Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Agriturismo Forest

Via Roma, Traversa 2, 25049 Iseo, Italië

#6 van de 17 vakantiewoningen in Iseo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 167 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    10
    Het is een rustige en prachtige locatie voor twee personen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Het weggetje er naar toe is stijl, smal en hobbel en bobbelig. Gelukkig wen je hier snel aan.

    Geweldige gastvrijheid! Gratis fietsen er bij. Ontbijt prima. Lokatie met prachtig overzicht over meer. Echt een aanrader als je een rustige lokatie zoekt. Er zijn in totaal acht kamers. Kleinschalig!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    9,2
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen maar bij de beschrijving zou je kunnen vermelden dat het weggetje naar de locatie heel smal en hier en daar steil is.

    Alles was ontzettend goed, vriendelijk personeel en een prachtig uitzicht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    8,8
    Prettige kamer, goed bed, kraakte wel, badkamer schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prettige kamer, goed bed, kraakte wel, badkamer schoon. Prachtig uitzicht op Iseo, meer en bergen. Accommodatie ligt wel op hoogte, bereikbaar via steil en smal weggetje waar auto’s elkaar op enkele punten kunnen passeren. Lopen naar Iseo in 15 minuten. Je moet wel goed ter been zijn voor de terugweg. Iseo is een leuke stadje met leuke terrassen en mooie winkels. Bezoek bij minder weer ook Monte Isola.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,8
    Uitstekende prijs/ kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lastig om tempratuur douchewater af te stellen. Geluid van weg duidelijk hoorbaar.

    Uitstekende ligging, goed eten, vriendelijk personeel, gratis fietsen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    9,6
    Het eten is geweldig en je wordt daarbij uiterst vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het eten is geweldig en je wordt daarbij uiterst vriendelijk bediend door Vlad. Vanaf het terras en het balkon van de kamer heb je een prachtig uitzicht over het Iseo-meer en de stad. We zijn hier al vaker geweest en hopen er in de toekomst nog regelmatig terug te komen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    10
    Absurd fantastisch. Hier wil je naartoe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je vergeet hier alles wanneer je uit het raam kijkt. Een fenomenaal uitzicht over het meer is wat je toelacht. Maar deze agriturismo geeft je zoveel meer. Een warm welkom bij de ontvangst en elke keer als je ontbijt of dineeert. Beide zijn heel goed geregeld met huisgemaakte lekkernijen. De bediening is supervriendelijk en de eigenaresse komt regelmatig zelf even poolshoogte nemen. Niets dan lof voor deze agriturismo. Gezegend met het uitzicht maken ze dit door hun gastvriendelijkheid en kwaliteit tot een plek waar je naar terug verlangt zodra je er wegrijdt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2016

    9,2
    Gastvrijheid, puur eten en een prachtig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Je zit niet in het centrum en de sanitaire voorzieningen zijn wat oud. (Maar: veel handdoeken enz.) Verwacht gewoon gastvrijheid en een ruime, schone kamer en lekker eten. Ik hou van deze mensen!

    Voor 'grote' mensen zijn de bedden te doen, geen randen aan het uiteinde. Geen harde en genoeg kussens. Heerlijk eten ( 20 euro erbij voor halfpension (voor/pasta/hoofd/na incl. nette water en wijn). Lokale of eigen ingredienten. Prachtig uitzicht over het meer, eigenlijk te mooi. Het centrum van Iseo is makkelijk te voet bereikbaar (15 minuten), maar je moet wel een heuvel neer en een heuvel op. De weg naar boven is ook mooi, als je om je heen kijkt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    9,2
    Het ontbijt was heerlijk met huisgemaakte confituur enz.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Het ontbijt was heerlijk met huisgemaakte confituur enz. Ook het diner dat je er kan nemen was erg lekker vooral als je van gegrild vlees houdt. De locatie was schitterend, vanop de heuvel heb je een prachtig uitzicht over het meer en het natuurgebied en toch ben je maar 2 km van het centrum van Iseo verwijderd. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Ze stonden steeds voor je klaar.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,5
    Vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine koelkast op de Kamerlid zou welkom zijn.

    Vriendelijkheid

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    9,2
    Het personeel en de ligging.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nogal moeilijk te bereiken: smalle wegnaar boven.

    Het personeel en de ligging. Zeer goede italiaanse gerechten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    10
    Prima lokatie om de omgeving te bezoeken.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Prima lokatie om de omgeving te bezoeken. Prachtig uitzicht op Lago d'Iseo.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    10
    Schitterend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Rustige locatie, mooi uitzicht op Iseomeer, lekkere keuken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,5
    kleine kwaliteit top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer beetje moderniseren

    Uitzicht, ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,5
    Prachtig , rustig gelegen verblijf, op 1 km van station van Iseo.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Geen airco in de kamer. Beperkt avondeten, niets van vis.

    Het uitzicht van uit de kamer en van op het terras. De rust. Super ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    9,6
    Wijntrip naar Franciacorta
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Lekker ontbijt met huisgemaakte producten. Avondeten ook zeker aan te raden. Heel vriendelijke mensen en mooie locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    9,6
    Geweldig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima ontbijt Heerlijk avondeten Super vriendelijke bediening Gratis goede fietsen om te gebruiken

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    10
    Ontspannende en prima locatie om te gaan wandelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets is tegengevallen

    Kamer goed schoon Heerlijk ontbijt en uitstekend avond eten Vriendelijke mensen Top locatie

    Verbleven in augustus 2016

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: