Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Arlecchino 3-sterren

Fondamenta Delle Burchielle S. Croce 390, Santa Croce, 30135 Venetië, Italië

#138 van de 301 hotels in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 911 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,9
    heel lekker ontbijt voor slechts 3 € mooie kamers in...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    best lange wachttijd tot er plaats is in de ontbijtruimte ... dichtbij station santa Lucia maar met valies minder toegankelijk door bruggen... gelukkig kan je je valies laten dragen voor 5 a 15 € door de bagagedragers aan het station

    heel lekker ontbijt voor slechts 3 € mooie kamers in typische Venetiaanse sfeer... Heel goede ligging vlakbij bezienswaardigheden en lekker restaurantjes in dezelfde straat . vlakbij de peoplemover om richting cruisehaven en luchthaven aan te komen of te vertrekken... heel vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    8,3
    Kamers zijn klein maar goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn klein maar goed verzorgd. Het ontbijt was goed. Ontvangst is vriendelijk en behulpzaam. Wij waren vroeg in het hotel , 10.20 uur. Er werd gevraagd of wij andere kamers wilden hebben om ons op te frissen en de koffers achter te laten. Wij konden hierdoor Venetië bezoeken zonder bagage mee te slepen. Het hotel ligt direct bij het trein en busstation. Tevens is dit het eindpunt van diverse boot diensten Het hotel is hierdoor goed toegankelijk. Wij waren met twee stellen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    6,3
    De locatie en het ontbijt zijn prima, de kamer is evenwel klein en de badkamer zeer klein .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Klassieke Kleine Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was zeer klein en er was veel lawaai van buiten (beweging op het kanaal). De badkamer had geen douchewand of -gordijn waardoor alles nat werd.

    Het ontbijt kostte 3 euro en was voor die prijs zeer goed!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,3
    Prima verblijf in dit perfect gelegen hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer was aan de eenvoudige kant (onhandig douchen zonder douchegordijn in een bad)

    Locatie is perfect om de stad te bezichtigen en op zeer korte afstand van het busstation. Erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    9,2
    ideaal qua ligging in Venetië : vlak bij het busstation in een rustige buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    de persoon die bij het ontbijt de "afwas" moest doen slaagde er in om heel veel lawaai te maken met het stapelen van de tassen en schoteltjes, wat wel storend was.

    De kamer was zoals een hotelkamer dient te zijn : genoeg kastruimte, goed bed, degelijke badkamer, goed licht, goeie airco.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    9,6
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie. Geweldig voor cruise passagiers!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    9,6
    mooi ontbijt, zeer behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Zeer weinig ruimte in de kamer zelf

    mooi ontbijt, zeer behulpzaam personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    8,8
    geweldig genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. De locatie was erg goed. Dichtbij bus trein en boten en je loopt zo de stad binnen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    10
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima bereikbaar, prima ligging t.o.v. Venetie. Zeer goede kamer en zeer goed ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    7,5
    Fijn hotel
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te ver van centrum

    Stil en warm

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,8
    Was wel oke.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten

    Omgeving en dichtbij de parkeer garage.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,3
    Goed hotel voor verblijf in Venetië
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging en service

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,4
    Ligging/locatie en vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Comfort van de kamer is slecht: geen douche-scherm, slechte oncomfortabele bedden

    Ligging/locatie en vriendelijkheid van het personeel Ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    5,8
    Goeie ligging om Venetie te verkennen.
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het comfort en de toegankelijkheid voor minder mobiele personen.

    De Ligging

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    9,2
    Bestel lokaal voor €3 een ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt zaal is wat krap, maar wel weer knus. Lift is natuurlijk ook zoals je dat mag verwachten, namelijk klein en traag.

    Bestel lokaal voor €3 een ontbijt. Is zeer de moeite waard met alles erop en eraan. Gunstige ligging tov people mover naar cruise terminal en busboten naar S. Marco plein.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    7,1
    Heel goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was lekker en simpel, maar de ontbijtruimte was zeer klein. Als je rond het piekuur gaat eten (+- 9 u) was er een grote kans dat je met anderen moest wachten tot iemand gedaan had met eten.. Dus ofwel zeer vroeg gaan eten of later.

    Heel goede locatie! Op 2 min van het centrum, gelegen aan het water! Het personeel was vriendelijk en stond voor je klaar 24/24. De kamers waren groot genoeg, uitgerust met een bad, föhn, gratis drank in de koelkast.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    9,6
    De locatie: dichtbij het Piazzala Roma met alle...
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Het ontbijt mag gerust wat uitdagender en omvangrijker. - Glaswand op het bad is een aanrader! Nu is een groot gedeelte van de badkamer nat.

    De locatie: dichtbij het Piazzala Roma met alle voorzieningen. Zeer vriendelijk personeel. Bagage kan opgeslagen worden wanneer je te vroeg aankomt. Lift aanwezig. Je bagage wordt naar je kamer gebracht. Voor het hotel staan 4 tafels met stoelen, langs de gracht. Kun je even lekker ontspannen. Vlakbij zit een hele goed koffie restaurant.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    8,8
    Ligging is uitstekend: vlakbij het busstation, brugje over...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kamers zijn wel erg erg klein en ook de ontbijtruimte is erg klein( maar wel zeer verzorgd!!!). Geen bagageopslagplaats, waardoor alle bagage, die nog niet op de kamer kan of die al uit de kamer moet terwijl je die pas later komt ophalen, in de kleine hal en de smalle gang gestapeld wordt. Het wordt daardoor erg rommelig en nauw in het halletje en je moet je koffer soms onderaan de stapel gaan uitvissen als je wilt vertrekken.

    Ligging is uitstekend: vlakbij het busstation, brugje over en je bent aan het treinstation, ook ideaal om van daaruit naar de cruises te gaan, rustig en toch centraal, aan het water...Prima ontbijt, zeer vriendelijk en persoonlijk onthaal. Goede hygiëne, verzorgde badkamer.

  • Beoordeeld op: 12 februari 2015

    7,1
    Ligging (dicht tegen bus en station).
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen Wifi terwijl dit wel aangekondigd is. Vermoedelijk technisch probleem hetwelk wel niet opgelost was tijdens ons verblijf (3 dagen)

    Ligging (dicht tegen bus en station). Kleinschalig. Vriendelijk

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    7,5
    Vriendelijkheid personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    WIFI toegang niet verzekerd.

    Vriendelijkheid personeel

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    9,6
    De hartelijkheid van het personeel, de uitstekende ligging,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hartelijkheid van het personeel, de uitstekende ligging, mooi uitzicht, het ontbijt.

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    9,6
    De ligging, de vriendelijkheid, en de service heb ik als...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik heb geen aanmerkingen.

    De ligging, de vriendelijkheid, en de service heb ik als weldadig ervaren!

  • Beoordeeld op: 1 mei 2015

    7,5
    Ligging hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine ontbijtruimte

    Ligging hotel

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    6,7
    Verwend worden met chocolaatjes voor verjaardag
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verwend worden met chocolaatjes voor verjaardag

  • Beoordeeld op: 12 maart 2015

    9,2
    ligging en rust
    • Zakenreis
    • Stel

    bedden

    ligging en rust

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Arlecchino

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: