Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Baglio Locoforte

Via Locogrande 61, 91100 Locogrande, Italië

#11 van de 13 hotels in Locogrande

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 271 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    10
    Mooi, rustig verblijf in de buurt van Trapani en het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige dat we iets minder vonden was dat er in de tuin erg veel katten rondlopen die je eten graag willen hebben. Als je van katten houdt is het geen problem.

    Mooi verblijf met ruime kamers en een heerlijk zwembad. Ons ontbijt kregen we savonds al omdat we de volgende ochtend vroeg naar het vliegveld moesten. Perfect geregeld!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    5,0
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De houding van de eigenaar en zijn personeel. Ondanks hun aankondigingen moesten wij bij aankomst (in de stad) zelf een taxi nemen, dit zorgde er voor dat ik al mijn laatste cash kwijt was. Ook de ochtend er op was de vlucht voor hen te vroeg, om half 7 konden en wilden ze ons niet brengen, pas om half 8 (maar dan redden we het niet met de vlucht.) Dit deelde het meisje van de receptie mij mee. Vervolgens belde de eigenaar die met mij wilde spreken. Op onaangename manier begon hij mij de les te lezen. Toen ik zei daar geen behoefte aan te hebben, voelde hij zich 'beledigd'. Hij wilde ons niet eens meer een nummer van een taxibedrijf geven. Voorts moest ik met mijn 2 kleine kinderen 3 kilometer over een soort snelweg lopen naar een pinautomaat, want ondanks de eerdere belofte dat hij dat zou doen, werd hier ook niet meer aan voldaan. We hadden echter geen andere keuze want we moesten toch wat eten nog die avond. Een aardige dorpsgenoot zag ons lopen in de verzengende zon, vond het gevaarlijk voor de kinderen en heeft ons naar zowel de pinautomaat gebracht als naar het vliegveld de volgende ochtend!

    Zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,5
    Het was een zeer rustige locatie in een erg klein landelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst werd ons eerst een kleine zolderkamer aangeboden met een trapje naar een soort bedstee. Toen wij dat niet accepteerden, vanwege onze leeftijd, kregen we een z.g. gezinskamer, hetgeen kennelijk mogelijk was omdat ze niet volgeboekt waren.(andere gasten bleven er meestal slechts een dag)

    Het was een zeer rustige locatie in een erg klein landelijk dorpje. Verder was er een plezierig zwembad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    6,3
    Prima voor 1 nacht omdat het dichtbij de luchthaven is
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In de kamer veel muggen en mieren. Wij kwamen in de avond in de kamer aan en hebben direct de airco aangezet. Maar deze bereikte de slaapkamer op de eerste verdieping niet goed, waardoor het in de nacht warm bleef en we hem besloten aan te laten. Maakte wel erg lawaai. Wifi werkte helemaal niet in onze kamer, aan het eind van de gang een klein beetje bereik. 1 hotspot voor alle kamers die te ver weg stond.

    Lekker zwembad en dichtbij de luchthaven waar wij met de gratis shuttlebus van de accommodatie naartoe zijn gebracht. Vriendelijk Engels sprekende receptioniste, heeft voor ons een pizza besteld s´avonds gezien er geen eetgelegenheden in de buurt zijn. We kregen ons ontbijt alvast op de kamer, omdat wij de volgende ochtend om 8 uur weg moesten. Leuke originele kamer met mooie tegeltjes etc. op de vloer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    6,7
    Beetje afgelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    "In the middle of nowhere" Goed voor 2 dagen even de westkust bekijken Stranden ver weg (15km min.)

    Dichtbij vliegveld Schoon Vriendelijke mensen Redelijk ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    9,6
    Fijn, kindvriendelijk en uitstekend verzorgd vakantieverblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Echt geen opmerkingen!

    Heel vriendelijk personeel, goede ruime kamers, iedere dag gepoetst en van nieuw handdoeken voorzien, kortom de geweldige service! Een goed ontbijt. Heerlijk zwembad met mooie zitjes!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    4,2
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer - Split-Leven (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed en matras waren een ramp. In de familiekamer stond zelfs geen stoel,laat staan een tafeltje of kruk om je valies op te leggen...

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    7,5
    ligt kort bij vliegveld, dus goede locatie voor aanvang terugreis
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen klachten maar natte cel heeft schoon sanitair doch raakt verouderd qua metalen delen. bedden waren goed

    nu geen ontbijt mogelijk. ik was er eerder en toen prima

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    9,6
    Prijs kwaliteit is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Het was heel afgelegen.Ontbijt heel sober.

    Heerlijke koffie.Vannessa, de receptioniste is een leuke gastvrije en behulpzame dame.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,5
    Het ontbijt was basic maar in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was basic maar in orde. Het zwembad was een leuke meerwaarde.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    8,3
    Prefect location for a short stay and friendly owner.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Legt buiten de stand er is niet veel te doen maar wel erg rustig voor ontspanning

    Erg Ruime Appartement en goed zwembad. Redelijk ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    8,3
    Mooie accomodatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi en harde bedden

    Zwembad, personeel en hygiene

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,5
    goede bestemming als aankomst of vertrek maar geen verblijfslocatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    zeer armoedige buurt, pover ontbijt

    goed appartementje, schuttle van en naar luchthaven

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    10
    om 23u30 pas daar aangekomen, erg vriendelijk ontvangen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    niks

    om 23u30 pas daar aangekomen, erg vriendelijk ontvangen. perfect voor 1overnachting dichtbij trapani luchthaven, dachten we, maar bij het ontwaken was de locatie zelf ook een meevaller. mooie tuin, rustige omgeving, uitgebreid ontbijt.

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    7,9
    Zeer vriendelijke dame bij het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Tevoren aangegeven dat wij tussen 23 en 24 uur zouden arriveren vanwege late vlucht. Desondanks nog 30 minuten voor gesloten hek moeten wachten op toegang.

    Zeer vriendelijke dame bij het ontbijt. Uitstekend verzorgd.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    8,3
    Prima service
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima service schoon rustige locatie dicht bij het vliegveld

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    7,9
    zwembad, buiten ontbijten, vlak bij vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    kapotte horren voor de ramen

    zwembad, buiten ontbijten, vlak bij vliegveld.

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    10
    Het was gewoon een prachtige locatie vlak bij het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het was gewoon een prachtige locatie vlak bij het vliegveld.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,5
    Mooi onderkomen, heel rustig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi onderkomen, heel rustig gelegen. Het is een appartement met keuken en ijskast en zwembad dicht bij zee.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    10
    Locatie;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie; lekker zwembad en mooie tuin

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    8,3
    Heel vriendelijke gastvrouw die ons een supergezellig...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel vriendelijke gastvrouw die ons een supergezellig restaurantje aan zee aanbevool.

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    7,5
    Heerlijk ontbijt op het terras.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Heerlijk ontbijt op het terras. Savonds gidsten ze ons perfect naar een heerlijke eetgelegenheid aan zee.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,9
    Dicht bij het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dicht bij het vliegveld.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    9,2
    Nabij vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sobere inrichting van appartement

    Nabij vliegveld. Gezellige mogelijkheid om buiten te zitten Nette ontvangst

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    6,3
    De dame die ons hielp in het hotel gaf een goede suggestie...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De dame die ons hielp in het hotel gaf een goede suggestie voor een heel goed restaurant heerlijk gegeten!

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    7,1
    Rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een hard bed en verouderde douche.

    Rustige omgeving. vriendelijk personeel.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: