Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Astoria 4-sterren

Viale Fedeli 1, 51016 Montecatini Terme, Italië

#44 van de 97 hotels in Montecatini Terme

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 456 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    10
    Wij hebben echt een weekje kunnen genieten en ontspannen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    De tapijtloper aan de benedentrap begint wat te verslijten. Misschien eens een nieuwe leggen (=tip voor het hotel).

    Zeer goed ontbijt naar Italiaanse normen met voldoende keuze en aanbod. Wij namen half pension en dat is aan te bevelen. Het avondeten wordt om 19 u 30 geserveerd en was uitgebreid, lekker en gevarieerd (elke dag iets anders): echte Italiaanse pasta of soep als voorgerecht, een hoofdschotel met 3 keuzes waaronder één vegetarische (telkens kon je nog gemengde koude groenten extra erbovenop krijgen als je wou), een dessert -meestal taart- dat licht verteerde en tenslotte keuze uit fruit. De kok speelt het klaar om elke avond heerlijke eenvoudige gerechten op tafel te toveren die nooit op de maag liggen/lagen, iets waar ik anders wel gevoelig aan ben. Voor de drank aan tafel worden eerlijke prijzen gevraagd. Het hotel heeft een heerlijk bewaakt zwembad gelegen in een mooie tuin waar je kan relaxen, zonnebaden en afkoelen tussen 8 en 19 uur. De kamer was netjes en verzorgd, had goede bedden en had een terrasje met 2 stoelen die je in ligstand kan zetten en waar je in alle rust een boek kan lezen. Het hotelgebouw straalt charme uit en doet wat denken aan de jaren 30 maar dan met alle modern comfort waaronder uitstekende snelle wifi en een mooie badkamer met douche. De stijl van het hotel past helemaal bij de sfeer van Montecatine Terme. Naast het hotel ligt een prachtig park waar je heerlijk in kan wandelen of lopen en met het kabelbaantje op 250 m van het hotel bereik je Montecatine Alte in een oogwenk. Met een huurwagen kan je parkeren op de parking van het hotel zelf zodat je geen bijkomende parkeerkosten moet betalen. Kortom: een aanrader! Prijs-kwaliteit is het hotel sterk!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,8
    Gewoon prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi hotel alleen gedateerd maar dat is iets persoonlijks en heeft niets met de prijs/kwaliteit te maken. Het personeel was perfect, ontbijt prima, dicht bij het centrum en de Funicolare. Ook prima om per trein naar Florence te gaan.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    8,3
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is toe aan opknapbeurt. Mooi hotel maar zou nog veel mooier kunnen zijn.

    Locatie is fijn. Uit t centrum maar je loopt er zo naar toe. Hotel heeft zwembad in de tuin, met veel bomen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    8,3
    Prima plekje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden( zoals bijna overal in Italië)

    Het mooie gebouw, beetje vergane glorie maar wel heel mooi. Er naast een heel mooi en rustig park. We vonden de hele omgeving nogal rustgevend!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    8,8
    Genoten van de vakantie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is wat verouderd. Dringend aan vernieuwing toe!

    Personeel was heel vriendelijk! Ontbijt was erg goed voor Italië. Kamer was ruim, bedden waren goed en badkamer was altijd netjes!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,9
    genoten!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was prima!!heerlijke bedden en klein balkon,'s morgens in de zon...fantastische plek!!met geweldig uitzicht.Locatie is aan geweldig park!!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    9,2
    Fijn schoon, rustig hotel met zeer vriendelijk personeel en mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Uitstraling van hotel is gedateeerd, maar had wel zijn charme. Avondeten met 3 gangen ging wel heel snel, binnen 3 kwartier klaar.

    ontbijtbuffet was goed, konden heerlijk buiten ontbijten waar je ze een heerlijke cappucini kwamen brengen. De locatie is prima, maar 10 min. lopen van centrum. Erg vriendelijk personeel en voelden ons echt welkom. Fijn zwembad en heerlijk rustig om een boek te lezen.Ruime kamer. De ligging is ideaal om dagtochten te maken naar o.a Pisa, Lucca, Florence , ook met trein.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    8,8
    Super vriendelijk personeel, elke ochtend echte vers...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is wat ouder, voor ons was dit geen probleem.

    Super vriendelijk personeel, elke ochtend echte vers gemaakte italiaans capuccino! Genoeg parkeergelegenheid en een heerlijke dubbele douche.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    8,8
    Authentiek Italiaanse sfeer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was zeker niet slecht, maar had iets uitgebreider kunnen zijn.

    Mooie authentieke kamers met hoge plafonds. Mooie rustige locatie op loopafstand van het centrum. Een aanrader als basis om Toscane te verkennen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    10
    Een goed hotel voor een paar dagen te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Mijn Gps kon het hotel niet vinden.

    Een zeer mooie oud hotel met de nostalgie van vroeger maar heel stijlvol ingericht en het personeel is van hoog niveau. Wij komen hier zeker nog terug

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    10
    Super goed gehad in Astoria.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten

    Niks viel tegen, alles was prima in orde.

    Het was allemaal prima in orde, goed ontbijt, super aardig personeel, goede ligging, ruime kamers, prima in orde. Fijn zwembad erbij.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    5,0
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel heeft veel achterstallig onderhoud. Warm watervoorziening douche op de kamer was slecht. Ontbijt was eenvoudig

    De locatie van het hotel in montecatini terme in combinatie met zwembad. Rustig gelegen en toch binnen 10 minuten loopafstand van centrum

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,5
    Indien van toepassing dan komen we nog een keer terug.
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    1 Bed was de matras niet super.

    De ligging van het hotel is prachtig . Veel grote bomen om het hotel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    9,2
    Een tikkelthe vergane glorie, maar dat is precies wat dit hotel zo sfeervol maakt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enigszins

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,9
    Top verblijf gehad! Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche regelen viel tegen, of te koud of veelste warm.

    Goed ontbijt ruime keus, goed zwembad, aardig personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    6,3
    Locatie + zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rokerige kamer en douche. Airco kon t ook niet aan

    Locatie + zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,6
    Uitstekend verblijf gehad met voldoende parkeerplaats en een prettig zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Vriendelijk personeel - goed ontbijt en diner - centraal gelegen, dichtbij het treintje naar het oude gedeelte - voldoende parkeergelegenheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    8,8
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner is best prijzig maar wel lekker

    Het zwembad en ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,6
    Uitstekende ligging voor het bezoeken van alle toppers in Toscane
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was ons 7de verblijf in Astoria en steeds tot volle tevredenheid uitstekende ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,5
    Perfecte uitvalbasis om Toscane te ontdekken, juiste prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 10 nachten

    Kamers waren verouderd, maar dat wisten we op voorhand

    Perfecte verhouding prijs/kwaliteit. Voor Italië was het ontbijt perfect.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    8,8
    Zeer uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer uitgebreid ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    9,2
    Heerlijk vertrekpunt om de termen van Montecatini
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Avondmaal was niet wat we van Italiaanse keuken mogen verwachten...

    Zeer vriendelijke service!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    6,7
    Ontbijt was goed, mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 10 nachten

    Oudbollig

    Ontbijt was goed, mooi zwembad

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,3
    oudbollig en gezellig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan het zwembad zijn erg weinig ligstoelen.

    Ok hotel uit vervlogen tijden met n heerlijk zwembad op n centrale locatie.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    8,3
    Mooie, rustige ligging, fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is wat gedateerd, maar dat wij juist erg leuk. Personeel super vriendelijk, fijn zwembad, ideale ligging en lekker ontbijt.

    Verbleven in juni 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    6,7
    Rustige ligging, uitgebreid ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onderhoud zwembad en wat verwaarloosde tuin. Wifi enkel in inkomhal, ondanks publiciteit voor wifi op de kamer. "Spa" niet gevonden.

    Rustige ligging, uitgebreid ontbijtbuffet.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    10
    Heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Heel vriendelijk personeel. Wij hadden de bus gemist om naar een speciaal zwembad te gaan en toen heeft de eigenaar van het hotel ons speciaal daar heen gebracht. Dat is nog eens service.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,8
    Een prachtige locatie in het groen, net even uit het centrum...
    • Stel

    Wij bleven direct de eerste avond in het hotel eten. Ik had gegrilde groenten die leken op schoenzolen, de rest van het eten was erg lauw. Jammer genoeg kregen ze van mij toen geen kans meer omdat ik uit ervaring wist dat dit veel beter kon in deze stad. Ik vond het zelfs niet nodig om hier wat van te zeggen omdat ik gewoon vind dat het niet zo gepresenteerd mag worden. Maar hier leren ze vast wel van! Verder zouden ze als genoeg geld hebben , de tuin zo moeten aanleggen als het restaurant/ La Cascina) midden in de stad, dan onderscheiden ze zich van alle andere hotels en dat zal ze heel goed doen...want ze hebben een super locatie!

    Een prachtige locatie in het groen, net even uit het centrum van Montecatini terme maar goed om te lopen. Een mooie groene tuin met groot zwembad waarin je heerlijk baantjes kunt trekken als je dit wilt en heerlijk rustig een boek kunt lezen. En de rust, vooral de rust, vond ik heerlijk ! Een boek lezen met op de achtergrond de krekels.Verder een goed bed (voor mij een stevig matras!) en enthousiaste medewerkers die onze grote ruime kamer en badkamer goed schoonhielden, op tijd schone witte lakens en bad linnen.. kortom goed!!

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    8,8
    Het zwembad was heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zwembad was heerlijk!! Ook het ontbijt was prima verzorgd en helemaal toppie dat dat op het terras werd geserveerd!

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Astoria

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: