Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Country House Letizia

Strada Marzar 4, 37135 Ca' di David, Italië

#3 van de 3 hotels in Ca' di David

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 197 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    6,9

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    6,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,1
    Okay hotel met druk zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden de pech dat het warme water niet werkte de laatste anderhalve dag. Alternatief was douchen in het douchegebouw op hun sportterrein. Ook goed te vermelden dat het zwembad (tegen betaling) ook gebruikt wordt door de lokale bevolking waardoor het in het weekend erg vol was aan het zwembad.

    De kamer was schoon, personeel vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    6,3
    Verblijf bij Verona
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eigenaar is een aardige oude man, maar personeel erg chagrijnig, bij aankomst moet je bellen bij de toegangspoort om naar binnen te kunnen rijden, dat kan even duren voordat er iemand reageert, ook als je weg wil, moet iemand eerst de poort openen, erg onhandig allemaal.

    Kamers prima in orde

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,1
    qua prijs/kwaliteit is dit best in orde maar het is niet idyllisch.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    -je hebt niet echt een welkomsgevoel omdat de dame geen engels kan, het heeft precies wat tijd nodig maar eigenlijk zijn ze wel zeer vriendelijk. -kamers niet echt gezellig en ook badkamer zeer basic -het zwembad is publiek, ik had iets anders verwacht van een agro tourismo maar er is wel voldoende plaats om te liggen.

    - groot zwembad -lekkere pizza's ter plaatse !! we zijn er 2x blijven eten voor het gemak -niet te ver van Verona

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    5,8
    Het was schoon, verder zeer matig. Wel een groot zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed kraakte bij iedere beweging, het ontbijt was karig en de cappuccino ronduit smerig.

    De ligging ten opzichte van Verona is gunstig.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    9,6
    Toplocatie nabij Verona, Garda en Venetie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betrokkenheid personeel. Heerlijk zwembad. 15m van Centrum Verona, 30m van Lazise (Garda) en binnen 1 uur in Venetie. Toplocatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    5,8
    Prijs kwaliteit goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco op de kamer werkte niet. Tijdens het weekend zeer druk door de lokale bevolking die gebruik mag maken van de faciliteiten.

    Gastvrijheid

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    6,7
    Je kunt er prima slapen en ontbijten.
    • Zakenreis
    • Stel

    Je moet er niet komen in de verwachting van een boel gezelligheid met een restaurant of bar. De boel is in opbouw en wij waren er in februari. Mogelijk dat in de zomer het wat gezelliger is.

    Je kunt er prima slapen en ontbijten. Het ligt wat afgelegen, dus rustig. En dat beviel ons ook goed.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    6,3
    alles was goed schoon, de airco was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    bediening was onprofessioneel. te weinig parasols of anders zon-bescherming.het geheel was niet gezellig aangekleed.

    alles was goed schoon, de airco was goed. het zwembad was goed.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    4,6
    de kamers waren ruim, schoon en er was een goede douche.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bij de ontvangst voelde we ons niet welkom, een nogal onvriendelijke, onverschillige, niet gastvrije eigenaar. Je kunt er alleen een (goede)pizza eten. Het ligt heel afgelegen op een soort industrieterrein (weliswaar 15 min. met de auto van centrum Verona). Er is geen bar en het personeel wekt niet de indruk dat je welkom bent om gezellig op het terras te komen zitten. (verlichting is afschuwelijk; een soort bouwlampen).

    de kamers waren ruim, schoon en er was een goede douche. (Zout)water zwembad is prima.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    5,8
    Rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Internetverbinding en tv.

    Rustige locatie

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,5
    Ligging ideaal en op 10 min.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt mag iets uitgebreider , maar voor zijn prijs niet slecht !

    Ligging ideaal en op 10 min. Van centum Verona

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: