Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aurelia 429 Fine Town House

Via Aurelia 429, Aurelio, 00165 Rome, Italië

#1777 van de 3.119 B&B's en herbergen in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 368 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    6,3
    Prima accomodatie als je alleen een bed zoekt en meeste tijd in rome centrum besteedt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het hotel bestaat uit appartementen die verspreid in een wooncomplex liggen en maakt een rommelige eerste indruk. Het gebouw zelf is erg gehorig met krappe liften. Verder viel het ontbijt tegen, met voorverpakte droge broodjes en cake.

    Het personeel was erg behulpzaam en de kamers zagen er schoon uit.Het centrum van Rome is makkelijk te bereiken per metro en per bus. Rustig gelegen buiten het toeristische gebied, maar nog wel een goede keuze uit cafeetjes en restaurants.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    5,0
    Gezien de reviews hadden we beter verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt mocht je zelf pakken in een klein keukentje. Geen verse broodjes, maar voorverpakt (en weinig keus). Geen vers broodbeleg, wel lekkere cake. Dus een creaker of wit brood met jam, veel meer was het niet. Het bed was voor mij persoonlijk te hard en de kussen was van traagschuim, waar ik niet op kan liggen. De 2e avond ontdekte ik in de kast andere kussens en sliep ik beter. De badkamer, vooral de douche had schimmel en verkleuring van de voegen door shampoo (roze). De balkonstoel van staal was oud en er stak een stuk uit waar ik achter bleef halen met mijn kleding. De kamer had rolluiken maar geen gordijnen (wel vitrage), waardoor je voor het licht genoodzaakt was om ze dicht te doen en dat was wel warm. De algemene voordeur ging zeer moeilijk open. Je moet wel even kijken als je aankomt of je wel goed zit, zeer kleine naambordje en in het appartement zitten ook bewoners.

    Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. De kamer had een redelijke goede douche. De koffie was lekker...voor een cupje. Bushalte recht voor het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,9
    goede uitvalsbasis voor een stedentrip Rome en Vaticaanstad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    gehorig gebouw, krappe lift

    geriefelijk bed, zelf ontbijt maken met voor Italiaanse begrippen veel variatie. Makkelijk te bereiken per metro en per bus. mooie uitval naar centrum Rome zonder de drukte. Om de hoek zit een fantastisch restaurant!!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,5
    Zondermeer aanbevelingswaardig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Miste vooral fruit, dit was niet aanwezig

    Accommodatie was zondermeer goed, ontbijt typisch Italiaans, maar beslist geen probleem

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,9
    Personeel + ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer en ontbijt

    Personeel + ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    6,7
    Kamers waren schoon en vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was op als je wat laat was .geen brood of beleg

    Kamers waren schoon en vriendelijkheid

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    8,3
    Ze waren flexibel met een late check-in en er was een klein...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was niet goed schoongemaakt toen we aankwamen. Het bed was vies. Nadat dit via een sms te hebben gemeld was het direct de volgende dag vervangen.

    Ze waren flexibel met een late check-in en er was een klein ontbijtje beschikbaar in de ochtend om de eerste honger te stillen. Bus en metro zijn voor de deur, dus je kunt zo overal heen in de stad.

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2015

    7,5
    Dichtbij de metro.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Handdoeken worden pas na drie dagen verschoond, lijkt me niet erg fris als je na een dag lopen in de stad lekker wilt douchen en je moet een handdoek gebruiken die je al 2x gebruikt hebt. Ontbijt is karig maar dit weet je in principe omdat Italianen bijna niet ontbijten

    Dichtbij de metro. Goede nette kamer met eigen douche.

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Aurelia 429 Fine Town House

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: