Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Alba 3-sterren

Via M.Forti 14, 65122 Pescara, Italië

#4 van de 16 hotels in Pescara

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 679 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    10
    Dit hotel was een heel positieve ervaring over de hele lijn:...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets... echt niets...

    Dit hotel was een heel positieve ervaring over de hele lijn: een prachtig gebouw op een steenworp van het centraal station en de dijk, een heerlijk uitgebreid ontbijt, goede ontvangst, heel goede prijs.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    10
    Heel leuk typisch Italiaans hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Pescara zelf is niet per se een heel mooie stad. Je kunt er heerlijk eten en leuk winkelen en er is een groot treinstation met goede verbindingen naar Ancona en Bari. Maar Pescara als stad heb je na 4 dagen echt wel gezien. Ligt overigens wel direct aan zee, met prachtige stranden met huurbedjes en veel eettenten.

    Het is een echt Italiaans hotel: hoge plafonds, heerlijke badkamer, luiken voor de ramen en een fantastisch Italiaans ontbijt met dolci en verrukkelijke cappuccino. Gerund door twee oudere dames. Veel fijne restaurants direct om de hoek en elke dag een fijne ochtendwandeling aan de boulevard. We hebben genoten. Ga hier niet heen als je geen Italiaans wilt spreken of Engels ontbijt wilt. Als je echt houdt van Italië en de Italiaanse keuken en sfeer is dit een erg leuke plek om te verblijven en word je met open armen ontvangen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    9,6
    Absoluut beter dan verwacht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Erg warm in de kamer.

    Uitgebreid ontbijt, zowel keuze uit hartig als zoet. Kamers eenvoudig maar netjes en schoon. Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk. Ligging is zeer centraal. Je kunt een parkeerplaats in de garage huren, maar dat raad ik alleen aan als je een kleinere auto hebt vanwege de beperkte ruimte in de straten en in de garage. Er is ook een mogelijkheid om gratis te parkeren bij het station (ongeveer 200m van het hotel). Is wel niet aangegeven maar moet je even naar vragen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    9,2
    Perfect hotel voor stafsexploratie en voor zakelijk bezoek
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Prima ligging en zeer mooi hotel in historische stijl

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    7,5
    Ideaal in het centrum en vlak bij het strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Waande me in de 19 eeuw,(heel leuk) voor op doorreis een prima schone locatie,ontbijt prima.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    10
    Geweldig, maar dit wist ik al via vrienden.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Weinig tot niets m.a.w. ik zou het niet weten.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Interesse in de gasten. (Familiehotel.)

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    10
    Ligging perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Ligging perfect. Alles op loop afstand, strand,boulevard en restaurants. Lekker ontbijt. Prijs.

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    7,5
    Super grote kamer, zeer klassiek maar erg leuk ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt

    Super grote kamer, zeer klassiek maar erg leuk ingericht.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    8,3
    De uitstekende centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De uitstekende centrale ligging. Om de hoek een heel goed restaurant.(Regina) Gezellig personeel.

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    8,3
    Ligging goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt beperkt, brood was op en werd niet aangevuld, dus alleen zoetigheid.

    Ligging goed. De airco werkte prima.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    7,5
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    organisatie ontbijt

    vriendelijk personeel

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Alba

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: