Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Alle Guglie 3-sterren

Rio Terà S. Leonardo 1523, Cannaregio, 30121 Venetië, Italië

#210 van de 301 hotels in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1418 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    8,3
    Prima bevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was okay echter zonder veel variatie, kleine smalle badkuip waarin gedoucht moest worden, airco kon niet zelf worden bediend, kan rumoerig zijn

    Zeer vriendelijke en behulpzaam personeel, de locatie was prima in een weliswaar drukke maar gezellige straat, niet al te ver lopen van de belangrijkste bezienswaardigheden

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,8
    Goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ontbijt ruimte was wat aan de smalle kant, mijn vriend (grote man) zat constant met zijn stoeltje tegen de andere stoeltjes aan. Beetje een benauwend idee.

    Ontbijt was wel redelijk. Heel gewoontjes, maar te doen. Verwacht er niet veel van! Verder een leuke verzorgde kamer, mooie moderne nieuwe badkamer en goed uitzicht op de straat.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    8,8
    Prima voor een paar dagen Venetie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hoewel de douche lekker is, is de douchecabine erg klein. Wat gezettere mensen kunnen de douchecabine niet in. Bewegingsruimte is niet groot.

    De locatie van het hotel is uitstekend. De grootste trekpleisters van Venetie zijn vanuit hier goed aan te lopen of met de waterbus te bereiken. Gezellige straat ook. De kamer is knus, net zoals de ontbijtruimte.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    6,7
    ik zou dit hotel niet aanraden!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    kleine krappe kamer, veel lawaai van rondstappen in kamer boven ons, zeer basic ontbijt in minuscule ontbijtruimte, veel lawaai op gang van kuisploeg die om 8u begon, zéér luidruchtige airco in de kamer!!! Ik maakte me zorgen omdat er nergens in dit hotel een brandalarm te bespeuren was. We sliepen op 2e verdieping, geen nooduitgang, tenzij via trap waarlangs je naar boven komt en die volledig gestoffeerd was met tapijt, ook aan de wanden. Dus in geval van brand, zou dit zeker geen vluchtroute zijn. Ook langs het kamerraam zou je niet weg kunnen ingeval van brand. Omdat dit hotel volboekt was, moest ik nog 1 nacht zelf ter plaatse regelen. Ik vond op 100 meter van dit hotel een ander hotel (hotel Spagna) dat 5 euro per nacht meer kostte, maar véél betere kwaliteit kon bieden. Grote kamer, stille airco, ruime ontbijtzaal en vrij ok ontbijt, .. Ik had spijt dat ik niet sneller in dit hotel had verbleven!!

    ligging kortbij station/luchthavenshuttle/winkels/boot vriendelijk personeel zeer propere recent gerenoveerde badkamer (hoewel zeer kleine douche)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,9
    Goed voor enkele nachten. Heel goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, airco

    Ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    8,8
    Goed !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijt ruimte is heel klein. Voelt ongemakkelijk aan.

    Hygiëne en vriendelijk personeel. Locatie is zeer goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles een beetje krap. Ook het ontbijtzaaltje.

    De locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    7,5
    Heel schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer

    Heel schoon. goede locatie, aardig personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,9
    Super leuk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    weinig plaats in ontbijtkamer

    goede bedden, lekker ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    6,7
    Erg gehorig, iedere ochtend om 5 uur werd de markt opgebouwd...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig, iedere ochtend om 5 uur werd de markt opgebouwd onder het raam.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    7,5
    Weekend trip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mischien een internationale tv zender

    Prima ligging centraal bij station en winkels

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    6,7
    In Venetie beslist een goedkoop hotel, maar beslist de laatste keer in dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamer, maar voor een nacht te doen. Wel koud en weinig dekens.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    6,3
    voor een kort verblijf is het wel aan te raden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    te kleine ontbijtruimte en eenzijdig aanbod van het voedsel. Verder was de kamer klein.

    ligging was super t.o.v. voorzieningen en vervoer

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 april 2016

    8,3
    Na uitchecken heb je de gelegenheid om je bagage achter te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Batterij Kluisje was leeg, kluisje onbruikbaar.

    Na uitchecken heb je de gelegenheid om je bagage achter te laten en je op te frissen ( douche en toilet) in het hotel.

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    7,9
    Hotel ligt op loopafstand van het bus/treinstation;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Onze douchecabine was een beetje klein, maar ik vermoed dat dat geen uitzondering is in Venetië. Mocht je een groot/lang persoon zijn dan is het verstandig vooraf even te informeren of ze ook grotere douches hebben.

    Hotel ligt op loopafstand van het bus/treinstation; je hoeft dus niet langer dan 5-10 min te lopen. Vanwege een vroege vlucht waren wij al vroeg in de stad en hadden het geluk dat we al om half 10 konden inchecken ipv de gebruikelijke tijd van 13.00 uur. De kamer was schoon. Elke dag schone handdoeken en kussenslopen. Wij hadden een kamer die uitkeek op de binnenplaats en sliepen met de ramen open; nauwelijks tot geen geluidsoverlast! Het ontbijt viel bij ons goed in de smaak: elke dag wordt hetzelfde geserveerd, dus je kunt zelf bepalen of je alles op 1 dag proeft of een beetje afwisselt. Het personeel is erg vriendelijk, vooral de mevrouw bij het ontbijt! Kortom, goede locatie voor de prijs die je ervoor betaald!

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    8,3
    Goede locatie in gezellig drukke straat, vlakbij watertaxi...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    zeer kleine douchecabine en na een dag lopen in Venetië is een kamer op de bovenste verdieping in dit hotel soms een hele klim; er is nl. geen lift aanwezig. Kleine ontbijtruimte ( maar met een prima ontbijt)

    Goede locatie in gezellig drukke straat, vlakbij watertaxi en op loopafstand van Centraal Station. Rustige, heerlijk koele en schone kamer met goed bed. Vriendelijk en behulpzaam personeel; ondanks te vroege aankomst werd ons meteen een kamer toegewezen.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    6,3
    Locatie, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Trappen, ontbijt op andere plaats en enkel bereikbaar via trappen en pover aanbod, nachtreceptie aan de overzijde, airco niet zelf te regelen, rioolgeur in badkamer, geur van desinfectering bij aankomst, weinig atmosfeer in het geheel.

    Locatie, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    6,3
    De locatie in de straat
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We hadden een kamer aan de voorzijde. Op straat werden om 7 uur de marktkraampjes opgebouwd en om 22 uur weer afgebouwd. Dat maakte dat slapen met de ramen dicht moest. Onze kamer was naast de ontbijtruimte, wat ook de nodige geluiden gaf.

    De locatie in de straat

  • Beoordeeld op: 1 mei 2015

    7,9
    Heel propere kamer, met dagelijks handdoekenwissel en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt viel echt tegen. Het hotel is gedatteerd, zoals vele hotels waarschijnlijk in Venice. Kamers hebben geen geluidsisolatie. Zag nergens rook of brandmelders hangen???????

    Heel propere kamer, met dagelijks handdoekenwissel en kussensloopwissel. Het hotel ligt op een toplocatie.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,5
    uitstekende locatie, op loopafstand van busstation
    • Vakantiereis
    • Stel

    badkamer was aan de kleine kant

    uitstekende locatie, op loopafstand van busstation

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    8,3
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Grootte van de douche

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    8,8
    schoon, ruim, goed ontbijt, prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    rumoer vanaf de straat, wifi kwaliteit matig

    schoon, ruim, goed ontbijt, prijs

  • Beoordeeld op: 17 december 2015

    7,1
    Goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het rook niet fris op de kamer

    Goede locatie. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    deer kleine kamer, slechte ventilatie

    Locatie

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    10
    Alles, het hotel, het personeel, de ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles, het hotel, het personeel, de ligging.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    7,1
    De ligging van het hotel in een erg mooie wijk van Venetië...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was erg warm en de bagageopslag kan niet afgesloten worden.

    De ligging van het hotel in een erg mooie wijk van Venetië en een prima ontbijt.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Alle Guglie

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: