Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Alla Giudecca 3-sterren

Via Alagona 52, Ortigia, 96100 Syracuse, Italië

#21 van de 45 hotels in Syracuse

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1116 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,5
    De locatie is top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is allemaal erg oud. Niet zoals op de foto's op booking. Het is een prima, mooi hotel maar je verwacht door de foto's meer en dat is wel jammer.

    De locatie is top. Het ontbijt was prime en de kamer was enorm groot en erg schoon. Personeel was behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,3
    Siracusa is de moeite waard om er langs te gaan voor een paar dagen. Een schone stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heb parkeren is en blijft dan een voorkomt probleem als je in de oude binnenstad boekt of in een centrum. Maar als je even rond rijd en je eigen er een beetje op instelt vind je vast een plaatsje.

    De ligging van het hotel in de oude binnen stad was natuurlijk perfect want dan ben je overal dicht bij. Heb dit bij al onze verblijven in Sicilië gedaan en dat sprak goed aan.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    8,3
    Heerlijke minivakantie gehad, personeel was erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    koffie was niet heet, en wifi/ internet was slecht.

    Leuk hotel en aardig personeel, ontbijt was heerlijk alleen de koffie was niet heet. Verder lekker sfeertje en mooie kamer. Op de dag van vertrek mochten we de hele dag gebruik maken van onze kamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    8,3
    Wij hebben genoten in dit prachtige hotel op een ideale locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was erg donker. Er komt geen zonlicht naar binnen, je kijkt alleen maar tegen muren aan en overdag moeten de lampen aan als je iets wil lezen. Ik persoonlijk vind dat vrij somber, vooral voor zo'n lange periode (9 dagen). Ik heb later andere kamers gezien met deuren wijd open en volop zonlicht. Het ontbijt is eenvoudig en lekker, maar met weinig variatie. Het vers fruit wat er bij ligt werd door veel mensen gepakt, in geknepen en weer terug gelegd. De koffie wordt gebracht en als het druk is kan dat wel eens lang duren. Daar kunnen de medewerkers ook niets aan doen, dus ik zou liever zelf koffie halen. Net als de thee en de andere dranken. Dat het parkeren een probleem is was ons bekend dus daar hielden we rekening mee.

    Ruime kamer met zitbanken en een klein keukentje wat erg fijn is ook al hebben we er bijna geen gebruik van gemaakt. Ruime slaapkamer met genoeg opbergruimte. Ook om je koffers op te zetten. De medewerkers waren erg vriendelijk zowel aan de receptie als bij het ontbijt. Het hotel is erg mooi en sfeervol. De locatie is ideaal. Je loopt overal gemakkelijk naartoe.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    5,0
    Perfecte locatie, maar slechte faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechtste bed waar ik ooit in geslapen heb De badkamer was ten opzichte van de kamer veel te klein De douche deed het slecht

    De locatie is top! Mooi binnenterrein en kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    9,2
    Centrale locatie in hartje oud Syracusa.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wat karig ontbijt in vergelijking met onze andere locaties in Sicilië. Koffie was niet te drinken. Schiereiland is zo klein dat je net zo goed je auto in Syracusa kan laten staan en verder kan lopen. Werd begin juni al behoorlijk warm en wij hebben zwembad gemist. Bedden waren wat smal en spijkerhard. Sanitair prima.

    Zeer centraal gelegen in centrum van oude Syracusa (schiereiland Ortygia) in een oud joods badhuis. Mooie royale kamers zonder terras, maar met airco. Uitstekende restaurants in directe omgeving. Lastig te bereiken per auto, je moet iets verderop je bagage uitlaten en dan je auto weer ergens anders parkeren. Personeel was erg behulpzaam om een betaald parkeerplekje te regelen van een ander hotel. Voor de publieke parkeerplaats stond een lange rij wachtenden. Goed functionerend internet. Gehorige locatie waarvan beneden gedeelte ook een publieke functie heeft voor rondleidingen in het badhuis.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    9,6
    Syracuse - Ortigia 22 tot en met 25 november
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ik kan niets bedenken!

    De kamer was prachtig en heel ruim. Goed ingericht. Fatsoenlijk slaapcomfort van de bedden. Hotel is in het oude centrum van Syracuse gelegen met veel bezienswaardigheden in de nabijheid. Een paar prachtige dagen met aangename temperatuur.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    5,0
    Afrader. te duur voor wat het is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Te duur voor wat het hotel maar te bieden heeft. Verouderde kamers. Slechte bedden. Basic badkamer met slecht werkend toilet. ontbijt was ondermaats. Personeel zijn robotten, niks persoonlijks.

    alleen de ligging is ok.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    10
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet, konden wij alleen bij de receptie ontvangen.

    Alles was prima, goede locatie, vriendelijk personeel. Joods badhuis onder het hotel, was interessant om daar rondgeleid te worden. Goed ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,9
    Ontbijt prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er waren veel werken in het gebouw

    Ontbijt prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    9,6
    Een mooi hotel op het eiland Ortigia in Syracuse
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het historische karakter van het gebouw waarin het hotel is gevestigd

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    6,7
    Mooie stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer hygiëne

    Entourage was goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    5,8
    Ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift moeilijk berijkbaar en geen info wat betreft activiteiten in hotel zelf jammer

    Was leuke kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,8
    De binnentuin
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en het uitzicht. We hadden steigers voor het raam en daardoor geen uitzicht.

    De binnentuin

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    8,8
    Leuk hotel op mooie plek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt vrij eenvoudig voor de prijs

    Mooie kamer / appartement op leuke locatie in de oude stad

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    7,9
    Kamer was erg ruim en locatie was erg centraal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig en bed was hard en kraakte enorm. Het ontbijt was Ok maar weinig variatie.

    Kamer was erg ruim en locatie was erg centraal.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    9,6
    De kamer was wel heel speciaal en ruim!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was wel heel speciaal en ruim!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    7,9
    fantastisch ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    heftige schoonmaakgeur (het is dus wel heel schoon ;))

    fantastisch ontbijt top locatie!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    9,6
    Heerlijk verblijf op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren is een drama in de omgeving. Ontbijt mag wat uitgebreider

    Zeer vriendelijk personeel, mooie kamer. Locatie is top

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi deed het niet.

    Locatie

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    6,7
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs

    De locatie.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    8,8
    Zeer goed hotel, goede prijs/kwaliteit verhouding!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking.

    Ontbijt, ligging.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2016

    6,3
    De plaats of eilandje Ortigia
    • Vakantiereis
    • Stel

    De routebeschrijving waar alle gasten een probleem hebben om het te vinden . Standaard enkele honderden meters lopen met je koffers.

    De plaats of eilandje Ortigia Wel prachtig gebouw van binnen.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    9,6
    Superieur ontbijtbuffet, Fantastisch compleet appartement...
    • Vakantiereis
    • Stel

    parkeren

    Superieur ontbijtbuffet, Fantastisch compleet appartement met zonneterras. Verwijzing naar nabijgelegen restaurants met life-muziek en prima regionale keuken. Op loopafstand van alle bezienswaardigheden.

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    10
    Residence Hotel Alla Giudecca is zeer gunstig gelegen in het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ik zou het absoluut vermelden als er iets tegenviel, maar ik heb het niet ontdekt. Misschien dat het WiFi in het appartement zelf niet zo goed werkte. Maar dat is dan ook alles.

    Residence Hotel Alla Giudecca is zeer gunstig gelegen in het rustige deel van het idyllische Ortigia. Enkele minuten lopen door leuke straatjes en pleintjes naar het levendige centrum met tal van restaurantjes en winkeltjes. Op minder dan een minuut lopen van de zee met een leuk platform en rotsen. Hier kan je fantastisch snorkelen en ontelbare prachtige gekleurde vissen zien. Je parkeert je de auto het best in de parkeergarage bij binnenkomst van Ortigia. Die heb je voorlopig niet meer nodig want Ortigia is zo goed als autovrij. Dat is erg prettig. Je loopt met je bagage naar het hotel, een paar honderd meter (even wennen), maar zeer goed te doen. Het hotel ziet er van binnen werkelijk geweldig mooi gerestaureerd en zeer luxe en comfortabel uit. Onze zeer aangename grote kamer, eigenlijk een compleet appartement met living, aparte zithoek met tv, eethoek met kitchenette met koelkast, aparte slaapkamer met zeer goede bedden, een fijne badkamer en voldoende handdoeken en een tweepersoonskamer op een eigen bovenverdieping met dakterras (beetje te warm, maar handig voor drogen zwemspullen). Eigenlijk een complete woning, uiteraard met airconditioning, zowel beneden als boven. ’s Morgens een zeer uitgebreid ontbijt in buffetvorm met ondermeer heerlijke verse cannoli en cappuccino. Personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk. Echt een aanrader.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    10
    Prachtige accommodatie, op een uitstekende locatie in het...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De gezamenlijke ruimte en de binnenplaats zoals op de foto viel helaas tegen. Deze was donker en niet voor gebruik.

    Prachtige accommodatie, op een uitstekende locatie in het stadje. Kamers zijn schitterend en het ontbijt is heerlijk

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    7,9
    De kamer was zeer ruim met een apart woongedeelte met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De verlichting was zeer spaarzaam in de hele kamer. In de badkamer was slechts een klein lampje boven de wastafel. Totaal onvoldoende om je bijvoorbeeld te kunnen scheren.

    De kamer was zeer ruim met een apart woongedeelte met bescheiden keukentje. We hadden geluk dat onze kamer boven de receptie lag, daardoor hadden we wel wifi op onze kamer.

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    8,8
    Fantasieloos ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Fantasieloos ontbijt

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    7,5
    het historische karakter van het hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Parkeermogelijkheden + trage wifi

    het historische karakter van het hotel de ruime kamer met aparte zitruimte

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    • Vakantiereis
    • Stel

    Bereikbaarheid en parkeren

    De locatie midden in Syracuse Ortigia

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: