Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Italië
  3. Hotelbeoordelingen: Veneto
  4. Hotelbeoordelingen Villafranca di Verona
  5. Beoordelingen van Relais Ca' Maddalena

Beoordelingen over Relais Ca' Maddalena

Località Pigno 2, 37069 Villafranca di Verona, Italië

#10 van de 15 hotels in Villafranca di Verona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 186 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    9,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 8

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    9,6
    Ziet er uit als prachtig stukje Kenia in Italië.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Af en toe wat geluid van overvliegende vliegtuigen voor verderop gelegen luchthaven Verona

    Ziet er uit als prachtig stukje Kenia in Italië. Duidelijk veel aandacht besteed zowel buiten als binnen. Heel goed verzorgd. Hond welkom

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    9,2
    Bar bij het zwembad was super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op zondag was het wel heel druk bij het zwembad. Zwembad was iets te klein voor het aantal badgasten van buitenaf

    Bar bij het zwembad was super. Hulp van de alle talen sprekende jongen was ook fijn! Goede tips gekregen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    4,2
    Zware teleurstellingteleurstelling
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De aan komst was niet leuk , moest allemaal snel en slechte uitleg, binnen 3 minutes moesten we alles weten over codes, knoppen , hekken, deuren enz Kamer was ook erg Klein en benauwd voor drie volwassenen, geen balkon. Ik begrijp alle Goede recensies niet, waar ik op af Ben gegaan wij weten na drie overnachtingen nog steed niet wie de eigenaar is. Ze waren erg bezig met het overvolle zwembad ( we weten dat het openbaar is), drinken uit plastic , wijn echt niet te drinken, s avonds biertje uit een automaat en helemaal niemand te zien,. Bij een vraag over waar we leuk konden eten was het antwoord Pak maar een kaartje bij de receptie. Parkeren was op een stoffige parkeerplaats achteraan omdat hele parkeerplaats vol staat met zwembadgasten, met koffers eind lopen, werd niet gezegt zegt maar even op erf of zo, bij het uitchecken moest er nog iemand opgetrommeld worden duurde zeker 15 minuten, en die gene die Kwam weer iemand die wij nog nooit eerder hadden gezien, vroeg ook niet hoe wij het vonden niemand zei gedag, kortom een zware teleurstelling. Wij begrijpen er niets van gezien de Goede recensies , zijn die wel echt.

    Het vertrekken

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    9,2
    Zwembad was heel gaaf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was oke

    Zwembad was heel gaaf

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    8,3
    De hygiëne in en rondom het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne in en rondom het zwembad. Haren in zwembad en veel sigarettenpeuken in het gras. Zonde. Baby kon niet op het gras spelen.

    Verbleven in augustus 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    8,3
    De mensen waren super vriendelijk en alles was goed...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamerschoonmaak dagelijks kan veel beter Ontbijt geen variatie Middag maal bij het zwembad mag ook gevarieerder

    De mensen waren super vriendelijk en alles was goed onderhouden vooral een prachtig zwembad

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    10
    Voor ons de derde keer dat we in deze mooie b&b...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen wifi bij het zwembad, maar heeft ons niet gestoord. Met een wijntje links en de ipad rechts kun je onder de patio ook heerlijk internetten.

    Voor ons de derde keer dat we in deze mooie b&b verbleven en binnenkort gaan we voor de vierde keer. Vergeleken met een paar jaar geleden is de kwaliteit van het ontbijt er flink op vooruit gegaan. Veel vers fruit, diverse soorten beleg, heerlijke koffie. Vriendelijkheid van de hele familie, de rust in de tuin en het zwembad. Wij kijken alweer uit naar ons volgend verblijf.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    10
    sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    sfeer

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 8

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!
Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Relais Ca' Maddalena

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: