Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Eden 3-sterren

Viale Della Vittoria 16, 28831 Baveno, Italië

#11 van de 15 hotels in Baveno

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 488 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 27

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,9
    Een prima hotel met vriendelijk personeel. Een prima prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 7 nachten

    Er is geen 'buiten' bij de kamer, dus even je natte handdoeken of zwemkleding ophangen is lastig.

    Grote familiekamer met een prachtig uitzicht over het meer. Het ontbijt is prima, goed verzorgd en lekker

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    9,6
    Een gezellig hotel met vriendelijke mensen op een top locatie aan het meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een gezellig hotel met vriendelijke mensen op een top locatie aan het meer. We hadden een ruime kamer aan de achterkant van het hotel - het voordeel hiervan is een rustige kamer met een heerlijk uitzicht op de kerk en de bergen. Het hotel kent ook een restaurant (direct aan het meer) waar wij fantastisch hebben gegeten. Zwemmen is mogelijk op zo'n 5-10 wandelen. Denk aan waterschoentjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    9,2
    Fijn hotel aan het Lago Maggiore.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel aan het Lago Maggiore. Je kon op het terras buiten aan het water ontbijten, maar dan wel even met je ontbijtspullen de straat oversteken. Maar dan heb je wel wat! Het ontbijt was erg lekker. De hotelkamer was modern en licht. Gratis parkeren kon bij het station, op een paar minuten loopafstand. Vanaf het hotel loop je zo naar de haven waar de taxi-boten naar de eilandjes gaan.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,8
    We sliepen aan de achterzijde en hadden totaal geen last van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig plaats op het toilet.

    We sliepen aan de achterzijde en hadden totaal geen last van het verkeer. In tegenstelling tot wat in een andere beoordeling staat, is Baveno een mooi plaatsje met een prachtige promenade. Ideale uitvalbasis om de buurt te bezoeken, ook per boot!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    6,3
    Geweldige locatie, maar een matig hotel. Beau Rivage is stukken beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Wij hadden een zolderkamer die erg hokkerig was. Op zich wel voldoende ruimte, maar de bedden waren erg smal en van metaal met scherpe randen. Wij hebben beiden ons been bezeerd. Verder een mooie badkamer, maar je moet niet groot zijn, want hij zit onder het schuine dak. De douche is 85 bij 45 cm.

    Het ontbijt was goed, maar het allerfijnste was dat je buiten aan het Lago Maggiore kon ontbijten. Daarvoor hadden ze dienbladen zodat je alles in één keer mee kon nemen. Want je moet wel even de drukke weg oversteken, maar dan heb je ook een prachtig uitzicht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    6,7
    Goed hotel, airco onvoldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buiten boven 30 graden, binnen onvoldoende airco-capaciteit in zolderkamer ... keuze tussen ijzige wind of zweten!

    Behulpzaam, vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijt van goede kwaliteit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    9,6
    Het ontbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten

    Niets. Het was een keurig netjes niet te groot hotel. In het plaatsje Baveno waren weinig/tot geen winkels. Dat vonden we wel jammer

    Het ontbijt was heerlijk. Het restaurant was in het hotel maar wel apart van het hotel. Zeer goed trouwens. Het personeel was super aardig en erg behulpzaam.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    7,9
    Prachtige locatie voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco maakte wel wat veel lawaai zelfs op de laagste stand, uitzetten was niet echt een optie bij 30 graden overdag.

    We hadden tijdens ons verblijf zeer goed weer en konden savonds nog lang aan het meer dineren , en veel mooier wordt het niet.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    6,7
    Het ontbijt was goed, ook voor de avond kon je hier erg...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De bedden en kussens waren voor ons veel te hard. Het zonneterras was nog niet gemaaid en zag er zo erg slordig uit.

    Het ontbijt was goed, ook voor de avond kon je hier erg lekker eten. Een fijne douche en op een mooie plek aan het meer. De kamer was erg goed schoongemaakt en netjes ook al was alles verouderd.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    9,6
    Prachtig uitzicht en aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig uitzicht en aardig personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,3
    Vriendelijk hotel op goede locatie. Baveno geschikt als uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meubilair op overdekte deel van het terras was krakkemikkig

    Uitzicht over het meer. Terras met overdekte patio op 2e verdieping.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    9,2
    De ligging aan het Lago Maggiore vlakbij de afvaarten naar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Dagmenu = weekmenu

    De ligging aan het Lago Maggiore vlakbij de afvaarten naar de eilanden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,5
    Voor 1 nacht was het goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer, ongezellig. Geen vakantie gevoel,

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    8,3
    Prachtige lokatie, Waar voor je geld, Goede uitvalbasis voor...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen privé parking

    Prachtige lokatie, Waar voor je geld, Goede uitvalbasis voor de eilandjes te bezoeken

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    Prijs/kwaliteit is goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is niet al te veel te doen in Baveno.

    De omgeving is prachtig en alles goed onderhouden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    8,3
    Mooi locatie aan Lago Maggiore
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting in de kamer

    Mooi locatie aan Lago Maggiore

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    6,7
    Alles zeer gedateerd maar schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles zeer gedateerd maar schoon

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    7,9
    Super ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Gunstig gelegen hotel. Met een super ontbijt. De geur van verse broodjes. Helemaal top!

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    7,1
    Mooie ligging aan het Lago Magiore.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen parkeerruimte; parkeren bij het station, op 5 minuten loopafstand. WiFi alleen in de receptieruimte, voor maximaal drie uur.

    Mooie ligging aan het Lago Magiore. Uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,1
    Prijs voor die locatie is goedkoop.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Oubollig hotel, smalle gangen, te kleine lift, uitzicht uit raam was een binnenplaats voor rommel , amper 3 sterren waard. Lawaai op de gang 's avonds.

    Prijs voor die locatie is goedkoop. Goeie en geluidsarme airco.

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    7,1
    Uitstekende ligging aan het meer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verouderd Hotel ! Zeer kleine lift en verouderde kamer.

    Uitstekende ligging aan het meer. Goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    5,8
    alles was schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt zeer matig, broodjes niet krokant, croissants niet meer aanwezig was toch tijdig aanwezig 08.10

    alles was schoon

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    6,7
    Mooie lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Harde bedden, WiFi deed het niet op de kamers, spinnenrag in de douche

    Mooie lokatie

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    8,3
    Prettig personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prettig personeel. Kamer met uitzicht over Lago Maggiore. Lekker ontbijt. Airconditioned kamer.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    5,0
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    8,3
    Lake view
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lake view

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    8,8
    - location
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    - location - friendly staff

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 27

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: