Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aldiola Country Resort 4-sterren

s.p. 137 Lago Del Liscia Km 4,700, 07030 Sant Antonio Di Gallura, Italië

#2 van de 6 hotels in Sant Antonio Di Gallura

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 79 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    8,3
    Sfeervol, mooi uitzicht, mooi en goed restaurant, goed ontbijt, rustige start van de vakantie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Er waren units met veel mooier uitzicht. Dat wisselt nogal. We hadden 2 units naast elkaar maar je moest een eind om lopen om bij elkaar te kunnen komen.

    Rustig gelegen en prachtig uitzicht bij zwembad en restaurant.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,5
    Mooie locatie met uitzicht op meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin.
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koelkast op de kamer maakt veel lawaai: stekker eruit lost het op. Geen douche bij het zwembad.

    Locatie van de kamers. Iedere kamer heeft zijn eigen opgang, dus geen last van langslopende mensen. Mooi uitzicht op het meer. Ontbijt was prima. Avondeten à la carte bevalt beter dan het menu, dat is vooral véél eten. Moet je van houden

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,5
    Prima locatie als je rust zoekt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met gedeeltelijk uitzicht op het meer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was wat gewoontjes ,hadden gesprekken met elkaar , terwijl ze on de bediening waren Er liep een kat rond , die aandacht / eten zicht bij fe gasten , daar greep niemand op in

    Prima locatie als je rust zoekt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    5,8
    Weinig rust en weinig comfort voor te veel geld in een wel heel erg rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de omgeving is helemaal niks. 25 km rijden met de auto voor een supermarkt. Ontbijt was niet veel, voor een omelet moest je 6 euro betalen en voor verse sinaasappelsap 4 euro. Geen thee of koffiefaciliteiten op je kamer! Gehorig huisje met oude bedden.

    Erg rustig en een mooie tuin. Je slaapt in een soort huisje in de tuin. Alleen is dat huisje geschakeld. Je hoort de andere gasten praten en de geluiden uit de badkamer. Bedden hebben oude pocketveren matrassen. Mooi uitzicht over een meer waarin je niet kunt zwemmen en ook niet kunt wandelen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    5,0
    Geen 4 sterren waard ! Te duur. Dit verblijf zou 100€ per nacht moeten kosten en 3 sterren hebben !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - restaurant was zeer slecht ! Geen passie van de keuken en zeker geen respect van ingrediënten - eetzaal zeer ongezellig en rumoerig - prijs van 200€ per nacht absoluut niet aanvaardbaar ( deluxe + annulatie verzekering) - "gym center" verroest en onbruikbaar (zie foto) - zwembad zeer koud dus onbruikbaar - zeer slechte isolatie tussen de kamers

    Het uitzicht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    8,8
    Heel relaxend, rustgevend, mooie kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met gedeeltelijk uitzicht op het meer
    • Verbleef 4 nachten

    Het eten was af en toe wel simpel niet 4 sterren waardig. De locatie was wel heel erg afgelegen, je moet een auto hebben en iedere keer wel een stuk rijden voordat je ergens bent.

    Heerlijk rustig verblijf, mooi uitzicht op meer, maar per 2 kamers 1 huisje verspreid op terrein.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    10
    Toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin.
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uiterst vriendelijk personeel. Prachtige en rustige locatie. Lekker ontbijt en diner. Heerlijk zwembad met zicht op het meer. Je moet goed te been zijn om naar de suites aan het meer te geraken!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    6,7
    Prachtige omgeving, maar Aldiola mist de finesse.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin.
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aldiola ligt erg afgelegen (of centraal, midden in Noord-Sardinië) maar met de auto zijn er leuke plaatsjes te vinden binnen 20 á 30 minuten. Midden in het hoogseizoen zijn ze nieuwe huisjes aan het bouwen met alle lawaai van dien. Na een klacht ingediend te hebben kregen we een nieuw onderkomen waar ik gelukkig niet wakker werd van de slijptol en dergelijke. Schoonmaak mag beter en onze koelkast werkte erg slecht. Daarnaast vaker koud water uit de douche dan warm.

    Echt een resort voor de rust. Uitzicht op het meer is prachtig. Fijn zwembad met bedjes om te relaxen. Echt een top ontbijt. Mooie huisjes met goede airco.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,8
    Plek om tot rust te komen!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt tamelijk basic voor 4 sterren, niets warms. Bed nogal hard. Veel trapjes, en nogal steil naar beneden dus minder geschikt voor iemand die slecht ter been is.

    Mooie kamer (kregen een upgrade), mooi zwembad met schitterend uitzicht over een groot meer. Fitness in de open lucht met datzelfde uitzicht. Rust, rust en nog eens rust! Je gaat hier bijna fluisteren. Niet zo leuk voor kinderen; weinig te doen en auto is een must. Heerlijk voor natuurliefhebber en rustzoeker.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    8,8
    Superlocatie om te relaxen. Er zijn VIP-villa's in aanbouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin.
    • Verbleef 5 nachten

    De douche is erg klein en de waterdruk laag. Het bed was vrij hard. Je bent in een redelijk afgelegen gebied waardoor je met de auto veel op pad moet om iets vand e omgeving te zien.

    De locatie is super als je van rust houdt. Je hoort hier niets anders dan vogeltjes fluiten. Het uitzicht over het gazon, het zwembad, de bergen en het meer is adembenemend. Het personeel is attent, correct en vriendelijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,8
    Rustige ligging met mooi uitzicht en prima restaurant met...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustige ligging met mooi uitzicht en prima restaurant met streekgerechten. Zwembad ook heerlijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    8,8
    De omgeving is erg mooi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin.
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein terras bij de kamer. Eten en drinken is duur.

    De omgeving is erg mooi. Fijn zwembad!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    7,5
    Super locatie, voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met gedeeltelijk uitzicht op het meer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, je hoorde soms de buren

    De rust die de accomadatie uitstraalde, je hoorde de vogeltjes fluiten

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    9,2
    Uitzicht, schone mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht, schone mooie kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    8,8
    prachtige, rustige ligging, geweldig uitzicht op het meer,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de ligzetels aan het zwembad zijn niet echt comfortabel

    prachtige, rustige ligging, geweldig uitzicht op het meer, gezellig zwembad, romantische sfeer tijdens het avondeten, de kamers liggen in mooie huisjes verspreid in het groen; dit hotel is echt een oase van charme en rust! ligging een beetje geïsoleerd (auto zeker nodig), maar hiervoor kies je dit hotel (weg van de drukte van de kust, zeker in het hoogseizoen! is trouwens maar een half uurtje rijden)

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    7,5
    De kamers waren onberispelijk !
    • Vakantiereis
    • Stel

    De rust werd tijdens ons verblijf heel sterk verstoord door spelende kinderen in en aan het zwembad. Onmogelijk om een rustige ontspannen namiddag aan het zwembad te vertoeven.

    De kamers waren onberispelijk !

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    7,9
    Restaurant, zwembad, personeel vooral van restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gesleur met bagage over trapjes, verdiepingen etc. Geen resort voor echt ouderen.

    Restaurant, zwembad, personeel vooral van restaurant. Mooie tuinen, uitzicht is formidabel

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    8,3
    Het is hier zo stil en groen, erg fijn!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is niet echt vier sterren waard qua kamer. Op de kamer zelf heb je geen wifi.

    Het is hier zo stil en groen, erg fijn! Verder prima kamers en goede service. Vriendelijke mensen.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    7,1
    Uitzicht en rust
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kleine kamer voor 3 p

    Uitzicht en rust

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: