Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Antico Borgo Poggiarello

Strada Di San Monti 12, 53035 Monteriggioni, Italië

#5 van de 10 hotels in Monteriggioni

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 168 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,2
    Verblijf op een prachtige locatie, ideaal gelegen om de mooiste hoeken van Toscane te verkennen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige wat wij ter verbetering vonden, was het bed. En een microgolfoven in de keuken had handig geweest aangezien we met een baby reisden.

    Ruime kamers, voorzien van alle nodige comfort. Geweldig uitzicht. Je wordt er gegarandeerd gelukkig wakker. We raden aan om er zeker 's avonds ook eens te blijven eten. Heerlijke, verse bereidingen. De rit naar het hotel is een avontuur. Het ligt een beetje afgelegen. Maar de rust die je ervoor in de plaats krijgt is onbetaalbaar. Net wat we zochten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    8,3
    Uitzonderlijk mooie locatie met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer kan wat opfrissing gebruiken. Het water loopt maar traag uit de douche en de temperatuur is niet stabiel te noemen. Alles wordt nat van de vochtigheid in de badkamer.

    De locatie op zich is fenomenaal. Het uitzicht is echt adembenemend. Je kunt heel wat stadjes en dorpjes zien die we al bezocht hadden. De vriendelijkheid en hartelijkheid van de mensen die de zaak runnen is fantastisch, je mag alles vragen en de kennis van het Engels is van de meeste ok. Wij hebben 2 keer het menu van de chef gegeten en dit was ook zeer lekker. Aanrader en de mindere puntjes verdwijnen in het niets door de ingesteldheid van de mensen die de zaak runnen en de locatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,2
    Ideale uitvalsbasis om Toscanië te verkennen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 14 nachten

    Ideale uitvalsbasis om Toscanië te verkennen! Zeer vriendelijk ontvangen en lekkere keuken. Prachtig uitzicht!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    9,2
    Perfect een absolute aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie met een mooi uitzicht en een groot zwembad en avonds de mogelijkheid om heerlijk te eten.

    Verbleven in juli 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    8,3
    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van de familie, het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedden lagen niet heel comfortabel en de prijzen van het avondeten waren stevig. De 2 km smalle (verharde) weg naar Antico Borgo Poggiarello toe ging op en neer door het bos, uiteindelijk eindigend bij de prachtige locatie. Deze aparte toegangsweg went echter wel.

    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van de familie, het fantastische uitzicht, het ruime appartement en de locatie überhaupt.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    9,6
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het matras was te hard. We hadden eigenlijk om een zachtere moeten vragen; het personeel had ongetwijfeld een goede oplossing gevonden. Wifi in ons appartement had beter gekund.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt en diner: voortreffelijk. Rustige, mooie locatie. Appartement was ruim en schoon. Bezienswaardigheden (zoals Volterra, Florence, Siena en San Gimignano) binnen een uur met de auto bereikbaar.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: