Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Masseria Agrituristica Lama S.Giorgio

Strada Provinciale 84 Rutigliano - A delfia, 70018 Rutigliano, Italië

#2 van de 6 hotels in Rutigliano

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 362 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    8,8
    heerlijk! door vertraging kwamen we pas laat aan; we hadden er graag langer willen zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er viel helemaal niets tegen

    Het diner 'savonds was perfect. Na een lange reis werden we blij onthaald. De wijn perfect. Jammer dat we maar één nacht geboekt hadden. We waren er graag langer gebleven

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,5
    tevreden met een bijsmaak
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 5 nachten

    Wij verbleven 5 nachten. De eerste 4 nachten tot volle tevredenheid. Echter op de laatste avond/nacht vierde de eigenaar zijn 25 jarige bruiloft. Eten en een drankje nuttigen die avond was niet mogelijk. Dat is op zich niet erg echter er stond ook live muziek dat tot diep in de nacht luid speelde. Uiteindelijk pas na twee uur ´s nachts kunnen gaan slapen vanwege de geluidsoverlast. Vonden wij erg respectloos naar de klanten die gewoon die nacht betaald hadden en dat terwijl er geen enkele faciliteit beschikbaar was. Sterker nog er kon geen drankje af.

    De ligging en de sfeer die het complex uitstraald

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    4,2
    in het oude gedeelte zijn de bedden erg slecht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    in het oude gedeelte zijn de bedden erg slecht er is helemaal geen al la carte restaurant .maar elke dag 1 menu die in hoog tempo werd geserveerd zwembad is nieuw geen parasols en paar ligbedden en stoelen voor alle kamers voor dat het zo afgelegen ligt mogen ze wel wat aan de service doen [lunch en drinken bij het zwembad]

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,5
    Prachtig authentiek huis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was door de wegomlegging niet makkelijk te vinden. Onduidelijk waar de ingang was, heb moeten bellen. We kwamen erg laat aan en alle poorten waren gesloten.

    Prachtig authentiek huis. Prima ontbijt. Dichtbij het dorp. Beetje moeilijk te vinden vanwege werk aan de weg.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    5,8
    Geen rekening gehouden met hotelgasten, zeer gehorig in hoofdgebouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Wordt weinig tot geen rekening gehouden met de hotelgasten, ook ontbreekt de informatievoorziening naar de hotel gasten. We hadden een meer knusse sfeer verwacht, maar er gaat meer aandacht uit naar andere feesten en recepties dan naar de 'gewone' hotelgasten. Tijdens ons 7 daags verblijf waren er 2 feesten 's avonds (en 1 overdag, maar daar hadden we geen last van): - huwelijks jubileum van eigenaar: hier werden wij van te voren niet over geïnformeerd, we kwamen erachter door te vragen waarom het diner 's avonds niet doorging, ook werd ons op onvriendelijke manier verteld dat we onze auto ergens anders moesten parkeren i.v.m. het feest. Achteraf bleek het een heel groot feest te zijn dat alle ruimtes van het hotel in beslag nam en wij daardoor 's avonds op onze kamer moesten verblijven. Tot 02:00 erg harde muziek, daarna werd alles opgeruimd wat ook weer heel veel herrie was (terugzetten/schuiven tafels en stoelen en harde stemmen, onze kamer was boven het restaurant en het is heel gehorig). - tweede avond was een muzikaal optreden (waar hotelgasten ook bij konden zijn), dit was op tijd afgelopen, maar rond 01:00 werd er weer opgeruimd met veel herrie (schuiven tafels en stoelen en harde stemmen), hier was al over geklaagd door ander Nederlands stel bij het vorige feest, maar had helaas geen resultaat. We hebben geklaagd bij de 'receptie' over beide avonden, maar er werd verwezen naar de eigenaar, maar die hebben we niet meer gezien.... Wij verbleven in het hoofdgebouw wat erg gehorig is, je hoort alles van de andere kamers en ook van het restaurant in ons geval. Ook was de 'receptie' vaak niet bemand voor vragen/klachten (hierdoor zaten we 2 dagen zonder warm water, dit werd snel opgelost tijdens het uitchecken.....). Jammer is ook dat er weinig schaduwplekken zijn rondom het zwembad (zwembad is overigens wel lekker!)

    - centrale ligging - vriendelijk personeel bij ontbijt/avondeten - ontbijt en avondeten is lekker en uitgebreid (wel vaak hetzelfde) - lekker zwembad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    8,8
    Goed ontvangst door personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het staat aangeschreven als een agriturismo, maar is meer hotelachtig door de uitstraling en de iets kleinere kamers, maar ze zijn zeker comfortabel. Verder waren we de agriturismo eerst voorbij gereden en zagen we opeens een klein bordje waar het op stond. Dus je moet wel opletten als je aankomt dat je het niet voorbij rijdt!

    Goed ontvangst door personeel. Nette kamers, sommige hebben een balkon en er zijn kamers bij het zwembad. ‘S ochtends goed ontbijtbuffet, over het algemeen redelijk zoet met taarten en fruit. Je kunt ook gewoon brood eten met vlees of kaas. ‘S avonds kun je er een prima 4-gangen menu eten met een karaf wijn voor €20,- pp.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    6,7
    Kamers waren ok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hebben s avonds daar gegeten. Kwaliteit eten ondermaats. Spaghetti had geen smaak, kippebil niet gaar, opgediend met courgettes die wel gebakken waren maar koud en rauwe wortel.

    Kamers waren ok. Zeer proper onderhouden. Correct kwaliteit - prijsverhouding

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    9,6
    Heel vriendelijk personeel, heel rustige kamer (geen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht vanuit kamer

    Heel vriendelijk personeel, heel rustige kamer (geen geluiden van andere kamers) uitgebreid ontbijt. Goede uitvalsbasis om omgeving te verkennen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    8,3
    Behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een standaardkamer geboekt maar er was nergens te lezen dat het 2 trappen hoog was.onder het dak, piepklein en uitgeleefd. Schandalig dat dit nog verhuurd wordt.we hebben er 1 nacht met tegenzin geslapen maar hebben gelukkig voor de volgende 4 nachten een nieuwe kamer gekregen aan het zwembad.als we deze zolderkamer niet zouden gezien hebben was alles perfect geweest.

    Behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel. Mooi zwembad. De nieuwe kamers.goede ligging.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    9,6
    Superromantisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Heel romantische plaats om te overnachten. Wij verbleven in de suites aan het zwembad, heel ruime, mooie kamers. Elke kamer had ook een tafel en stoeltjes om buiten te genieten. Wij hadden mooi weer, waardoor het soms ietwat "druk" was aan het zwembad (relatief). Het hotel ligt wat afgelegen, maar met onze huurauto was dat eigenlijk ideaal om van daaruit de omgeving te verkennen. Vlakbij Bari, Polignano a mare, Alberobello, … heel mooie streek! Zeer hygiënisch, kamers worden elke dag met veel zorg gepoetst. Vriendelijk personeel ook! Het ontbijt is niet bijzonder uitgebreid, maar wel voldoende.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    7,5
    mooie kamers, schatten van personeel, hygiene perfect, onpersoonlijk beheer, GEEN Agriturismo !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 7 nachten

    De kwaliteit van het brood en het beleg liet veel te wensen over. Het avondmaal was dank zij de kok steeds lekker, maar varkensvlees in al zijn vormen was troef ! Het dessert was telkens hetzelfde nl. Fruit. Hadden ze maar eens het restant van de taarten van bij het ontbijt geserveerd ! Wij hadden uitgekeken naar een Agriturismo (Marceria) met sfeer en warmte van de uitbaters, maar we kwamen terecht in een onpersoonlijk gerund Hotel waarbij de staf onzichtbaar was. Deze instelling had niets gemeen met een Agriturismo !

    100 % het personeel voor de kamers en de bediening bij het ontbijt. Wij hadden ons kamer in de nieuwe dépendence, die waren schitterend. Er is ook een zeer mooi zwembad

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,3
    Mooie kamer, (h)eerlijke keuken, heel goedkoop voor de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst was niet echt hartelijk. Eetruimte was veel te groot en niet zo gezellig voor het aantal mensen, hoewel er een andere ruimte beschikbaar was. Het eten zelf was super.

    Mooie kamer, (h)eerlijke keuken, heel goedkoop voor de gekregen kwaliteit,super ontbijt. ( buiten seizoen)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    10
    Prima verblijf in Masseria Agrituristica Lama S.Giorgio, jammer van de rotzooi in de omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Buiten de muren van Masseria Agrituristica Lama S.Giorgio was de omgeving zeer teleurstellend. Zeer veel afval langs de wegen, "dames in schaarse kleding" langs de weg. Eigenlijk had deze locatie 40 km zuidelijker moeten liggen, daar waren de wegen schoner en was er meer mogelijkheid om te fietsen.

    Vriendelijkheid van het personeel. Het ontbijt en diner waren uitstekend.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,1
    Een rustige locatie, ruime lichte suite kamers die dagelijks...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 7 nachten

    Ontbijt is ok voor een dag of 2. Ontbijt is vrij eentonig, suite kamers zijn gehorig. Had badkamer met douche gevraagd, maar met bad gekregen.

    Een rustige locatie, ruime lichte suite kamers die dagelijks werden gepoetst

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,5
    Prima accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijk personeel, zelfs te laat van het vliegtuig gekomen maar u nog eten gekregen om 22:00. fijn zwembad, ontbijt is prima. Elke dag verschillend, tweede kop koffie mogelijk, afdek materiaal voor de vliegen, elke dag een ei en alles gratis

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    7,1
    Onder de verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    -Ontbijt en avondmaal binnen - jammer in het zuiden van Italië ! -Ontbijt voor iemand met lactose-intolerantie (doorgegeven op voorhand) zeer erg pover ! Kon enkel gekookte ham, een hardgekookt ei en konfituur eten -Avondeten : niet lekker

    Kamer was ruim, heel erg mooi en heel erg netjes !

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,7
    Correcte locatie doch minder onder de indruk dan we hadden gehoopt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer luidruchtige kamers. Je hoort alles wat de buren doen. Een gemiste kans is dat nieuwe gedeelte niet voorzien is van zitplekken buiten met schaduw. Alles is open en bloedheet. Derde bed in de kamer was erg slecht van kwaliteit. Na vervanging ervan nog slechter.

    Personeel deed zijn best. Mooie omgeving met druiven.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    9,2
    Fantastisch, voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Af en toe vis op het menu zouden wij waarderen

    Charmante en zeer hulpvaardige staf en medewerkers, Uitstekende zwemfaciliteiten en mooie kamers. Goede keuken met voortreffelijke prijs-kwaliteitverhoudingen. Locatie t.o.v. bezienswaardigheden centraal en goed te bereiken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    9,6
    De locatie en mogelijkheid om daar ook te eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kon de gasten in de suite naast de onze goed horen, gelukkig waren er geen rumoerige kinderen bij...

    De locatie en mogelijkheid om daar ook te eten. Ontbijt was heel goed. Er wordt veel aandacht besteed aan de verzorging van de omgeving. Mooie beplanting (nog jong) en schoon terras en zwembad. Alles nog nieuw..

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    6,3
    Had er iets meer van verwacht...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Suitekamers waren gewone kamers, 15 kamers in nieuwbouwdeel los van Masseria. weinig sfeer daardoor.

    Ontbijt was goed, Masseria fraai. Pand uit 1780.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    10
    Een warm welkom!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij kwamen heel laat aan en vroegen of we nog iets kleins konden eten. Binnen 3 minuten stond de tafel vol met verse bloemen, wijn van de eigen wijngaard, tafelwater, verschillende soorten vlees en kaas, fruit, olijven, brood en olijfolie van eigen bomen. Een zeer warm welkom!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    8,8
    Leuk verblijf tussen de wijngaarden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren extreem gehorig.

    Het ligt op een erg mooie locatie tussen de wijngaarden. De kamer was erg ruim en netjes met een heerlijk bed. 's Ochtends genoten van een lekker uitgebreid ontbijt. We hebben een avond in het hotel gedineerd en dit is zeker een aanrader.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    8,3
    Sfeervol
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving (naast direct omliggende wijngaarden) niet bijzonder

    Sfeervol Rustig Lekker eten Prima lokale wijn

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    7,5
    ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt nogal pover jammer genoeg was onze airco defect

    prima ligging propere kamers zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    10
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles ok

    Charme

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    9,2
    Heerlijk, wel jammer dat buiten ontbijten niet echt gebruikelijk is
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat onduidelijkheid waar je je moest melden bij aankomst

    Zeer stijlvolle inrichting met grote badkamer met bubbelbad

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    8,3
    Fijn verblijf, relaxte kamers & sfeer. Misschien beter om ergens anders te dineren’
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving is niet heel pitoresque. We hadden meer verwacht van de wijngaard eromheen.

    Fijn zwembad; luxe kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    6,7
    Eenvoudig , goed en degelijk Hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt en diner

    Het ontbijt is Italiaans eenvoudig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    10
    Mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant is vrij groot waardoor het ongezellig oogt.

    Prachtige kamer en zwembad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    8,3
    Mooi klassiek pand op een actieve agriturismo met uitzicht...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi klassiek pand op een actieve agriturismo met uitzicht op de olijvenboomgaarden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    9,6
    Mooie moderne faciliteiten gelegen midden de wijngaarden,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie moderne faciliteiten gelegen midden de wijngaarden, gemoedelijk sfeer. Men kan er voor een zeer redelijke prijs goed eten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed

    Ligging, kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    7,1
    Aardig personeel. Goede uitvalbasis voor bezoek naar Alberobello en Bari
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer

    Rustige omgeving

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    9,6
    Alles elegant en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Loo

    Alles elegant en schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    8,8
    Zwembad was super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijkomend bed voor kind zakte in

    Zwembad was super

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    6,7
    helaas geen koffie/thee voorziening op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    helaas geen koffie/thee voorziening op de kamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    7,1
    Prachtige kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omliggende tuin was met steentjes bedekt. Geen bomen, planten of bloemen.

    Prachtige kamer. Smaakvol ingericht en grote douche.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    9,2
    Alles was zeer verzorgd en het personeel erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De kamer was gehorig, vooral last van een rondwandelende buurvrouw op hakken.

    Alles was zeer verzorgd en het personeel erg vriendelijk. Heerlijk bad bij de kamer. Mooi zwembadje met terras ook.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    8,8
    De masseria op zich was prachtig - een leuke tuin om rustig...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    het ontbijt was niet slecht maar was vooral gericht op Italianen die graag zoet eten 's morgens - ik had in de prijs een eitje of kaas verwacht - voor de rest was het voor mij in orde.

    De masseria op zich was prachtig - een leuke tuin om rustig te zitten - boekje te lezen - zwembad steeds open vanaf 10.00 uur 's morgens - rustig - genoeg ligstoelen -

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    8,3
    Kamer en badkamer heel goed in de nieuwe uitbreiding;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dinner op zaterdagavond - onduidelijke informatie wat er te verwachten viel - lang wachten door verkeerde aangave aanvangsuur

    Kamer en badkamer heel goed in de nieuwe uitbreiding;

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    7,9
    Dat de masseria midden in de natuur ligt, maar daar kies je...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De inrichting van de buitenruimte is pover, ijzeren stoelen die niet lekker zitten. Ze kunnen daar veel meer van maken. Ontbijt was pover.

    Dat de masseria midden in de natuur ligt, maar daar kies je natuurlijk zelf voor. Personeel is behulpzaam en aardig. We konden ook van kamer wisselen omdat de eerste kamer donker was. Voor 3 dagen wilden we iets meer dan een klein raampje.

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    10
    We logeerde in de dependance, geweldig mooie moderne...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We logeerde in de dependance, geweldig mooie moderne architectuur. Diner en ontbijt in sfeervol oud maar mooi ingericht huis. Aanrader!!!

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    6,3
    Het appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te steriele omgeving,het ontbijt. Tevens avondeten was slecht.

    Het appartement.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    7,9
    De ligging en het uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging en het uitzicht. Je kunt er prima eten (voor weinig Geld).

  • Beoordeeld op: 21 februari 2015

    5,8
    Het bed was oncomfortabel en van het avondeten werd ik ziek.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het bed was oncomfortabel en van het avondeten werd ik ziek.

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: