Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Agriturismo Surì

Via Della Chiesa, 3, 15016 SantʼAndrea, Italië

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 48 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    10

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    9,6
    zeer zeer vriendelijke eigenaren
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    De verlichting in de kamer.

    De hartelijkheid en behulpzaamheid van de eigenaren. Niets was hun teveel. We zijn zelfs uitgenodigd voor de bruiloft van hun zoon. Eten en drinken bij Suri is wat men mag verwachten van de Italiaanse keuken. Een absolute aanrader is het restaurant op de hoek, open van donderdag t/m zondag. Ook een goede mogelijkheid om te eten is bij Chicca in Cassine dit is een agriturismo.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    8,8
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een paar kleine puntjes, maar die zijn snel vergeten

    Het mooie uitzicht De ongelofelijk lieve mensen Heerlijk eten Het voelt echt als welkom in hun gezin

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,3
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niets, misschien de iets te harde bedden. Maar dit is persoonlijk en kwamen wij op onze reis in Italië meer tegen. We hebben het opgelost door twee dekens onder het onderlaken te leggen.

    Prachtig gelegen accommodatie in fraai wijnbouwgebied, niet voor niets is dit als Unesco werelderfgoed bestempeld. Lekker zwembadje om af te koelen, fraai terras met geweldig uitzicht. Zeer vriendelijke eigenaars die er alles aan doen om het hun gasten naar de zin te maken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    8,8
    Gastvrijheid met een hoofdletter!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    De kamers en badkamers zijn basic ingericht, maar alles wat je nodig hebt is er. Het duurt even voordat het water warm wordt. We hadden voor mei erg hoge temperaturen van boven de 30 graden Celsius. De kamer werd s'nachts erg warm. De airco is dan echt nodig en persoonlijk vind ik het prettiger als ik gewoon met de ramen open kan slapen. Het enige wat ik echt gemist heb, was een zacht kussen in de tuinstoelen en een ruimte met makkelijke stoelen waar je met minder goed weer en als het in de avond afkoelt, lekker kunt zitten. De kamer is namelijk vrij klein en donker.

    De warmte en de hartelijkheid van Danila en Michaele en van hun familie. Wij waren door de week de enige gasten en ze hebben er alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken. Twee kleindochters hadden hun communiefeest en we werden uitgenodigd om mee te eten. Dat hebben we niet gedaan, omdat we andere plannen hadden, maar toen we terugkwamen was er nog taart en hebben we nog gezellig met dochter Eugenia gesproken. Michaele en Danila boden spontaan aan om ons naar een kleine wijnproducent te rijden, waar we wijn en pancetta met brood hebben geproefd en we zijn met ze mee geweest naar de Citadel in Alessandrie. Die was helaas gesloten, maar het was heel gezellig. Michaele spreekt wat Frans en Danila wat Engels en met een beetje Italiaanse woordenkennis erbij konden we ons prima verstaanbaar maken. Danila kookt met lokale producten hele smakelijke maaltijden. Zoon Pietro komt 's avonds thuis en spreekt ook wat Duits en Engels. Het ontbijt is vooral zoet. Ik ontbijt graag met yoghurt en fruit en dat werd meteen geregeld. De koffie is prima! We hadden elektrische fietsen gehuurd. Vooral rond agriturismo Suri zijn er een paar hele steile heuvels, die met een gewone fiets niet te doen zijn, maar nu ging het moeiteloos. De omgeving is echt prachtig en Acqui terme is een leuke plaats om heen te fietsen en te gaan lunchen. Onder aan de straat bij Suri is een goed restaurant, dat van donderdag tot en met zondag open is. Wel ruim van tevoren reserveren! Het is heerlijk om onder de 200 jaar oude moerbeiboom te zitten en een boek te lezen. We zijn zeker van plan om nog eens terug te gaan.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    8,8
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel had een overbooking dus we werden geupgrade naar het grote huis was eigenlijk alleen voor groepen gebruikt wordt. Wat geweldig was

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    gemeenschappelijk zwembad met buren, vrienden, etc .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 14 nachten

    gemeenschappelijk zwembad met buren, vrienden, etc ...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Personeel, locatie, kamer, eten. Eigenlijk alles, maar vooral het enthousiasme van Paola en de eigenaren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    10
    De lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lokatie

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,5
    Zeer vriendelijke mensen, mooie rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt is wat beperkt qua brood, vooral zoetigheid op zijn italiaans. Blijkbaar kon je wel een eitje of zo vragen, maar dat wisten we maar de laatste dag. Spijtig..

    Zeer vriendelijke mensen, mooie rustige omgeving.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    9,6
    Vriendelijke eigenaren!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vriendelijke eigenaren!

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Agriturismo Surì

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: