Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Antica Locanda al Gambero 3-sterren

Calle dei Fabbri, 4687, San Marco, 30124 Venetië, Italië

#135 van de 301 hotels in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1801 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 34

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    8,3
    Locatie +++ bijzonder hotel mooi gedecoreerd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer, badkuipje om in te douchen. Geen haakjes voor je handdoeken.

    Locatie +++ bijzonder hotel mooi gedecoreerd. Erg vriendelijke ontvangst en hartelijke dames bij het ontbijt. Wel veel trappen, dus niet echt geschikt als je slecht ter been bent (maar dat geldt voor heel Venetie). Overdag druk maar s avonds rustig. Het bad mag wat mij betreft uit de badkamer en vervangen worden door een douche. Badkamer aan renovatie toe.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    8,3
    Erg leuk om weer een keer in de mooie en bijzondere stad terug te zijn!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prima locatie heeft ook nadelen. Als ik langer zou blijven dan had ik een hotel gekozen in een ander, (veel) minder toeristische deel van de stad, bijv. in Canal Reggio. De locatie van Al Gambero is goed voor een eerste indruk van Venetië met een van de grootste highlights (San Marcoplein) bijna om de hoek. Hoewel ik er zelf geen last van had, speelde het restaurant beneden, vlak onder mijn raam, de hele avond zachtjes (klassieke) muziek voor de restaurantgasten. Als je met een open raam slaapt (ik houd niet van airco's) dan hoor je dat dus de hele tijd. Maar ook heel erg druk en niet heel erg lokaal aandoend. Dat 'lokale' gevoel heb je wel iets meer in de omgeving van Canal Reggio waar ik een aantal jaar eerder al een keer negen dagen heb gelogeerd.

    De locatie is prima, op loopafstand van het San Marco Plein en dus vlakbij de steigers voor de boten die mij de volgende dag naar een ander deel van de lagune moesten brengen. Klein en gastvrij hotel, midden in een van de typische Venetiaanse (toeristen)straatjes en om de hoek van een van de grachtjes waar de gondola's doorheen varen. Venetiaanser kun je het niet krijgen :-) De typische Venetiaanse inrichting, het heerlijke ontbijtbuffet en het vriendelijke personeel hebben het verblijf daar erg aantrekkelijk gemaakt. Ik had voor 1 nacht een 1 kleine maar schattige eenpersoonskamer die van alle gemakken was voorzien.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,3
    Het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De foto's geven een ander beeld over het hotel weer. De dakterras bijvoorbeeld is heel klein. Bijna niet toegankelijk. Het hotel is niet te vinden om dat er een andere naam aan de buitenkant staat. We hadden last van geluidsoverlast van buiten af.

    Het ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    9,6
    Een aanrader op alle gebied!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Eén klein aandachtspunt : ontbijtzaal is niet al te groot. Op drukke momenten en in het hoogseizoen moeten mensen soms even wachten tot er plaats is.

    Ontbijt lekker en gevarieerd. Zeer vriendelijk personeel. Mooie nette kamers. Heerlijk rustig kunnen slapen, ook al is het heel centraal gelegen. Dichtbij alles, dus prima locatie !

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,9
    heeeel veeeeeel toeristen, wel mooi hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    perfecte ligging., 2 minuten van het San Marco plein. Je moet alleen wel met de trein komen en je auto in een parkeerplaats parkeren, net buiten Venetië. Maar dat geldt voor elke hotel. mooie kamer, met uitzicht en zingende gondola's. Venitie zelf vonden we tegenvallen. Echt teveel mensen. Maar vanuit dit hotel, waren om 06:00 uur opgestaan, om naar het plein te gaan, daarna ontbijt en ff bijslapen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,5
    Superligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Driepersoonskamer = tweepersoonskamer met bijgezet bed (wel goed bed). Wij zoeken steeds naar een degelijk derde bed (en geen bijgezet plooibed of zetelbed), dat bleek uit de foto's en beschrijving, in realiteit is slechts 1 van de drie driepersoonskamers conform de beschrijving (en die hadden wij dus niet). Grootste nadeel: het was zeer krap.

    De ligging is top. In het bruisende centrum van Venetie maar heel rustig om te slapen. Het ontbijt is prima, bediening super vriendelijk en alles werd vlot bijgevuld. Heel proper. Restaurant Venice heel erg goed en met korting voor hotelgasten.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,5
    Prettig hotel op prima plek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel jammer dat er geen lift was, dat zagen we pas te laat bij boeken. En bij boeken had ik als vraag gesteld of er een babybedje was. Daar kregen we geen antwoord op dus zelf maar een slaaptentje meegenomen voor onze kleindochter van 5 maanden. Bij aankomst bleek dat ze wel een bedje hadden neergezet! Wel erg jammer, had anders hoop gesjouw gescheeld!

    Prima ontbijt, prima kamers en goed verzorgd allemaal

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    8,3
    De kamer was schoon en goed simpel ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Huisgenoten!!@

    De kamer was schoon en goed simpel ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,9
    Super locatie, behulpzaam personeel, er zit een heel goed restaurant bij het hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers niet heel groot

    Ontbijt was goed en locatie geweldig

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    9,6
    Geweldig Venetië
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Geen hotelbar

    De locatie, het ontbijt, de kamer maw alles

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had iets ruimer gemogen

    Locatie was perfect

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    8,8
    Charmant hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer op 4e etage en er is geen lift

    Centraal gelegen, vriendelijk personeel en heel goed restaurant

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    7,5
    Perfecte locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Xxperfecte

    Locatie en kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    7,1
    Mooi, goed bereikbaar hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 4 nachten

    Een lift zou fijn geweest zijn.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    9,2
    Prijs- kwaliteitverhouding erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kunnen we eigenlijk niet zeggen.

    Prijs- kwaliteitverhouding erg goed. Prachtig gesitueerd.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    6,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    GEEN LIFT.......ZEER SLECHT VOOR IEMAND MET LOOP PROBLEMEN.

    Locatie

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    10
    Prima hotel, op een erg goede lokatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Prima hotel, op een erg goede lokatie! Makkelijk bereikbaar met de boot vanaf vliegveld, korte wandeling naar hotel. Ook dicht bij San Marco plein. Goed ontbijt, vriendelijke atmosfeer. Niks op aan te merken!

  • Beoordeeld op: 14 januari 2016

    8,3
    Het ontbijt en de locatie (gelegen tussen San Marcoplein en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Al u niet van trappenlopen houdt is dit hotel geen aanrader.

    Het ontbijt en de locatie (gelegen tussen San Marcoplein en Rialtobrug) is uitstekend. Het personeel uiterst vriendelijk en het hotel netjes en prima, niet heel bijzonder.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    7,9
    Heel goed gelegen
    • Vakantiereis
    • Groep

    Alleen het personeel bij het ontbijt was niet vriendelijk tegen over de rest van het personeel in het hotel dat super vriendelijk was

    Heel goed gelegen

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    9,2
    Mooie kamer (met prive balkon, eenpersoonskamer 401) bad,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Je moet door het terras van de bistrot Venise lopen. Wat een beetje raar is vooral als je niet van plan daar ooit te eten. Het hotel heeft geen lift, maar wel personeel dat je koffers naar en van je kamer vervoert

    Mooie kamer (met prive balkon, eenpersoonskamer 401) bad, vriendelijk personeel, behulpzaam, op een steenworp van Rialto en San Marco

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    9,2
    Net hotel met comfortabele kamer, goed gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel trappen lopen. De kamers 207 t.e.m.211 zijn alleen te bereiken via de 3e verdieping. Minder geschikt voor wat oudere personen.

    Net hotel met comfortabele kamer, goed gelegen.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    7,5
    Zeer proper, mooi ingericht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Te weinig plaats in de restaurant om ontbijt te nuttigen. Afgebakken broodjes laten de wensen over.

    Zeer proper, mooi ingericht. Zeer vriendelijke man die je valiezen naar de kamer brengt en je rondleidt. Verse fruitsla bij ontbijt was top.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    7,9
    Kamer schoon en ligging centraal
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Kamer schoon en ligging centraal

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    7,5
    Ontbijt was uitgebreid
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt was uitgebreid

  • Beoordeeld op: 5 maart 2016

    9,6
    Prachtig mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamer en badkamer beetje krap

    Prachtig mooi hotel

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    8,3
    De sfeer was goed en het personeel heel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen lift.

    De sfeer was goed en het personeel heel vriendelijk. Ook goede ligging.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    7,5
    Het is midden in de stad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi was niet goed. Er is geen lift

    Het is midden in de stad

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was basic. Verder wel lekker hoor.

    Locatie Airco Mooie kamer, met uitzicht op water / straatje.

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    6,3
    Locatie centraal
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kleine kamers, vanwege prijs-kwaliteit kritisch ingevuld

    Locatie centraal

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    8,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het bed was iets minder, veel gekraak en het ligcomfort was matig.

    De locatie

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    8,3
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk personeel.Ligging van het hotel.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2015

    7,9
    Ligt heel centraal
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ik had een te zware koffer mee genomen en dat was onhandig om mee te slepen Vd boot naar het hotel.

    Ligt heel centraal

  • Beoordeeld op: 8 mei 2015

    8,8
    Uitstekende uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Uitstekende uitvalsbasis. Vriendelijk personeel. Uitgebreid en lekker ontbijt. Restaurant is de moeite!

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    7,5
    ligging/ ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    hardheid van de bedden

    ligging/ ontbijt

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 34

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Antica Locanda al Gambero

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: