adres bestond niet in onze navigatie. Plaatsnaam Cazonne bestaat niet. We hadden eerste en laatste nacht( van de 3) een hele mooe ruime kamer. Tweede nacht hebben we ( met goedvinden overigens) kamer 26 toegewezen gekregen. Omdat we in eerste instantie 1 nacht gereserveerd hadden. Maar deze kamer 26 is echt een soort bezemkast zonder ramen. Donker hol. Voor 1 nachtje ok. Maar zou deze kamer niet aanbevelen.

    Werkelijk schitterende locatie met een uitstekend restaurant erbij. Mooi groot zwembad met voldoende ligstoelen. Erg rustige omgeving.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    10
    Na twee drukke steden te hebben bezocht, waren we wel toe...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na twee drukke steden te hebben bezocht, waren we wel toe aan een rustige locatie. Nadat we door de bergen hadden gereden, zagen we boven op een heuvel een prachtig gebouw en we hoopte dat dit onze nieuwe locatie zal worden. Dit was gelukkig ook het geval en we werden met veel vriendelijkheid ontvangen. Onze kamer zat op de hoek en had een prachtig uitzicht vanaf het balkon, maar ook vanaf het raam op de kamer. De kamer was erg netjes. Daarnaast hebben we veel tijd doorgebracht aan het zwembad, waar genoeg plek is om te liggen. De locatie van deze plek was heerlijk, het lag tussen een aantal leuke dorpjes waar je je avond gezellig kan doorbrengen. Deze plek is heerlijk om een paar dagen tot rust te komen en we hebben er erg van genoten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    5,0
    Teleurstelling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 4 nachten

    Bij het zwembad zijn bijna geen schaduwplekken. Er staat een overkapping van een paar vierkante meter waar alle gasten onder zitten. Gevolg: 2 rijen stoelen achter elkaar met nauwelijks ruimte ertussen. In plaats van genieten van het prachtige uitzicht geniet je nu van de rug van je rokende voorbuurman. Naarmate de middag vordert kruipen de gasten steeds meer op elkaar om nog een beetje in de schaduw te kunnen zitten met als gevolg dat de rokende voorbuurman bijna op schoot zit. Dit is niet erg ontspannend. Daarnaast waren er nog een aantal punten die wij niet verwachtten bij een accommodatie in deze prijsklasse: . Een dekbed zonder hoes als beddensprei. . Om bij onze kamer te komen moesten wij eerst waslijnen met drogende was passeren en daarna een aantal heggen vol wespen. . Kamers zijn best wel gehorig en daarnaast: als we op ons terras zaten hoorden we de buurman naar het toilet gaan. . De uitstraling van het restaurant en de receptie is niet zo luxueus als lijkt op de foto's . Het zwembad is aan onderhoud toe (er ontbreken veel tegeltjes en dit geeft een onverzorgde indruk) Wij zouden hier 4 nachten blijven maar zijn na 1 nacht vertrokken, vooral door het ontbreken van enige privacy bij het zwembad en het feit dat we er niet de rust vonden die we zochten. Een aantal andere gasten hadden het wel naar hun zin. Blijkbaar hadden wij meer, of andere dingen verwacht van deze accommodatie (mede gebaseerd op de beoordelingen op Booking.com).

    De ligging tussen de heuvels rond Volterra is werkelijk fantastisch. Het personeel is erg vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    5,4
    Mindere accommodatie op een fantastische locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was beperkt in aanbod en voorraad. Om 9u was al niet alles meer beschikbaar. De kamers zijn basic, vrij donker en de douche onpraktisch klein en niet erg goed onderhouden.

    Prachtige locatie en het 360' uitzicht zijn fantastisch. Het grote zwembad met infinity view is ook een pluspunt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    7,1
    Mooie uitzichten en zwembad, nog beter dan op de foto's. Maar daarmee is alles dan ook gezegd.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer met terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat andere reviewers ook zeggen: voor de kamers en zeker het eten hoef je het hier zeker niet te doen. Ga elders eten. Is zo toch prijs kwaliteit niet in evenwicht.

    Het uitzicht is prachtig, de rust en de omgeving. Genieten aan de rand van het zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    6,3
    Een mooie plek op tot rust te komen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat meer beschutting tegen de zon zou mooi zijn. Accomodatie ligt afgelegen maar heeft wel een eigen restaurant.

    Het uitzicht en de rust zijn enorm midden in Toscane op korte afstand van Volterra, San Gimignano en Lajatico.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    8,3
    Mooie locatie met prachtig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco op de kamer werkte niet goed, waardoor we met het raam open moesten slapen (er zijn wel horren) maar het 's nachts toch erg benauwd kregen.

    Mooie locatie met prachtig uitzicht. Fijn zwembad (eind mei nog niet helemaal vol, waardoor het ook nog niet helemaal schoon was). Schone kamer en prima eten in het restaurant.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,8
    Super locatie, wij gaan er zeker nog eens een keer naar toe!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat het zwembad pas vanaf 1 juni open was, hier hadden wij geen rekening mee gehouden.

    Super locatie en mooi hotel. Goed ontbijt en gunstige ligging wat betreft bezienswaardigheden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    10
    Geweldig genoten!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt had van mij iets meer brood gemogen....maar dat is persoonlijke smaak

    De kamers waren hartstikke mooi! Prachtig uitzicht mooi zwembad en avobnd eten was heerlijk!!!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    8,3
    Lekker relaxen in een hele mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Een beetje stankoverlast vanuit de badkamer doordat de afvoer wat stonk. Wat fijnere zitmeubels voor buiten zou fijn zijn (...of een appartement nemen natuurlijk)

    Hele mooie rustige ligging in de heuvels van Toscane. Mooie gebouwen en net terrein. Het zwembad is heerlijk en schoon. Wel even eigen kussen meenemen voor de ligstoelen :). Het restaurant beviel goed. s'avond heerlijk genieten van het uitzicht, de wijn, het eten.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    9,6
    Echt op het platteland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Driepersoonskamer met terras
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In Toscane zijn heel veel bedden met springveren in de accomodaties. Hier dus ook weer. Qua comfort niet alles.

    De locatie. Rust en een prachtig uitzicht op Volterra

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,9
    We hadden een lekker ruime kamer met een klein terrasje waar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige minpuntje was dat het koelkastje in onze erg onhandig was door onder andere het open vriesvak.

    We hadden een lekker ruime kamer met een klein terrasje waar je prima kunt zitten. Verder is het zwembad heerlijk, en vooral het uitzicht daar is prachtig!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    5,4
    Prijs/kwaliteit niet in verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer, suite geboekt maar viel tegen. 3 bedden op de kamer, slechte airco, bubbelbad stuk, kon niet rechtop staan douchen ivm balk. Ontbijt matig (automaat koffie) geen verse yoghurt, enz.

    Het uitzicht

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,5
    Prachtig gelegen op Toscaanse heuvels
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service en organisatie konden beter. Bij aankomst bleken de bedden niet in orde ( dubbel bed ipv de geboekte dubbelde bedden), pas na aandringen wilde men dit nog de dag zelf in orde brengen. De airco was kapot, waardoor er een hele plas water stond. Men was de handdoeken vergeten. Ook in het restaurant kon de bediening beter : gerechten die vergeten werden, hoofdschotels die opgediend werden wanneer de anderen al klaar waren met eten. Een prima plek dus, maar er valt meer van te maken.

    Prachtige plaats met 360 graden zicht op de Toscaanse heuvels en het stadje Volterra. Mooi gelegen zwembad. Goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    9,6
    We hebben genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtige plek bovenop heuvel met mooi uitzicht. Prima kamer. Goed restaurant.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    5,8
    Ons verblijf (kamer) voldeed totaal niet aan de verwachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten

    Sanitair van de kamer was niet schoon. Van onlangs gerenoveerd zoals beschreven was niets te merken. Het diner was matig.

    Mooi uitzicht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    9,2
    Ligging, rust en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel trappen voor mensen die slecht te been zijn

    Ligging, rust en vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    10
    De omgeving is echt prachtig!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving is echt prachtig!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    9,6
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche erg klein en schimmel

    Het uitzicht over de heuvels is adembenemend! De rust en Bourgondisch

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,5
    Prima verblijf voor paar nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt

    De ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    8,3
    prachtig gelegen, heel goed prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 7 nachten

    weinig keuze ivm maaltijden

    prachtig gelegen, heel goed prijs/kwaliteit

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,1
    Een geweldige ligging met een gigantisch uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Welkomst drankje

    Ontbijt goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    10
    Geweldige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was erg kort

    Fantastische ligging, magnifiek!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,1
    Aangenaam voor korte tijdsduuur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij de afrekening niet transparant de afzonderlijke kosten componenten van verbruik restaurant

    Het uitzicht en de rust

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    9,2
    Omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    10
    prachtig uitzicht over Toscaans landschap
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Vierpersoonskamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten

    prachtig uitzicht over Toscaans landschap

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    9,2
    Geweldig uitzicht en locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets kleine bedden

    Geweldig uitzicht en locatie. Eten is heerlijk. Bedden wat klein. Dat was het enige nadeel. Maar het is echt bijkomen hier.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,9
    Heel leuke vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    Beetje meer schaduw aan het zwembad, het ontbijt mocht beetje uitgebreider

    Mooi zwembad, mooie omgeving

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,9
    Prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige ligging, mooi uitzicht

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    7,5
    Prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten in het restaurant was te duur t.o.v. De kwaliteit.

    Het uitzicht en het zwembad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    10
    Schitterende lokatie, heel vriendelijk ontvangst, alles...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ?

    Schitterende lokatie, heel vriendelijk ontvangst, alles schoon en heerlijk eten

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    10
    Geweldige plek voor een weekje Toscane
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets

    Alles ! Julia is geweldig ! Het oersoneel trouwens ook

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    9,6
    Prima locatie voor een langer verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De toegankelijkheid. Vertrouw niet op je TomTom.

    De ruimte en de rust, te midden van een prachtig landschap met zicht op Volterra.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    10
    Fantastische ligging en een spectaculair uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Vierpersoonskamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten

    Fantastische ligging en een spectaculair uitzicht. Heerlijk zwembad en een vriendelijke staf. Wij gaan zeker nog eens terug.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    9,2
    Wow wat een prachtige locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wow wat een prachtige locatie! Erg gastvrij! Weg van alle drukte! Een aanrader!

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2016

    8,3
    Het uitzicht en de ligging, het contact met andere gasten en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De menukaart had iets uitgebreider gemogen voor een plaats waar weinig andere mogelijkheden zijn om te eten. Eten was ook matig. Wifi was niet geweldig in de kamers.

    Het uitzicht en de ligging, het contact met andere gasten en het personeel.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    7,5
    Door hogere ligging prachtig uitzicht op de heuvelachtige...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was hier en daar sprake van achterstallig onderhoud waardoor het geheel soms wat onverzorgd over kwam.

    Door hogere ligging prachtig uitzicht op de heuvelachtige omgeving. Fijn zwembad.Goede ontvangst.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    9,2
    De privacy, de kamers, de omgeving, het zwembad, het ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging is prachtig maar op één of andere manier verdwaalden we 's avonds altijd en was het agrihotel lastig terug te vinden. Maar dat zal aan ons hebben gelegen

    De privacy, de kamers, de omgeving, het zwembad, het ontbijt en het vriendelijke personeel. Eigenlijk alles dus!

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    9,2
    Als je enkel rust wilt, ben je hier op je plaats.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hebben wat moeite gehad om het te vinden. Ligt ver van alles af.

    Als je enkel rust wilt, ben je hier op je plaats. Je hoeft je ook niet te verplaatsen want je kan hier ook eten. We hadden een supermooie kamer, het zwembad is heerlijk en 's avonds kan je chillen onder de sterren.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2016

    9,6
    De locatie is gewoonweg subliem
    • Vakantiereis
    • Stel

    het sanitair is aan een update toe

    De locatie is gewoonweg subliem

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    9,2
    Prachtige locatie : wat een uitzicht !
    • Vakantiereis
    • Stel

    niks

    Prachtige locatie : wat een uitzicht !! Zeer gastvrije gastvrouw en dito personeel. Zeer ruime en verzorgde kamer. Ontbijt is zeer degelijk.

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    9,6
    Prachtige ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtige ligging

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2015

    8,8
    De ligging boven op een heuvel met fantastisch uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Laatste stukje weg en bereikbaarheid via GPS systemenis moeizaam

    De ligging boven op een heuvel met fantastisch uitzicht

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    10
    Fantastische locatie met geweldig uitzicht over de Toscaanse...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Fantastische locatie met geweldig uitzicht over de Toscaanse heuvels. Prachtige kamers. Hier is het echt nog heel stil in de avond.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    10
    Informeel, gastvrij, lekker zwembad, eenvoudige en eerlijke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi op kamer ook gratis maken.

    Informeel, gastvrij, lekker zwembad, eenvoudige en eerlijke maaltijd.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    10
    Vriendelijk personeel behulpzaam was er heerlijk rustig erg...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Warme eten

    Vriendelijk personeel behulpzaam was er heerlijk rustig erg leuke accomodatie

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    7,1
    De geboekte kamer was niet klaar bij aankomst om 17 uur
    • Vakantiereis
    • Stel

    De geboekte kamer was niet klaar bij aankomst om 17 uur

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 59

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Agrihotel Il Palagetto

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: