Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Barceló Aran Mantegna 4-sterren

Via Mantegna 130, EUR, 00147 Rome, Italië

#420 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1385 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    6,7
    Zakenhotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toilet zit midden in de kamer, heeft geen deur dus je eventuele kamergenoot kan meegenieten van je privé momenten... Dit vind ik niet bij een 4 sterren hotel passen... Als je je omdraait op het 2 persoonsmatras "geniet" de ander mee...

    Het ontbijt was heerlijk! Vriendelijk personeel en zalige croissants. Echt een zakenhotel, in een fijne buurt. Wel 20 min met de bus vanaf piazza Venezia

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    5,0
    Kan echt beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden en een extra bed
    • Verbleef 4 nachten

    Shuttlebus komt niet op tijd (> 30 min. wachten) Gemeld een extra set badhanddoeken te willen; niets gekregen Designmisser; Kamergenoot 'geniet' volop mee van je toiletgang door (mat) glazen toiletdeur

    Ontbijt was okay, taxi heel snel aanwezig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    6,3
    Goed, met zo nu en dan wat zaken die beter kunnen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    We hadden op onze eerste kamer een bed dat op instorten stond, waarbij we twee dagen hebben moeten vragen of ze het konden maken en het vervolgens niet deden. Hierna hebben we de het nogmaals gemeld en toen gingen we door naar een andere kamer.

    Het ontbijt was super, goed kunnen eten. We hebben, een dag dat we rond 09.45 kwamen en toen waren ze al aan het opruimen waarbij er op het kaartje stond vanuit het hotel dat we tot 10.30 uur konden eten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,3
    De mooie kamer, goede indeling
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Premium Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel op rubbers douchedeur

    De mooie kamer, goede indeling

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    5,4
    Prima
    • Zakenreis
    • Groep
    • Premium Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dure bar en kamers zijn gehorig

    Keus ontbijt en regendouche

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,8
    kamers waren netjes en ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    slechte matrassen en te warm op de kamers

    kamers waren netjes en ontbijt was goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,6
    Goede, ruime, nette kamers
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    -

    Goede, ruime, nette kamers

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    9,6
    Ik kom zeker terug
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    ontbijt was heel goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,1
    Prima verblijf, het was alleen heeeel erg warm
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Divers en uitgebreid.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    8,8
    Kamer was uitstekend schoon en hygienisch.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Comfort van de bed, met name matrassen waren exht irritant. Ik adviseer ze om voortaan een grote dubbelbed matras te zetten.

    Kamer was uitstekend schoon en hygienisch. Verder was er een prima service.

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2015

    9,0
    Alles was goed ,ontbijt zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel aan de receptie ,was vriendelijk maar het duurde wel lang voordat er wat gebeurde.

    Alles was goed ,ontbijt zeer goed. Afstand naar het centrum 15 min met taxi +-16€

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    9,2
    Goede bestemming in algemene zin.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vermissing van een kledingstuk was, na melding gedaan te hebben, de volgende dag als bij toverslag weer ( elders) in de stapel terug. Afstand tot het centrum is toch wel 20 minuten met de bus, die meestal vol is.

    Goede bestemming in algemene zin. Engels wordt op elke afdeling gesproken. Prachtige ruime kamer met heerlijk bed en muisstil op de 6e verdieping.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    9,2
    Ontbijt is geweldig en het personeel probeert het je naar je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Ontbijt is geweldig en het personeel probeert het je naar je zin te maken,bus naar centrum en metro vlak bij.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,1
    Ruime kamer
    • Zakenreis
    • Groep

    Lege minibar Moet telefonisch betateld worden

    Ruime kamer

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    7,1
    Te ver van metro
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te ver van metro

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    7,9
    De kamer en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    De vuilniszakken bij de parkeergarage de geur kwam onze kamer soms tegengemoet

    De kamer en het ontbijt

  • Beoordeeld op: 22 april 2015

    7,5
    De rust en het comfort.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel tijdens ontbijt was werkschuw. De locatie is relatief ver van het centrum.

    De rust en het comfort.

  • Beoordeeld op: 20 januari 2015

    7,1
    Comfort en mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Groep

    Locatie en verwarming. Erg warm in de kamer

    Comfort en mooie kamers

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Barceló Aran Mantegna

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: