Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Le M Apartment

Via Castelfidardo 50, Stazione Termini, 00185 Rome, Italië

#1602 van de 3.119 B&B's en herbergen in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 329 beoordelingen over deze B&B

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    4,6
    Fijn dat er airco was en alles is redelijke dichtbij, als je...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was niet makkelijk te vinden, we kwam aan in het gebouw maar er staat nergens aan gegeven naar welke verdieping je moet. Bij ontvangst kwamen we er ook achter dat de vrouw die er werkte nauwelijks tot geen Engels sprak. Er zaten vlekken op het matras van het bed en de douchekop was ook aan vervanging toe. Ook kregen we niet elke dag schone handdoeken maar moesten we de handdoeken van de dag ervoor gebruiken.

    Fijn dat er airco was en alles is redelijke dichtbij, als je van lopen houd kun je alles lopend doen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    9,6
    Stedentrip Rome 5 dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de ochtend werd er soms wat luidruchtig gesproken! Verder licht het appartement toch wel stuk lopen vanaf het centrum!l en de dichtsbijzijnde metro halte

    Het personeel wat erg vriendelijk toen de WiFi het niet deed en ik een sms naar de manager had gestuurd was er binnen 5 minuten iemand om het te verhelpen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    9,2
    Aangenaam verblijf bij Le M apartement
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was niet wauw maar genoeg voor een snel ontbijt alvorens de deur uit te gaan.

    De rustige ligging en de vrijheid die je hebt tijdens je verblijf. De kamer was ruim en geen lawaai van andere medegasten.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,9
    Prima prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Prettige ontvangst en prima locatie t.o.v. centrum

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    5,4
    Bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was koud. Bij melding werd er onverschillig gereageerd.

    Bed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    8,3
    Fijn schoon appartement.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi werkt alleen op bepaalde plekken.

    Dichtbij het station Termini en bij de metro. Fijn schoon appartement.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    7,5
    Kamer was netjes, lokatie goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn zeer gehorig, je hoort letterlijk alles van de buren en van de gang.

    Kamer was netjes, lokatie goed.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    10
    Heerlijk, een simpel ontbijt in de kamer zodat je geen tijd...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zou het niet weten

    Heerlijk, een simpel ontbijt in de kamer zodat je geen tijd kwijt bent met ontbijten en teveel eten.Meer tijd voor ontspannen wakker worden en lekker snel de stad in. Super lekkere pizza tent aan de overkant.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: