Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ibis Styles Roma Art Noba 3-sterren

Via Nomentana 543, Nomentano, 00141 Rome, Italië

#319 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 433 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,3
    Voor herhaling vatbaar verblijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Familiesuite
    • Verbleef 5 nachten

    Personeel had zich wat vrolijker kunnen opstellen en onduidelijke dinerkaart waardoor het diner voor ons een wat dure teleurstelling was.

    Kamer netjes en schoon, ontbijt prima!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    6,3
    het ontbijt was prima en wanneer je iets vroeg aan de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    We hebben een 2 persoonskamer met 2 aparte bedden geboekt. Deze kamer hadden ze helemaal niet. We kregen daarom een kamer met een 2 persoonsbed en een "woonkamer"waar je van de bank een bed zou kunnen maken. hier waren alleen geen dekens voor. De badkamer was niet heel schoon, wat vieze randen en het douchescherm was aan de onderkant open/los, zodat onze halve badkamer na het douchen nat was. aan vervanging toe dus. Voor deze prijs mag je beter verwachten..

    het ontbijt was prima en wanneer je iets vroeg aan de medewerkers werd je goed geholpen. Locatie goed te bereiken als je weet hoe je er precies komt. Openbaar vervoer geeft helaas niet altijd aan wat de volgende halte is. Met de bus 20 min. van station Termini af.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,9
    Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Prima ontbijt. Bushalte voor de deur. Treinstation met een directe verbinding naar vliegveld Fiumicino.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Junior Familiesuite
    • Verbleef 7 nachten

    De douche

    Prima ontbijt. Ruime junior suite. Lekker bad. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel zowel in hotel als restaurant.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    9,2
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel. Lage prijzen bar.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,5
    Prijs/kwaliteit was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt kan uitgebreider, was niks bijzonders.

    Service en nette kamer

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    7,5
    Twee keer gegeten in het restaurant.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Matras slaapbank slecht. Een receptionist weinig cooperatief, de ander juist wel. Dankzij vrouwelijke housekeeper wel een normaal matras gekregen voor mijn zoon, zodat ook hij een normale nachtrust kon hebben.

    Twee keer gegeten in het restaurant. Vriendelijke service maar wel beperkte kaart. Aangerader is het ontbijt te boeken bij aankomst, scheelt 5 euro.

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    6,3
    De tweede keer dat we dit hotel namen, waren de kamers heel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De eerste keer dat we dit hotel namen, kregen we erg kleine kamers. Nauwelijks ruimte om te bewegen. Vraag aub bij de check-in naar een normale, ruime kamer.

    De tweede keer dat we dit hotel namen, waren de kamers heel ruim en mooi ingericht.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    8,3
    alles prima en netjes geregeld,zelfs ontbijt mee gekregen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles prima en netjes geregeld,zelfs ontbijt mee gekregen terwijl we om 05.00 s,nachts na het vliegveld moesten,mooie schone kamers ,prima verbinding naar het centrum

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    9,2
    Het ontbijt is heerlijk en super uitgebreid !
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets !

    Het ontbijt is heerlijk en super uitgebreid !

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    7,1
    aardige mensen
    • Vakantiereis
    • Stel

    langs een drukke weg

    aardige mensen

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Ibis Styles Roma Art Noba

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: