Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Aphrodite 4-sterren

Via Marsala 90, Stazione Termini, 00185 Rome, Italië

#577 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1757 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 37

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,9
    Goed hotel dicht bij Termini
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptie was wegens verbouwing tijdelijk in de gang geplaatst , dat zag er niet gezellig uit en kwam onprofessioneel over . Ook de bar was gesloten , dus jammer dat je niets kon drinken in hotel

    We kregen een gratis upgrade naar 3 persoonskamer , dus hadden we extra ruimte

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,9
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We wilden wat bestellen bij de bar, dat kon, maar we moesten het zelf komen halen. Ik wilde koffie en daar deed men moeilijk over. Voor ons hadden er al mensen aan de bar gezeten, maar men ruimde niets op.

    De ligging was perfect. Het ontbijt was voor Italiaanse begrippen goed. Kamer was goed, alleen de douche was erg klein.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    9,2
    Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, zorgeloos en comfortabel verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Er is helemaal niets waaraan we ons hebben gestoord.

    Goed en net hotel met vriendelijk personeel en kamers die zeker ruim genoeg zijn. Het hotel ligt vlak naast het station Roma Termini. Dat zorgt 's avonds voor een beetje lawaai maar ik vond het niet storend. De voordelen van de locatie wegen veel zwaarder door dan de nadelen (trein, metro en taxi's zijn heel nabij). Het personeel zet zich heel goed in voor de klanten. Bij het inchecken werden we heel vriendelijk ontvangen door de receptioniste. En ook het uitchecken verliep aangenaam. Letterlijk 3 minuten nadat we er bij de receptie om hadden gevraagd, stond voor ons om 3u30 's ochtends een taxi klaar naar de luchthaven van Fiumicino. M.b.t. de verhouding tussen prijs en kwaliteit scoort dit hotel bij mij zeer goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    9,6
    Wij zijn heel vroeg vertrokken dus geen tijd voor ontbijt.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn heel vroeg vertrokken dus geen tijd voor ontbijt.Wij werden op tijd gewekt en de taxi was er na 3 minuten.Super vriendelijk.Voor herhaling vatbaar!!!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    6,3
    Ligging prima accommodatie matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer gedateerd en ontbijt is zeer matig. Geen verse broodjes of brood. Uitsluitend brood roosteren. Nog geen fatsoenlijk eitje te krijgen. Koffie lijkt van vorige week.

    Ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    5,4
    Personeel vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort ondermaats voor een 4-sterren hotel! Zeer slechte bedden, hadden na 1 nacht al rugpijn en dit hebben we zelden of nooit. Daarnaast ook heel gehorig. Als iemand douchte in de kamer ernaast was het alsof ze in ons kamer douchten: absoluut niet geïsoleerd. Idem dus met het feit als er 's nachts iemand toe kwam... De deuren sloegen letterlijk toe. In douche kon je je amper draaien, laat staan je voeten wassen, bukken was niet mogelijk. Water in de pompbak liep enkel door als je het stopsel er volledig uithaalde.

    Personeel vriendelijk en behulpzaam. 24u receptie dus je kan gelijk wanneer in- en uitchecken. Locatie was goed, alles te bereiken via Termini station.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    7,1
    Nasst het Statione Termini gelegen en daarmee een goede...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De Airco verwarmde ook op stand 5 graden! Gelukkig kun je het in November voor slapen gaan even lekker laten doorluchten

    Nasst het Statione Termini gelegen en daarmee een goede uitval basis. Simpel maar ruim voldoende ontbijt buffet , geserveerd op 5e verdieping

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    7,5
    Douchecabine erg klein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchecabine erg klein

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    6,7
    Top locatie, kleine kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer/badkamer klein en gehorig

    Locatie was super, dicht bij het CS en restaurants

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    5,0
    Rome is mooi!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, krakend bed, karig ontbijt, erg gehorige kamers, kapotte tv, geen kapstok op kamer, geen 2e spiegel.

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    10
    heel goed bevallen, voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    zou t niet weten

    kamers goed. lekker schoon!!!! belangrijk. goede arco,

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was superklein

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    4,6
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Specie bed

    Locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    7,1
    5
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 april 2017

    10
    Super tof en aangenaam verblijf. We komen zeker nog terug.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was dik in orde.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,5
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    de kamers waren goed

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    8,3
    Ideaal voor een stedentrip: schone kamer, toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn enigszins aan de kleine kant (wel standaard kamer geboekt). Geen mooi uitzicht

    Locatie was top! Al met al super prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    8,8
    Uitstekende locatie in een geweldige stad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    -

    prettig dat we onze bagage tijdelijk achter konden laten voor het vertrek in de middag. Geweldig dicht bij station Trimini en ook geen last ervan.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    6,3
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht, straat met veel daklozen

    Goede en schone kamers

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    7,9
    Goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Rome
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Goede centrale ligging. Compleet ontbijt. Schone kamers.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    8,8
    Uitstekende locatie, vriendelijk personeel, prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met een Spabad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekende locatie, vriendelijk personeel, prima ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    8,3
    Prima, gevarieerd ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Wifi-Internet traag, viel regelmatig uit en moest telkens opnieuw opgestart worden.

    Prima, gevarieerd ontbijt. Rustige kamer, ondanks ligging pal tegenover station Termini. Twee-persoonskamer is niet groot, maar adequaat. Badkamer voldoende ruim. Grootste troef: ligging tegenover (metro)station maakt verbinding naar alle locaties in en buiten Rome ultrasnel.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,5
    Locatie: ligt er recht tegenover het station, terwijl je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt: de koffie heeft helaas een chloorsmaakje. Badkamer: De douche is wel erg klein

    Locatie: ligt er recht tegenover het station, terwijl je niets hoort van de drukke weg/het station door de goed beglazing. Hygiene: Kamer was heel goed schoon!

  • Beoordeeld op: 9 maart 2016

    7,1
    Bedden waren goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was teleurstellend. Ik begrijp dat het niet uitgebreid is, ook helemaal niet nodig. Maar wat er wel is moet wel voorradig zijn en als je vraagt of bijv de sinaasappelsap bijgevuld mag worden krijg je als antwoord nee.

    Bedden waren goed. Ligging is ideaal

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    7,5
    Het was een fijn hotel en lag tegenover het trein station...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik mis wel een lange spiegel. We hadden geen uitzicht van uit de kamer. WiFi was langzaam.

    Het was een fijn hotel en lag tegenover het trein station Termini. Lekker ontbijt en de kamer prima.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    7,5
    De ligging, je steekt de straat over en staat voor het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Redelijk harde bedden, maar dat is persoonlijk en verschilt natuurlijk per persoon, erg rumoerig.

    De ligging, je steekt de straat over en staat voor het centraal station en metro.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    6,7
    De ligging is super, onbijt is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de bedden zijn ronduit verschrikkelijk hard.

    De ligging is super, onbijt is goed.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,1
    prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Veel geluiden van andere kamers

    prima hotel. Ontbijt prima, drankjes niet duur. Prima ligging bij centaal station

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    9,6
    mooi badkamer, vlakbij Terministation.
    • Vakantiereis
    • Stel

    als je aan straatkant slaapt dan is het heel gehorig

    mooi badkamer, vlakbij Terministation. Centrale ligging in de stad

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    10
    Het was in alle opzichten prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Het was in alle opzichten prima

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    7,5
    ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    we misten aan het ontbijt wat meer uitbreiding brood. kamers klein

    ligging prijs - kwaliteit

  • Beoordeeld op: 23 januari 2016

    8,3
    Zeer gunstig gelegen bij Roma Termini en zeer nette prijs...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zeer gunstig gelegen bij Roma Termini en zeer nette prijs voor centrum Rome.

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    9,2
    Direct naast het station en metro, en winkels!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Direct naast het station en metro, en winkels!

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    7,5
    Schone kamer + Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Schone kamer + Ontbijt

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    7,5
    Uitstekende kamer en badkamer, goed ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Uitstekende kamer en badkamer, goed ontbijtbuffet.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    7,9
    Hotel ligt tegenover station Termini en de halte voor de bus...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Water in de douche geen constante temperatuur

    Hotel ligt tegenover station Termini en de halte voor de bus shuttle naar de luchthaven

  • Beoordeeld op: 26 maart 2015

    7,9
    Gelegen to centraat station, bussen etc
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Gelegen to centraat station, bussen etc

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 37

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Aphrodite

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: