Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Agriturismo Villa Cefalà

Ss113,48, 90017 Santa Flavia, Italië

#4 van de 19 vakantiewoningen in Santa Flavia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 122 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,3
    Prima accommodatie maar zeer teleurstellende locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matige omgeving. Santa Flavia heeft niets te bieden, behalve als uitvalbasis naar Palermo of Cefalu (allebei 40 minuten)

    Prima kamers, vriendelijke medewerkers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    7,5
    Comfortabele Borgo om het gebied rondom Palermo te ontdekken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het restaurant bij de accommodatie maakt de verwachtingen die je creëert op basis van de entourage en de luxe die het uitstraalt niet waar. Eten op zich was prima maar je verwacht toch wat meer. Prijs/prestatie voor het eten is wat ons betreft niet helemaal naar verhouding. Bediening is correct, vriendelijk, ambiance is goed maar de piepende stalen deuren naar de keuken en de toiletten geven na verloop van tijd irritatie.

    Prachtige Borgo, op korte afstand van Palermo. Vanuit deze locatie kun je zowel per trein (2,50 per enkele reis) als per auto binnen 15-20 minuten in hartje Palermo zijn. Parkeren in Palermo ging prima op aanwijzing van de gastvrouw. Het stadje waar deze accommodatie onder valt is niet zo bijzonder, de omgeving daarentegen maakt veel goed. Op korte afstand vind je een leuk strand met een prima restaurant/lunchroom/bar (Café 113). Iets dichter naar Palermo ligt het vissersdorpje Porticello, aanrader voor mensen die van echt vers voedsel uit de zee houden. Probeer I Piscaturi aan de oude haven of Al Faro Verde du Benito. Vanuit hier heb je een prima uitvalsbasis om bijvoorbeeld Cefalu, Monreale en Palermo te bezoeken.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,9
    Relaxen op een mooi domein
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad en ontbijt. Parking vlakbij kamers.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    7,9
    prima en een leuk stadje op een mooi lekje,aan de zee dus prachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    waren aan het verbouwen dus wat rommelig

    heerlijk op het balkonnetje gezeten bij het ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    10
    De rust en beauty van het compex
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rust en beauty van het compex

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    9,2
    Prima verblijf, mooie tijd gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meubilair in het huisje en oncomfortabele terrasstoelen.

    Mooi zwembad, vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    9,6
    Schitterende locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige locatie zeer sfeervol, ruime kamers. Mooi zwembad , uitstekend ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    6,7
    Het domien waar we verbleven was wel oke
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving, er was weinig te zien ,verkeerde kant van Sicilie gekozen,

    Het domien waar we verbleven was wel oke

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    9,5
    Prachtig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie locatie. Vriendelijk personeel. Schoon, fijn zwembad en indrukwekkende binnenplaats waar het ontbijt en diner werden geserveerd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    8,8
    Mooie agriturismo, slecht restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant slecht, zowel ontbijt als diner. Niet in verhouding met accomodatie

    Prachtige accomodatie

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    9,6
    Goed ontbijt, geweldig zwembad , prachtige locatie , veel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets , we voelden ons de koning te rijk

    Goed ontbijt, geweldig zwembad , prachtige locatie , veel privecy , ( app 6 ) goed gegeten , was wel even zoeken.

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    7,5
    De service: we waren vroeg, onze kamer nog niet klaar en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel wees ons de weg naar een station dat ver weg lag. Er was een station vlakbij.

    De service: we waren vroeg, onze kamer nog niet klaar en kregen toen de beschikking over een klein huis. Prima.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    7,9
    Ruime kamer met verdiep voor 3 personen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigen keukentje niet aantrekkelijk. Ontbijt niet uitgebreid genoeg voor 12€/pp. Daarom slechts 1x gedaan. Soms zoeken naar eigenaar en dan tot de keuken wenden. Diner wel goed van kwaliteit maar chef kok moet er meer mee kunnen doen.

    Ruime kamer met verdiep voor 3 personen. Men kan koken doch niet aantrekkelijk. Erg mooie zwembad met ligstoelen. Diner kan in mooi kader. Mooie tuin en erg mooi privégedeelte van eigenaar.

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    9,2
    We betaalden wat meer dan we normaliter voor een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alleen voor het ontbijt moet je apart betalen en ik vind het veel geld voor wat ze aanbieden (hebben beter meegemaakt).

    We betaalden wat meer dan we normaliter voor een overnachting betalen maar hebben er geen moment spijt van gehad! Twee kamers (een aparte slaapkamer) met terras. Restaurant aanwezig (lekker gegeten). Prima accomodatie om Palermo te bezoeken. Palermo CS is prima met de trein bereikbaar (Station Casteldaccia op loopafstand van Cefala); maar vergeet niet om bij de Tabacchi (bij kruispunt op weg naar station)eerst treinkaartjes te kopen, 2,50 per stuk en per reis en afstempelen op perron). Geen kaartjesautomaat of loket op station. Na 1 drukke dag Palermo kom je hier weer heerlijk tot rust. Monreale is wel goed te doen met de auto van hieruit (je hoeft niet door het centrum van Palermo). Volg in Palermo de bordjes Monreale

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    9,6
    Prijs ontbijt aan hoge kant voor basic
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs ontbijt aan hoge kant voor basic

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    7,5
    Schitterende ambience
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt karig voor de prijs van € 12,00

    Schitterende ambience

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Agriturismo Villa Cefalà

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: