Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Antica Villa Graziella 2-sterren

Via Luigi Coletti, 6, 30175 Marghera, Italië

#4 van de 25 hotels in Marghera

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 813 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 43

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie accommodatie. Kamer was wel wat klein met 3 personen, maar was maar voor 2 nachten. Prima ontbijt. Auto mag voor 4 euro achter het hek geparkeerd worden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,2
    prettig verblijf en gunstige ligging t.o.v. Venetië.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer aan de krappe kant.

    Een klein hotel met alle comfort aanwezig. Nette kamers en een goed ontbijtje dat evt. buiten in de mooie kleine tuin genuttigd kan worden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    5,8
    Schoon maar basic, erg aardige jongeman in de bediening die goed Engels spreekt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging want volgens de foto en beschrijving heb je zowat met een ruim landhuis te maken en het is gewoon een vrijstaand huis in een slordig wijkdeel 🤨

    De kleine maar echt een leuk ingedeelde tuin waar je 's avonds of 's ochtends even lekker kunt zitten. Vervelende is wel dat de bar waar ze het over hebben bestaat uit een blikje Fanta, Cola of Heineken.... Kamer 2 moet je trouwens ook niet nemen want dan lig je naast de receptie en dan hoor je dus echt alles, ook mensen die binnenkomen of weggaan.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    fijn hotel, lekker ontbijt, prachtige tuin en Venetië vlakbij!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    toegang tot badkamer zeer krap omdat deur naar binnen opent en badkamer had zeer penetrante rioollucht die gelukkig iets minder werd als de deur dicht was. er zijn twee etages en geen lift dus als je slecht ter been bent; vraag een kamer beneden!

    rustige buurt, goed ontbijt, ruime kamer, mooie tuin met mogelijkheid buiten te ontbijten, vriendelijk personeel, bushalte voor bus naar Venetië op ong. 300mtr, treinstation Mestre ong. 1100mtr.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,1
    Te duur zorgen over de auto
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaats was erg krap moest auto sleutel inleveren hangden ze op een plaats neer waar iedereen hem kon pakken Ontbijt zaal veel te klein moest buiten wachten tot er plaats was

    Ontbijt was goed personeel vriendelijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    10
    Heerlijk verblijf. Zou er zeker nog weer een keer naartoe gaan!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen verbeterpunten! Het was allemaal prima!

    Over de faciliteiten in het hotel kunnen wij niet veel zeggen aangezien wij het appartement aan de overzijde van het hotel toegewezen kregen. Het appartement is ons zeer goed bevallen. Alles was netjes, schoon en gezellig ingericht. Het ontbijt hebben wij wel in het hotel genuttigd. Dat was erg goed en zeer gevarieerd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Mooie oude Venetiaanse villa met prachtige tuin, vriendelijke mensen en vlakbij de bus naar Venetie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden een 4-persoonskamer, met een stapelbed dat enorm kraakte. en het was ook wel heel erg klein en donker. Ik zou met grotere kinderen toch 2 kamers aanraden. Verder prima.

    Ontbijt was prima, met lekkere zelfgemaakte cakejes en andere zoetigheid, maar ook hartig beleg. Je kunt het buiten onder de druivenranken op eten. Ze maakt cappucino voor je klaar.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    10
    Mooi eerlijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    omgeving niet zo mooi. Blijkbaar hechten de italianen weinig belang aan hun tuin en huis.

    Ontbijt meer dan uitgebreid. Mooie privé tuin en nette klassieke kamers. Heel dicht bij de bushalte naar Venetië. Winkel om de hoek

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,9
    Venetië met gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco in één kamer slecht. Inleveren autosleutel om de auto te parkeren en vier euro betalen. Op de site stond dat parkeren gratis is.

    Ontbijt was voortreffelijk, met oa vers gebakken cake of wafels. De wifi redelijk. Airco in één kamer slecht, in de andere prima. Personeel is erg vriendelijk. Ontbijten in de tuin heel sfeervol.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,9
    Prijs kwaliteit was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was wat verouderd maar wel schoon en netjes. Lokatie was minder, hotel zelf erg knus met een leuke lobby

    Prijs kwaliteit was goed. Kamer ruim genoeg, airco op de kamer. En zeer vriendelijk personeel dat goed Engels sprak.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    9,2
    Heerlijk verblijf, alles wat we nodig hadden en door de sfeer van het personeel zelfs nog wat meer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In onze kamer zoemde de elektriciteit als we de kaart in de aansluiting staken. Dat was een vervelend achtergrondgeluid, dus om te slapen trokken we de kaart eruit.

    Rustig hotel, vlakbij snelle rechtstreekse busverbinding met Venetië. Zeer vriendelijk personeel, perfect ontbijt, heerlijk terrasje.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    6,3
    Aan te bevelen als slaap gelegenheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne kamer kon beter, spinrag aan t plafond, grootte kamer valt tegen, doucheruimte gedateerd.

    Heerlijk redelijk uitgebreid ontbijt, uitstraling villa mooi, goed ontvangst en service, tot middernacht drankjes te verkrijgen, goede uitleg over vervoer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    8,8
    Prijs-kwaliteit TOP
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Lekker ontbijt in het gezellige tuintje! Voldoende comfort Op 20 minuten ben je met bus 6 of 6L aan Piazza Roma, het vertrekstation van de vaporetto's

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    9,2
    Ideaal hotel als uitvalsbasis om Venetië te bezoeken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers zijn nogal klein, maar we hadden heel mooi terras.

    Het ontbijt was super. Heel vriendelijk personeel! Ook de ligging is goed, vlakbij bus en tram.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    8,8
    Als we weer naar Venetië willen, boeken we hetzelfde hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer was aan de kleine kant.

    Aardige mensen, die goede tips hadden over restaurants in de omgeving en vervoer naar Venetië. Bus naar Venetië was vijf minuten lopen vanaf het hotel en vandaar zat je binnen tien minuten in Venetië. Supermarkt naast de deur. Balkonnetje waar je lekker in de zon kon zitten.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    8,8
    Het was een comfortabel verblijf voor een bezoek aan Venetië.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijtbuffet was uitgebreid en erg lekker. Het personeel erg vriendelijk. Het hotel ligt op een prima locatie voor een dagje naar Venetië. Bushalte is op 5 minuten loopafstand.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    9,2
    Uitstekend hotel voor een trip naar Venetië!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed had ouderwetse dekens ipv dekbed. Niet erg, maar dekbedden vind ik prettiger.

    Het ontbijt was prima met heerlijke koffie! Heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    7,9
    Geschikt voor bezoek aan Venetie, kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vuile, ongemakkelijke stad maar hadden dit geboekt als uitvalspunt om met de bus naar Venetie te gaan en daar was het ideaal voor. Niet geschikt voor langer verblijf. Zeer beperkt ontbijt.

    Mooie en beveiligde omheinde villa. Je kan je auto achter de omheining naast de villa zetten. Alles was proper maar klein alleen geschikt om Venetie te bezoeken zoals de meeste hotelletjes in de buurt. Wel s'morgens ontbijt buiten op terrasje onder de druivenranken. Heel vriendelijk personeel, er kan s'avonds niet gegeten worden maar je kan een paar folders in kijken en iets bestellen dat het personeel voor je doorbelt en geleverd word en je kan het bij hun in de ontbijtzaal binnen of buiten opeten.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    10
    Fijne uitvalbasis voor bezoek aan Venetië
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De straat waar het hotel ligt is prima. Als je verder de wijk in loopt vonden wij het niet heel prettig. Het oogt als een achterstands buurt en er was veel ruzie op straat. Geen prettige sfeer.

    Geweldig ontbijt, fijn dat je in de tuin kan zitten, aardig en gastvrij personeel. Bus naar Venetië op loop afstand, binnen 20 min sta je op het station in Venetie. Buskaartjes zijn te koop bij het hotel €3,00 p.p. voor een retour. Supermarkt om de hoek. Het is fijn om na de drukte in Venetië in dit hotel te komen en met wijntje in de tuin na te genieten.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    10
    Uitstekebd verblijf als je Venetië wilt bezoeken. Bus kaartje is 3 Euro voor heen en terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De gastvrijheid van alle mensen in de villa

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    8,8
    Uiterst vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uiterst vriendelijk personeel. Bushalte voor de bus naar Venetië op paar minuten lopen. Voldoende restaurants in de buurt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    10
    Uitstekend ontbijt.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Uitstekend ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,3
    Ligging zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging zeer goed. Bushalte, supermarkt en restaurant nabij.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    6,3
    Goed genoeg voor 1 dag
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco op kamer werkte niet goed, beperkt ontbijtmogelijkheden

    Locatie tov openbaar vervoer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    Goede kwaliteit voor de prijs, vlakbij bushalte waarmee je...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede kwaliteit voor de prijs, vlakbij bushalte waarmee je in centrum van Venetië uitstapt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,6
    Geweldig, zeer goed verzorgd, zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Ontbijt was zeer goed verzorgd. Kamer en badkamer mooi en goed schoon. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    10
    Knus hotel, goed gelegen en voorzien van alle faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Knus hotel, goed gelegen en voorzien van alle faciliteiten.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    10
    Perfetto!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Niets.

    Service, elke dag schone handdoeken, erg schone kamer. Zeer gunstige ligging.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    10
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    9,6
    Top uitvalbasis met Top personeel !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Nada

    Het hartelijk personeel en de perfecte locatie om Venetie te ontdekken ! Op 10min In Centrum Venetie voor 1,5€

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    7,5
    Goeie prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid van het personeel, eigenares zelf wel heel erg vriendelijk en behulpzaam.

    Nabijheid van het station en korte rit naar Venetië city.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    7,5
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was gewoon goed en mensen vriendelijk.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    8,3
    Goed hotel met goede verbinding openbaar vervoer Venetië
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed hotel met goede verbinding openbaar vervoer Venetië

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    7,9
    De locatie, dicht bij bushalte richting Venetie, supermarkt...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er mochten ook tv zenders in het Engels zijn.

    De locatie, dicht bij bushalte richting Venetie, supermarkt en restaurants ook op loopafstand. Parkeren mogelijk op eigen terrein.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    5,8
    Aan de buitenkant zag het appartement er niet uit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bij aankomst slecht ontvangst door het personeel. We kregen i.p.v. hotelkamer een appartement. Wifi heel slecht. Geen ontbijt genomen. Voor EUR 25,00 p/d een paar broodjes en wat drinken. Supermarkt om de hoek. Indien je de auto achter het hek van het hotel parkeert, ben je verplicht de autosleutel aan de receptie te geven voor het geval je auto in de weg staat. s

    Aan de buitenkant zag het appartement er niet uit. Van binnen wel groot. Goeie airco. Mooie badkamer. Het hotel ligt op korte afstand van Venetië. Busstation dichtbij.

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    6,7
    De locatie is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was klein, maar prima. De badkamer was piepklein, maar wel netjes.

    De locatie is perfect. Het hotel ligt dichtbij een bushalte. Binnen 15 min ben je in Venetië.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    8,8
    De B&B is ideaal gelegen voor een bezoek aan Venetië.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De badkamer en vooral de douche is vrij klein.

    De B&B is ideaal gelegen voor een bezoek aan Venetië. Je logeert op het vaste land, maar bent op 15min met de bus op Piazzale Roma. De bus stopt vlak bij het hotel en rijdt regelmatig. Het personeel is ongelooflijk behulpzaam met tips over resto's in de buurt, passen voor het openbaar vervoer, ...De kamers en vooral de badkamer zijn klein maar comfortabel. Het ontbijt is uitgebreid en verzorgd en wordt de glimlacht opgediend.

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2015

    9,2
    het vriendelijke personeel en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    de muggen 's avonds buiten op het terrras

    het vriendelijke personeel en het ontbijt

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    8,8
    Ontbijt, en super vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toch wel duur, bijna 100 euro voor 2 personen

    Ontbijt, en super vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    8,8
    Prima hotel en goede uitvalsbasis naar Venetië.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prima hotel en goede uitvalsbasis naar Venetië. Bushalte vlak bij hotel en verder uitstekende service.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    8,3
    Parkeerplaats op het terrein achter hek
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Parkeerplaats op het terrein achter hek Super goed verzorgd ontbijt. Ontzettend vriendelijke mensen

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    7,9
    Vriendelijk personeel, goed ontbijt, prima ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi haperde

    Vriendelijk personeel, goed ontbijt, prima ligging

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    9,2
    Dit hotel is een uitstekende uitvalbasis voor een bezoek aan...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dit hotel is een uitstekende uitvalbasis voor een bezoek aan Venetie. Busstation om de hoek!! Verder alleen maar zeer positief.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 43

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Antica Villa Graziella

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: