Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ambiez Residencehotel 3-sterren

Via Cima Tosa 109, 38086 Madonna di Campiglio, Italië

#45 van de 97 hotels in Madonna di Campiglio

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1412 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,3
    Prima locatie, prima hotel ..... zeker om nog eens te doen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement
    • Verbleef 3 nachten

    De echt wel norse ontvangst en bediening .... erg beperkte uren qua gebruik van bvb zwembad

    Het appartement was prima in orde; alles naar wens - proper, hygiënisch, modern ... faciliteiten in het hotel alles top

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,9
    Het was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement
    • Verbleef 6 nachten

    In tegenstelling tot het geweldige ontbijt was de keuze van het eten in t restaurant niet zo groot, dus zijn we daarna veel in madonna di campiglio gaan eten.

    Ontbijt was super! Locatie ook!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    10
    Fantastisch verblijf op een prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiestudio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je krijgt van het hotel een trentino guestcard. Als je hiermee ook met de bus wil (wat gratis kan), heb je een variant met chip nodig. Hier moet je om vragen (krijg je niet standaard). In de keuken was geen bakpan aanwezig. Verder vooral heel positief!

    Een fantastische locatie vlak naast een kabelbaan. Ook de bushalte (waarmee je met de gratis trentino guestkaart (vraag wel om de chipkaart bij het hotel!) en de DoloMeetCard (betaald) gratis kunt reizen) is naast het hotel. De kamer is schoon, ruim en van alle gemakken voorzien. Op loopafstand (20 minuten) van het dorp, waar supermarkt en diverse andere winkels zijn. WiFi ook op de kamer en een badhanddoek per persoon (en daarnaast een paar theedoeken). De handdoeken worden een keer in de 7 dagen verwisseld. Kortom, een heel fijn verblijf.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    6,3
    familie skivakantie in Europa - februari 2017
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    geen nachtkastje, geen nachtlampje, voor lichtknop altijd uit bed, keukengerei en servies matig, vonden wel een bed cq slaapbank met een zeer slecht matras en ook niet prettig om op te zitten. Het ontbreekt aan een normaal bed. Buitensporige prijs voor de sauna. De kosten van een verblijf van 7 dagen, erg hoog, te weinig toiletpapier. niet apart was vermeld dat rubberschoentjes nodig zijn onder skischoenen in het hotel.

    een kamer ( K427) hadden op dezelfde gang als de kinderen uit Australie ( K431), zodat de kleinkinderen ons makkelijk konden vinden. super en dank daarvoor. het comfort van een Restaurant en vrij gebruik van een zwembad.( badmutsen meenemen!!). Plezierig was een eigen locker te hebben voor ski, stokken en schoenen

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    7,5
    Prima appartement voor het bedrag wat je betaalt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Comfort Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Ik vind het altijd een beetje jammer dat de Wifi dan alleen in gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar is. Niet meer van deze tijd in hotels. Zorg dat je dit ook in je hotelkamer of appartement hebt, en zeker niet tegen betaling.

    Prima lokatie en appartement voldeed aan onze verwachting

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,1
    lokatie aan de skipistes en lift.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    gehorigheid; comfort biedt belegen aanblik,

    lokatie aan de skipistes en lift.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    5,4
    Uitzicht was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement
    • Verbleef 7 nachten

    Slechte matrasssen, koelkast had 2 dagen nodig om op temperatuur te komen

    Uitzicht was goed. Zeer goede pizzeria in de buurt!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,1
    Vriendelijk personeel in bar en restaurant.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer - Zolder
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer en keuken waren erg oud

    Vriendelijk personeel in bar en restaurant. Kinderen hebben zich goed vermaakt in het zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,6
    Prima ruim appartement met groot balkon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer - Zolder
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een prima appartement op de bovenverdieping. Alle middelen om te koken waren aanwezig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    8,3
    Heerlijk ontbijt en prima locatie bij de skilift
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Appartement
    • Verbleef 4 nachten

    Bedden en kussens vrij hard

    Heerlijk ontbijt en prima locatie bij de skilift

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    7,9
    Het personeel van de receptie waren zéér vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het diner in het restaurant. Bedden waren te klein.:Is niet geschikt voor grote personen.

    Het personeel van de receptie waren zéér vriendelijk. De locatie . Ons appartement had een super uitzicht op de Brenta.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,3
    Ideale ligging naast Groste lift, vanwaar we een een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen WiFi op kamers, harde kusssens

    Ideale ligging naast Groste lift, vanwaar we een een vijfdaagse tocht door de Brenta Dolomieten hebben gemaakt. Bij terugkomst kregen we een gratis upgrade.

  • Beoordeeld op: 4 februari 2015

    7,9
    Alles bij de hand, vriendelijk personeel en eigen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het restaurant viel tegen en het personeel had geen flauw benul of er ergens in de buurt een normale supermarkt was. Twee dagen voor vertrek hebben we die gevonden.

    Alles bij de hand, vriendelijk personeel en eigen kitchenette.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: