Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Alimandi Vaticano 4-sterren

Viale Vaticano 99, Vaticaanstad, 00165 Rome, Italië

#106 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 395 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    10
    Vaticaanstad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was super, uitzicht op Vaticaan, je stak de straat over en je was bij het museum. Goed contact via de mail met nico en tijdens ons verblijf veel tips gegeven over waar we moesten zijn, al het personeel was super vriendelijk. We hadden een mooie ruime schone kamer met eigen terras aan de straat kant maar geen enkele last gehad van verkeersgeluid. Voor herhaling vatbaar want we hebben zeker nog niet alles gezien.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    7,1
    Het was een aangenaam verblijf, dichtbij het oude centrum en het Vaticaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden last van het lawaai van het verkeer, we sliepen aan de voorzijde

    Het ontbijt was prima, prettige bediening

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    9,6
    Behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Behulpzaam personeel

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    8,8
    Goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vraag om speciale koffie aan ontbijt, de automaatkoffie is vreselijk. Ontbijt is wat beperkt, ondanks dat alles er is heeft het niet de kwaliteit van een 4-sterren hotel.

    Goed bed. Stilte ondanks aan een drukke weg; goed geïsoleerd.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    9,6
    prima kamers en ontbijt - vriendelijk personeel - vlak aan...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    klein minpunt: toch wel gelegen op drukke weg

    prima kamers en ontbijt - vriendelijk personeel - vlak aan het Vaticaans museum en dicht bij verschillende stops van openbaar vervoer

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    7,5
    algehele hygiene, kamer en badkamer netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Tv op kamer mag wat groter. Ontbijt had wat weinig brood opties en beleg ( hartig zoals ham ed) Fruit lag er iets te lang. Goed hotel maar gezien het totaal beeld qua prijsrange ca 25% te duur

    algehele hygiene, kamer en badkamer netjes. Kluisje. Rustige kamer, goede werkende airco. Locatie goed tenzij je vaak naar centrum wilt, dit.is een keuze als je rustige lamers wilt.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    7,9
    Het ontbijt was heel goed en heel uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Het ontbijt was heel goed en heel uitgebreid. Ruime kamer en badkamer; alles zag er schoon en fris uit.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,5
    Fijne kamer, lekker ontbijt, goede lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bed was voor mij te hard

    Fijne kamer, lekker ontbijt, goede lokatie

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    10
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt niet geweldig als je niet van warm eten houdt in de ochtend.

    Uitzicht Ruimte Locatie Personeel

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: